Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dość

Nienawidze gnoja

Polecane posty

Gość mam już dość

Mojego prof na uczelni, wszystkie egzaminy zaliczone tylko nie u niego, pytania z kosmosu odp ani nie ma w wykładach ani w książce. W środe poprawka, ja niewiem z czego się uczyć , nerwy mam zszarpane, do tego żadna dziewczyna nie jest wstanie mnie pokochać :( Najchętniej to bym do Iraku jechał :(

Gość klapouszekkk
echh... nie martw sie jakoś dasz rade, trzeba byc dobrej mysli:)

Gość mam już dość
tylko przez niego mam tydzień z głowy, a w za tydzień zajęcia.....ja wcale nie będe miał ferii !!!! I znowu milion pięćset kolokwiów...niedobrze mi na myśl o tych studiach..

Gość pajęczna
Nie jedź nigdzie i tak mamy deficyt facetów w kraju!!! Ja nie chce być sama do końca życia!!!!!!!!!! A egzamem się nie stresuj, będzie co będzie i nerwy nic tu nie zmienią. Poza tym, na egzaminie się świat nie kończy ;) Próbuj do skutku, ąz facetowi zbrzydnie Twoja facjata :D Wtedy (jak zobaczy, że się nie poddajesz) sam zrobi wszystko, żeby sie Ciebie wreszcie pozbyć. :D Powodzenia! Bądź twardy! :classic_cool:

Gość pajęczna
P.s.: Jak pytania są z kosmosu, to licz na szczęście. A nuż tym razem się uda... ;)🖐️

Gość mam już dość
nie drugi rok, tylko im łatwiej uwalić mniej roboty mniej sprawdzania, koleś gburowaty, miałbym chociaż tydzień przerwy a tak wcale.........

Gość a co studiujesz

Gość mam już dość
już bym nawet nie mógł liczyć na warunkowe zaliczenie, bo moja "kochana" uczelnia tak nie chce....... Stres nieprzespane dwie noce...za co ???

Gość mam już dość
Hodowle Zwierząt...a żeby było śmieszniej przedmiot Uprawa Roli, genetyka zaliczona, fizjologia zwierzat zaliczona, a na przedmioce rolnikow mnie mecza!!!

Gość a co studiujesz
a jakiego typu moga byc pytania z uprawy roli - bo nie moge sobie wyobrazic - mozesz podac przyklad tych najgorszych?

Na PIĄTKE w indeksie :) Bedzie dobrze, przecież nie jestes sam.. a wsztskich uwalić nie mozna, w pierwszym terminie musi zdac pzynajmniej 10 % :D powodzenia!!!!

Gość nie martw sie
ja sie szykuje do gleboznawstwa

Gość mam już dość
Lubin żołty na zielonke siejemy w obsadzie ? Kukurydzę FAO 290 na ziarno można uprawiać w rejonie ?

Gość Michał_moralizator
Spytaj dzielnego ucznia Demokryta :)

Gość oopiooihiouyiuy
rany Józuś, też jestem studenem i wiem, że nie ma tak, żeby na pytania nie było odpowiedzi. Weź się chłopie do roboty,a nie siedzisz i biadolisz. Nie dziwię się, że Cię dziewczyny nie chcą, kiedy z Ciebie taki pesymista.

Gość mam już dość
taaaa oczywiscie ze odpowiedzi sa ale szkoda ze nie w naszych materialach ? ksiazki tez nie podane... duchem świetym mam byc i wiedziec?

Gość o biedny
ale chyba jest o tym w jakichs ksiazkach? Nie mozesz wciansac kitu?,ze tak, w obsadzie, ale wg najnowszych badan Uniwersytetu San Diego w Kaliforni wrecz przeciwnie. Jest to jeszcze na etapie eksperymentu, ( na wypadek gdyba facio chcial sprawdzic w onternecie) , czytal o tym o tym w biuletynie na stronie uniwersytecjkiej, ew wiemod znajoimego profsora z USA,

Gość mam już dość
koleś nie podał zaganień więc teoretycznie obowiązuje nas wszystko, od znajomości gleb, po metereologie ( pytanie o chmury), znajomość nawozów, pestycydów, po licze ziarenek, ilość listkow czy inne bzdety. Aby to wszystko umieć musiałbym przeczytac z 10 ksiazek po 600 stron !!!! A to jest tylko zasrana uprawa, ktora do niczego mi sie nie przyda.......

już straciłes 1,5 godziny nauki :D u mnie jeszcze prawo miedzynarodowe w piątek i sesja z głowy ! :) a teraz na pocieszenie powiem Ci ze ja do tej pory tylko 2 razy miałam podane zagadnienia :P w trakcie 3 lat nauki...

Gość jaką masz spevcjalizację