Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loletta

to przykre ale 16-18 latki wypieraja 25 latki uroda, wszystkim ehhh

Polecane posty

Gość loletta

Przegladajac fotka.pl, bajer.pl, a przede wszystkim widzac mlode dziewczyny na ulicy, mozna wpasc w kompleksy. Kobitki kolo 30 juz nie maja w sobie tyle swiezosci, seksapilu ehh. czegos im brakuje w porownaniu z mlodszymi kolezankami.

Gość somebodysomebody
ale rozumem chyba nie wypierają

Gość fsdfsdfs
ja sie takimi gownami nie przejmuje... wiec mi tu kafeterii nie zawalaj gownem dalej#ko zajdziesz w zyciu kolezanko:)

Gość Robi 72
a ja idac ulica jak widzę, że dziewczyny 16, 18 letnie wyglądaja jak stare baby, do tego jeszcze rzucaja mięsem, to mi sie robi niedobrze

Hem hem. Ja mam 24 i porównując z czasami, kiedy miałam 16, zdecydowanie wyładniałam. :P

Gość a bo nie
Wcale nie uważam że nas wypierają. Trzydziestki mają w sobie więcej seksapilu, trzeba byc tylko bardziej inteligentnym facetem i odkrywac, zdobywac, a nie iśc na łatwiznę i brac sie za to co i tak już zdobyte. 16- 18 dopiero buduja swoją wartośc my już ją znamy!!!!!

Gość jakaś niedowartościowana
najpierw na uczuciowym ten sam głupi temat.... teraz na ogólnym.... rodzice kasy nie mają żeby cię na ferie posłać, dziecino?

Ciekawe czy taka 16-latka poprowadzi Ci dom, wypierze, ugotuje, poda pod nos, posprząta dom, będzie sie kształcić, pracować i jeszcze wychować dziecko? Pokaż mi taką 16-latke! Co jest ważniejsze? Jej uroda, która z czasem i tak przeminie? Czy prowadzenie normalnego życia? PIer**** małolaty. W tych czasach te małe cichodajki powinno się pozamykać!

Nie ma to jak jakiś przebłysk geniuszu przeczytać na kafe z rana. :D🖐️ Humor zdecydowanie lepszy po przeczytaniu takiego bełkotu.

--> aj em de czołzen łan Zapomniałeś/łas dodać gołe nery i pepek na wierzchu. :D

Gość jaaaaaaaaaaaa tam widze że
jakieś spasione te małolaty teraz. Wygowane na Mcach i tłustych frytkach. Tylko co czwarta nie ma nadwagi. 10 lat starsze kobiety mają 10 razy ładniejsze figury.