Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa21

Dlaczego facet woli rozmowy na gg od spotkania w 4 oczy??

Polecane posty

Gość jak on cię pierwszy zaprosił
ma do rzeczy bo przeżywasz jak mrówka okres :P jak byś nie miała to było by jasne dlaczego :classic_cool:

Gość jak on cię pierwszy zaprosił
zresztą może zastosować najprostszą kobiecą sztuczkę i zniknąć z gg na dobry tydzień... a potem sprawdzić reakcje 🖐️

ja ci cos powiem poznalam chlopka przez neta 3 razy spotkalismy sie w realu, za kazdym razem z jego strony wychodzila propozycja po osttanim jeszcze przyslal kilka sms-ow a potem do teraz (minal rok) cisza do dzisiaj nie wiem tak do konca o co mu chodzilo domyslam sie ze poczul ze to nie jest TO ale czy jesli nie spotka sie milosc swojego zycia tak odrazu tzreba odrazu urywac kontakt i znajomosc :)

Gość Magdaaa21 JAAA
taka jedna------->otoz to. Na stopie kolezenskiej mozna byc zawsze,a le niektorzy wyznaja chyba zasade,ze albo zwiazek, albo nic. Moze czasu im szkoda??;) Wola spozytkowac go na szukanie "2 polowki"??;) jak on cię pierwszy zaprosił----> moze faktycznie znikne.....;)

Gość ciekawe jest jedno
Jak poczytać temat "Czy Wy też tak mieliście po spotkaniu w realu?" to widać że dziewczyny patrzą tak samo. 1 spotkanie jak nie pasi i nie pojawi się wielka miłość to spadaj wracam na portal randkowy szukać następnego faceta.

Gość ciekawe jest jedno
wiele miesięcy rozmów przez sieć , jedno spotkanie i get out

Gość do ciekawe jest jedno
Z tego wynika,ze faceci tez sa tacy sami. jedno spotkanie, nie ma plomiennej milosci i tez SPADAJ!!:O Przeciez takie zachoanie jest chore:O

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moze ma problemy z potencja??;)

ja mam jednego takiego kolegę który mieszka 20 min pieszo ode mnie, na gadu rozmawiamy ze sobą prawie codziennie od 4 lat, a widzieliśmy się raz w zyciu, na piwku :D nie pytajcie dlaczego bo sama nie wiem ale nieprzeszkadza mi to ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
No i co po takiej znjomosci internetowej?:O Ludziom sie juz chyba powalilo w glowach od tego neta:O Zamiast ruszyc sie gdzies i zabawic w realu:O

Gość gagagad
Dokladnie. Nie wiem po co komu powierzchowne internetowe znajomosci:O