Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naneenka

eMule- jak to działa??

Polecane posty

Gość naneenka

właśnie ściągnęłam ale nie moge się połapać :/ znalazłam film który chcę ściągnąć zaznaczyłam i dałam download i co teraz? nic się nie dzieje:/

Gość przejdz do zakladki Transfers
powinno sciagac.

Gość naneenka
no włąsnie na tym jestem- nie ściąga albo ze mnie debil albo to nie działa:/ gdzie mogłam skopać? może przy konfiguracji ps. na dole mam coś takiego : eD2K: podłączony , Kad: niepodłączony - może to przez to??

eMule nie od razu zacznie ściągać. Najlepiej dodaj do ściągania kilka plików, pójdź na zakupy, zrób obiad, potem siesta, zaparz kawę i siądź do kompa, a na pewno ładnie będzie smigać ;) Ten program potrzebuje troche czasu, żeby się rozpędzić :)

Gość Moliii
A jaki masz internet? jak przez TPs to nic nie sciagaj. Bo lapanka jest. Sciaganie jakichkolwiek plikow jest karalne!!!

Gość naneenka
aha no to pojęlam :D dzięki Molii no mam tepsę, karalne? pierwsze słyszę :/ naprawdę lepiej nie ściągać??

Gość Moliii
ja bym sie nie odwzyla sciagac cokolwiek z tepsy :) ale mam szczescie bo radiowke mam :)

Nie straszcie mnie. Ja mam Tepse i 40GB sciagnietych filmow na dysku :O

Gość Moliii
Ashley nie mowie ze niemozna nic. ale jakis jeden filma na miesiac dwa moze byc. Plyty trzeba ostroznie. No niestety dowiedzialam sie tego nie przez przypadek :(

Gość Moliii
mialo byc film :)

Gość naneenka
hahaha ledwo się połapałam w tym a już się dowiedziałam że nie można :D dobra ide do wypozyczalni

Gość pusta laska
sciagnij sobie program LimeWire lepszy od wszystkich innych ktore mialam a mialam DC++,eMule,Kaaza i juz nie pamietam co jeszcze..A ten najlepszy!Nzjadziesz tam wszystko co chcesz!