Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję porady

czy jest tu jakiś lekarz? problem z WĘDZIDEŁKIEM

Polecane posty

Gość potrzebuję porady

ja i moj chlopak mamy problem, poniewaz przy pieszczotach niekiedy boleśnie naciąga mu sie wedzidełko, czasem tez sie nadrywa(minimalnie, nie leci tez krew ale ból jest). chlopak byl z tym w przychodni u chirurga, ale ten powiedzal ze to nic powaznego i ze jak dalej tak bedzie to niech sie zglosi za rok(!). czy ten lekarz mial racje? ja osobiscie nie jestem zadowolona z jego diagnozy, bo według mnie problem istnieje. boje sie pomyslec co by bylo gdybysmy chcieli uprawiac seks...prosze o porade, bo nie wiem co mam myslec

Gość potrzebuję porady
bardzo prosze

Gość doswiadczonyur.
Przede wszsytkim - lekarz o ktorego byliscie to IDIOTA i nie ma sensu znowu do niego isc. Tak wiec rada pierwsza - zmien lekarza. Jak juz znajdziesz normalnego lekarza (moze lepiej w prywatnej klinice ktora ma umowe z NFZ (Eskulap itp) to normalnie niech sie tam zapisze na wizyte. LEkarz obejrzy wedzidelko (spokojnie, tylko w stanie spoczynku) i wuslucha chlopaka jak to wyglada w czasie wzwodu, ze boli utp itd. KAzdy NORMALNY lekarz zaleci tu zabieg chirurgiczny, czyli po prostu przeciecie wedzidelka w znieczuleniu miejscowym. Zabieg do przyjemnych nie nalezy ale .. nie takie rzeczy sie przechodzilo :) A potem jakies 3 tygodni - zero seksu. A jak sie wygoi .... do ataku - nie bedzie juz problemow.

Gość potrzebuję porady
dzieki:D przynajmniej jedna osoba mi pomogła. nie wiem czy to prawda, ale czytałam kiedys ze jesli ciągle sie nadrywa to moga byc z tego pozniej jakies komplikacje. prawda to?

Gość doswiadczonyur.
Prawda. Moze postepowac zbliznowacenie, male mikro pekniecia ktore z czasem zaczynaja sie zmieniac, tworzyc male blizny. W kazdym razie - do lekarza i zabieg, to naprawde jedyna rada. Zadne tam masci, rozciaganie i inne bzdury.

Gość potrzebuję porady
a czy jesli teraz chcielibysmy uprawiac sex to by go bolalo, albo mogloby sie urwac? kurde nie wiem co mamy teraz robic, mieszkamy w małym miescie i chirurgów to tu duzo nie ma...:/

Gość jf td

Gość doswiadczonyur.
Po zabiegu seks jest NIEMOZLIWY przez jakies 3 tygodnie. A co do seksu teraz ... wiesz .. zlaezy jak chcielibyscie to robic, moze jakos spokojnie delikatnie to by go nie bolalo .. ale co to za seks :) Czasem mozna i tak, ale czasem chcialoby se mocniej :D Tak wiec nie zastanawiajcie sie. I co z tego ze mieszkacie w malym miescie. Niedaleko sa pewnie jakies duze ;) Sa autobusy, pociagi itp itd.

Gość doswiadczonyur.
aha, urwanie sie wedzidelka JEST mozliwe. Nawet nie chce sobie wyobrazac jaki to musi byc bol ...

Może CI troszkę pomogę. Mój chłopak miał ten sam problem. Rzeczywiscie zabieg jest konieczny, pozniej dostanie jakies masci, by szybciej sie zagioło. To nic powaznego, nie martw sie ale niech idzie do dobrego lekarza. Pytałas jeszcze czy podczas stosunku by go bolało - tak. I z tego co wiem to bardzo :( Poza tym lekarz mogł powiedziec zeby przyjsc za rok poniewaz moze sie to rozciagnąć, byc może problem Twojego chłopaka moze być mały. Mój miał zabieg i po nim tez miało sie jeszcze \"rozciagnąć\" Na początku ( juz jakis czas po zabiegu) mówił ze czasami jest nieprzyjemne uczucie, nie boli ale tak jakos sie naciaga... Z czasem mu przeszło :)

Gość myślałem
ja proponuję trening polegający na masturbacji dłonią pokrytą kremem nawlżającym, do wzwodu, czasem do ejakulacji, gdy zrobi to dziewczyna. Po takim treningu hartujące opłukanie prącia zimną wodą. Po miesiącu treningu jak problem nie zniknie to do właściwego lekarza i ew. operacja. Ale ćwiczeniami można cuda zdziałać, więc radzę, próbuj! Jak się wyleczysz, to postudiuj www.vademecum.zdrowia.prv.pl i stosuj się do wskazówek tam zawartych. Powodzenia.