Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzika Figa

do mieszkańców Bielska-Białej

Polecane posty

Gość Dzika Figa

swego czasu w naszym mieście wisiały tablice reklamowe z hasłem "BASIU SPOTKAJMY SIĘ" - to było chyb rok temu. Myślałam że to początek jakiejś akcji reklamowej, ale nie...po prostu po jakimś miesiącu zniknęły...czy ktoś wie jak ta "akcja" się skończyła??? Tak jestem ciekawa :D

Gość a ja mówię
spotkali się:)

Gość Dzika Figa
myślisz??? pewnie tak :D to musi być niesamowite: iść sobie ulicą, w smutny zimowy poranak i trafić na wielką tablicę (albo taką mniejszą), na której słowa są skieowane na pewno do Ciebie :D

Gość a ja mówię
no właśnie:) do Ciebie a dziś ludzie zamiast tablic mają net i też tak robią:)

To byla reklama centrum handlowego Silesia w katowicach..potem byl ciag dalszy pozdr

Gość neurotically yours
no to akurat była reklama... ale w zeszłym roku byłam na wakacjach w gdańsku i tam w jednej z dzielnic jakiś desperat wynajął kilka billboardów, na których przepraszał i błagał o wybaczenie swoją dziewczynę... całe miasto o tym huczało - miłe to takie :)

a dOOpa tam :-0 to nie była reklama żadnego centrum handlowego :-0 to było wołanie o powrót doktor Basi z Londynu do Hrubielowa, bo komendant zaczął chlać na umór, a dr Blumenstain zaczął potajemnie organizować w gminnym ośrodku zdrowia podziemie aborcyjne :classic_cool: Basiu, wróć, Basiu spotkajmy sie :classic_cool:o to proszą cie nie tylko mieszkańcy Bielska-Białej, ale i całego naszego katolickiego kraju