przeniesienie 0 Napisano Luty 5, 2007 [05.02] 12:43 Anuulka Wczoraj po raz pierwszy spróbowaliśmy sie kochać bez zabezpieczenia. Ale oczywiście spanikowaliśmy... Ale jak z niego \"wyszłam\" okazało się że z jego pisiorka leci krew! Chyba uszkodził go sobie podczas szybkiego rozpinania rozporka. Więc... Czy w tej krwi mogły się znajdować plemniki? Pomóżcie mi proszę... [05.02] 12:44 czyś ty zgłupiała [05.02] 12:44 Gość w dom - Żona w ciąże. sądzimy, że masz zęby w pochwie [05.02] 12:46 Anuulka Tak zęby w pochwie... Bardzo śmieszne! Sama się zszokowałam na widok tej krwi! [05.02] 12:47 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 proponuje najpierw poczytac troche literatury fachowej a potem ladowac sie do wyrka dzieciaki;(((( [05.02] 12:52 Anuulka Po pierwsze to dzieciakiem jush nie jestem... ;/ A po drugie to prosiłabym o jasną odp.: tak czy nie... [05.02] 12:54 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 Twoja gramatyka raczej mowi cos innego, dla mnie to poziom przedszkola [05.02] 12:54 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 A wiec tak, jestes skonczona i...... sorry ale taka prawda [05.02] 12:56 The jet set Czasami moja droga niewiedząca tak bywa....No cóż,cięzko mi odpowiedzieć na to pytanie.Plemniki mogły byc,ale nie musiały.Zreszta skoro się uważasz za dorosłą,to powinnaś wiedzieć,że w płynie przedejakulacyjnym też mogą znajdowac sie plemniki...i to raczej tym bym się zaczęła przejmowac... [05.02] 12:59 timtim marnie nudna prowokacja, znowu się jakiś chłoptaś nudzi....taaaa ferieeee [05.02] 13:00 Anuulka Pozim przedszkola tak. Ok... heeh. Jak tak mówisz to niech ci będzie. Tylko ciekawa jestem czy się ze mnie nabijasz czy mówisz prawdę. I nie wiem czemu od razu takie chamskie odp. Przecież nic ci nie zrobiłam. On za niedługo idzie do wojska... A ja... hm... [05.02] 13:00 Anonimek Taki wątek to na forum erotyczne Kocham Cię, moja Przyszła Żono! [05.02] 13:04 Anuulka The jet set Wiem wiem... Ale ta krew nie daje mi spokoju... Przestraszyłam się tym... timtim To nie jest prowokacja. Ale pewnie mi i tak nie uwierzysz więc powtarzać się nie będę. [05.02] 13:04 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 Anula, jak sie idzie do lozka z facetem, to podstawowa wiedza wrecz obowiazuje, dlatego tak wlasnie zareagowalam, sorry za to, ale ponioslo mnie, mialam do czynienia z takimi nieodpowiedzialynmi ludzmi jak wy, ktorzy plodza dzieci a potem nie ma sie nimi kto opiekowac, dlatego zrozum mnie, jaks ie czujesz dorosla, jak piszesz, to do biblioteki, a zreszta, w internecie znajdziesz tysiace porad fachowych, tutaj na forum na pewno takich nie znajdziesz, pozdrawiam i poczytaj troche o ludzkim irganizmie, bo to na serio ciekawe [05.02] 13:08 The jet set Dla uspokojenie powiem Ci,że mój facet też tak czasami ma jak sie nie kochamy dłuuuugo.To mogło być skutkiem otarć(tak było w naszym przypadku).Jeżeli nie zaspokoiłam Twoja potrzebe wiedzy na ten temat...Zapytaj ginekologa przy nastepnej wizycie,albo poczytaj fachową literaturę...To wszystko,co moge Ci powiedziec na ten temat. [05.02] 13:10 Anuulka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 Jak już ewentualnie byłabym w ciąży to dzieckiem zajmę się perfekcyjnie bo jako tako mam już doświadczenie z dzieciakami. Kiedy moja mama ciężko chorowała zajmowałam się dzieckiem mojej siostry 7 dni w tyg 24 h na dobę. A to słoneczko miało dopiero 2 miesiące. Więc o to się martwić nie musisz... Poza tym mam już 6 chrześniaków a to też zobowiązuje... No ale sama powiedź... Nie zdiwiłaby cię ta krew?? [05.02] 13:12 The jet set Doświadczenie nie wystarcza...Trzeba miec jeszcze na to fundusze,by zapewnic dziecku wszystko [05.02] 13:13 Anuulka The jet set DZIĘKUJĘ. No myśmy też się już jakiś czas nie kochali. Może masz rację... Jeszcze raz dziękuję... [05.02] 13:17 Anuulka Tak wiem, że nie tylko doświadczenie się liczy. Tylko napisałam tak bo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 stwierdziła, że takie dzieci jak ja płodzą dzieciaki, a potem nie ma się nimi kto opiekować. A wczoraj to Nas poniosło trochę. Wiem nie powinnam się tłumaczyć. Ale wiecie jak to czasem bywa. Na ogół to jestem rozsądna i odpowiedzialna za to co robię. A wczoraj wszystko tak szybko się działo... [05.02] 13:20 The jet set W kazdym razie niczym sie nie martw...Ale nastepnym razem życze więcej rozwagi,bo różnie w zyciu bywa..Pozdrawiam [05.02] 13:28 Anuulka No tak. Człowiek uczy się na własnych błędach. Chyba pomyśle o tabletkach. Mój ginekolog proponował mi to już wiele razy ale zawsze jakoś odmawiałam bo nie byłam do nich przekonana. Z drugiej jednak strony jak ON pójdzie za niedługo do wojska to... Bez sensu będzie ich zażywanie. A z nikim innym przeciez tego robić nie będę [05.02] 14:10 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 Anulka, krew, mogla sie pjawic na skutek otarc, czasem moze byc powodem grzybka, wowczas skora na penisie jest bardzo sucha i wrazliwa, byc moze Ty masz grzybka, jak masz suchosc w pochwie i swedzenia, ale to moze byc wiele roznych przyczyn, po za tym w czasie jajeczkowania kobieta moze miec lekkie plamienia, czasem wlasnie pojawia sie krew , takze, tylko zglos sie do lekarza, ciaza zawsze moze byc brana pod uwage Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeniesienie 0 Napisano Luty 5, 2007 14:10 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9 Anulka, krew, mogla sie pjawic na skutek otarc, czasem moze byc powodem grzybka, wowczas skora na penisie jest bardzo sucha i wrazliwa, byc moze Ty masz grzybka, jak masz suchosc w pochwie i swedzenia, ale to moze byc wiele roznych przyczyn, po za tym w czasie jajeczkowania kobieta moze miec lekkie plamienia, czasem wlasnie pojawia sie krew , takze, tylko zglos sie do lekarza, ciaza zawsze moze byc brana pod uwage Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach