Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długie wlosy

Czym najlepiej czesać proste, gęste dlugie włosy?

Polecane posty

Gość długie wlosy

Używam grzebienia, ale to chyba zły pomysł. Dookoła głowy mam takie krótkie, jakby pourywane włosy. Podejrzewam, że to wlasnie od grzebienia... Co zatem powinnam kupić, żeby poprawić ich stan i ich nie łamać? Szczotkę z naturalnego włosia? Czy drewnianą? A może coś jeszcze innego? Proszę o radę.

Gość joannna k.
Tez tak mam i tez uzywam grzebienia :| Takiego zwyklego, plastikowego. Po umyciu moje wlosy strasznie sie placza i robia sie koltuny, wobec czego czesto je szarpie na sile. Pewnie dlatego mam pourywane wloski na powierzchni. Podlaczam si edo pytania!

Gość dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kupcie drewniane szczotki.. ile jeszcze będziecie katowąły swe włosy grzebieniami??? grzebienie w ogóle są do dupy

Gość tez mam takie wlosy
tylko jak szczotka rozczesac takie mokre pokoltunione wlosy? nie wyobrazam sobie tego :) niestety nawet po odzywce ciezko mi je rozczesac chociaz polecam jedwab w sprayu gliss kur`a i spraye pomagajace rozczesac wlosy dla dzieci (slicznie pachna ;) )

Gość dlugie wlosy
szczotka drewniana jest lepsza niz ta z wlosiem??

używam grzebienia z szeroko rozstawionymi zębami. wg mnie o wiele łatwiej przechodzi przez włosy niż szczotka.