Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa21

Dlaczego facet woli rozmowy na gg od spotkania w 4 oczy??

Polecane posty

Gość Magdaaa21 JAAA
Wolter Anderson--->nie, nie bede namawiala na spotkanie. Gdyby chcial to by sam mnie namowil:P ;) Pora chyba zakonczyc ta "znajomosc" i tyle;) Szkoda marnowac czasu na komunikatorach:)

Gość psyholog
Bo to być może jest Roman Giertych

Gość fffruitty
A co ma Romus do tego??:classic_cool: Mneis ie wydaje,z epo prostu ten facet nie ejst facetem tylko ciota;) 3maj sie Madzia i szukasz prawdziwego faceta!!;)

Gość maybellineeeeee
albo 1. nie jestes w jego typie albo2. wstydzi sie, chociaz bardziej obstawiam opcje 1

Gość michail bit
Nie podobasz mu sie:O

Gość mareczq maq
gosciu to jakis totalny cwel. Moze boi sie wlansego odbicia w lustrze:O

Myślę, że uważa Cię za fajną przyjaciółkę i bardzo Cię lubi, ale... nie ziskrzyło, więc nie chce się spotykać, żeby nie popsuć przyjaźni. :)

Gość Magdaaa21 JAAA
Perla-------> On wie,ze ja spokojnie moge poprzestac na przyjazni,a le dlaczego to musi byc przyjazn stricte wirtualna??;)

Gość aaaaaaaaaaassss
a ja mysle ze po prostu ma niskie poczucie wartosci albo jest niesmiały :)

Gość Magdaaa21 JAAA
Jest troche niesmialy, ale nie ejst to chorobliwa nismialosc;) Naprawde dosyc fajnie sie dogadujemy, ale wolalabym konktakt w "normalnym" swiecie-chocby nawet tylko czysto przyjacielski :)

Gość jak on cię pierwszy zaprosił
to może tareaz ty coś zrób.... kobiety to by tylko na gotowe, a potem narzekają, czemu on nie dzwoni, nie zaprasza, nie pisze, ble ble ble

Gość Magdaaa21 JAAA
Nie bede mu nic proponowala, bojuz kiedys przejechalam sie w podobnej sytuacji. Ilez razy mozna dostawac kopa w dupe??;)

Gość Magdaaa21 JAAA
Nie chcialabym,zeby odebral spotkanie kolezenskie jako zaproszenie na randke:O

czyli klasyczny syndrom, "chcem ale siem bojem" :P

Gość Magdaaa21 JAAA
No boje sie:P Przeciez nie powiem "moze pojdziemy do kina...ale tylko po kolezensku":P ;)

Gość Magdaaa21 JAAA
=Ja= ------->Niegodny bycia moim kolega??;) Kazdy jest chyba godny by byc czyims znajomym:)

jeżeli nie chcesz sprawdzić czy potencjalnie nadawał by się do związku to czemu zależy ci na spotkaniach w 4 oczy. Przecież można mieć znajomych korespondencyjnych do pogadania i tyle. Coś kręcisz :P

Gość Magdaaa21 JAAA
Ale ja nie chce znajomych korespondencyjnych. Ze znajomymi korespondencyjnymi nie mozna sobie wyjsc do kina czy przejsc sie na spacer, np;) Nie zalezy mi na zwiazku z nim, bo po prostu za krotko go znam...

czyli chcesz go poznać żeby sprawdzić czy będzie ci zależeć :P Do kina mówisz. Hmm...... wiesz jak dla mnie do kina to się chodzi z chłopakiem/dziewczyną a ze znajomymi na film :P

Gość Magdaaa21 JAAA
a odnosnie "potencjalnego zwiazku" to chyba kazdy facet, ktorego spotykam moze byc potencjalnym partnerem,ale przeciez nie musi;)

Gość Magdaaa21 JAAA
Na film do kina:P Chce isc znim jako ze znajomym na film:P juz ok??;)

zresztą żeby pomyśleć że jak znajoma ma ochotę gdzieś wyjść to jest to 'randka', nie lubię tago słowa :D, to trzeba być niezłym desperatem. Przecież znajomi chodzą razem na piwo, na film, do klubu czy gdziekolwiek gdzie lubią

Gość Magdaaa21 JAAA
A moze on jest desperatem i wystraszy sie tekstu "nie poszedlbys ze mna na film?":P ;)

i jeszcze jedno. CZemu odrazu w 4 oczy. To się jednoznacznie kojarzy. Poprsotu - cześć Franek wiesz wychodzę dzisiaj ze znajomymi do xxxxx może się z nami przejdziesz. Przecież dość szybko powinien się zorientować że ty do niego tylko jak do zwykłego znajomego, no chyba że nie ma żadnych doświadczeń z dziewczynami i porównania.

jak się wystraszy takiego tekstu to jest skrajnie nieśmiały :P a taki to sam by ci niczego raczej nie zaproponował :P

Gość Magdaaa21 JAAA
Kiedys napisalam mu cos w stylu "czesc franek, ide z moimi znajomymi...",ale niestety on nie zna moich znajomych i sie "wstydzi":O

Gość Magdaaa21 JAAA
Czy to juz stracona sprawa??:D ;)

może =ja= coś pomoże on ma doświadczenia z nieśmiałośćią i kompleksami :D ale dalej tego nie rozumiem, jak masz grono znajomych, więc masz z kim wyjść i nie potrzebujesz nowych znajomości na gwałt, chcesz zrezygnować z internetowych gadek skoro są fajne :P Jak się trochę przyzwyczai to może w końcu kiedyś się zdecyduje, jak zobaczy na gg opis "idę ze znajomymi do xxxxxxxxx" :P albo go po prostu zablokuj :P

Gość Magdaaa21 JAAA
Nie mam czasu na netowe gadki;) A co w tym dziwnego,ze polubilam czlowieka i chcialabym z nim pogadac na zywo?? Czy to oznacza,ze chce brac z nim slub?? mam znajomych-owszem, ale co to ma do rzeczy;)

Gość Magdaaa21 JAAA
jak on cię pierwszy zaprosił----> juz Cie nie bede denerwowala;) Dziekuje za wpisy i za cierpliwosc:) Po prostu bedziemy jak zuraw i czapla....;)