Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajerwuwwa

CZY ISTNIEJE TAKI SZAMPON CUDOWNY?MALLO CHEMII A WŁOSY PO NIM PRZECUDNE??

Polecane posty

Gość ajerwuwwa

jakie polecacie szampony o jak najmniejszej zawartosci chemi a zajebiscie wlywajace na włoski??

Gość no szaleństwo
ja nie znam

Gość gfrgtrftr
hahhaa ja tez nie

Gość szare mydło
dziadek mowi ze super

Gość no pewnie
szampony drHauschka, albo Alepia albo inne cuda np. firmy I&M

właśnie ponoć Alepia jest świetna, ja póki co stosują szampon logony piwno - miodowy i rzeczywiście jest boski - obe te kosmetyki są naturalne. Alepię dostaniesz tu: www.biolander.com a logonę tu: www.apmp.natura.xip.pl

Gość wwwwera
ile chomiku kosztuja?

hmm oliwka Hipp dla dzieci jest rewelacyjna ;) hmm moze szampon dla dzieci tez bedzie sluzyl. a do wlosow ze sklonnoscia do przetluszczania bedzie dobry? pozdrawiam

Gość swrsefredr
kochana a czy ten szampon HIPP JEST DROGI ? A CZY ON NIE SPLASZCZA WŁOSÓW?

Gość swrsefredr
no t osuper :)bo juz dawno go chcialam kupic;):) a powiedzmi prosze jeszcze czy on nie powoduje łupieżu czasem?? ja tez uzywalam juz wszystkich szamponow chcyba i wszystkie są gówno warte:( spróbuje wiec tego jeszcze:)

Gość heja magnioliaa
A wiesz może czy on wymaga uzycia odżywki???czy mozna myc samym?

Gość buhahaa
magnolia i wszystko jasne to nei szampon jest dobry tylko odzywka z loreala.. przeciez szampon jest niewazny jesli odzywka tak naprawde jest spoko..wiec to zasluga odzywki a nie szamponu..

Gość Ja używam Babydream firmy Hipp
to 2 rozne szampony!Ktorego uzywasz?:)

Gość Ja używam Babydream firmy Hipp
czyli hipp dzieki:)

Gość ghjhjhj
mi link nie dziala bo siostra zopstala zbanowana i teraznie wejde na wizaz przez nia :(kurcze :(

Gość szarakicia
Ja używam Fitomedu do włosów tłustych i jestem bardzo zadowolona. Jest delikatny dla skóry głowy, ma mało chemii no i włosy się po nim nieco mniej przetłuszczają i są puszyste. Mam krótkie włosy, przy długich pewnie potrzebna by była jeszcze odżywka - ja nie używam.

hmm trzeba sprubowac Hippa :) a ten Fitomed gdzie mozna dostac? w aptece? i jaka jest jego cena? pozdrawiam

Gość szarakicia
Fitomed można dostać w sklepach ze zdrową żywnością albo zielarskich, można też zamówić przez internet. Kosztuje ok. 10 zł.

Ja z szamponów naturalnych polecam ze skrzypu polnego firmy Farmona cena ok. 8 - 9 zł ale naprawde wzmacnia wlosy po dłużym stosowaniu a po umyciu włosy sa lśniące i miękkie

Gość fghhghjjj
odradzam fitomed do włosów tłustych. mi zniszczył włosy

Gość ja mam przerabane ponieważ
mam długie, kręcone, cholernie gęste i suche włosy... Łatwo się plączą. A do tego mam straszny łojotok i chyba nawet ŁZS:O Jak nie umyje głowy jeden dzień, to mam dosłownie tłuszcz na głowie, po prostu włosy jakby je ktos oliwa wysmarował. Na górze, bo juz ok. 10cm od głowy sa suche jak zawsze... Oprócz tego po dwóch dniach nie mycie głowy czesto.... robi mi się taka żółta albo wprost POMARAŃCZOWA:o skóra!!!!😭 Potem złazi mi płatami z głowy, ale jak porządnie umyję głowę, wymyję to z włsów, to już mam normalną skórę głowy. Jal idę do dertmatologa, to zawsze oglada mi włosy i skóę głowy pod taką lupą, ze światłem i wszyscy mówią, ze mam zdrowe i śliczne włosy, zero łupieżu. A mi się dosłownie po dwóch dniach bez mycia głowy robi taka ciemnieniucha na głowie:( Ale przeciez tak nie będę chodzić po ulicy, zeby lekarz zobaczył... No ale uważam, ze ziołowe szampony są do niczego. W życiu bym po nich nie rozczesała włosów. Jedynym dobrym szamponem, który ma tam z 5 składników jest Freederm. Tylko że za 200ml płaci się 35zł i ten szampon nie jest wydajny:( Ale jest rewelacyjny! I to jest naprawdę prosty skłąd, tam jest dosłownie 5 składników. A poza tym to używam szampou Sanosan z oliwa z oliwek i proteinami mleka. Jest ok i wydajny. Albo, jak nie mogę dostać tego, to J&J, ale tylko lawendowy. Inne się nie nadają. No i koniecznie odzywka, i to bardzo dobra, profesjonalna, do kręconych włsów. bez tego w ogóle ich nie rozczeszę. czasami mam takie kołtuny, z ejuż myślę, ze będę musiała obciąć włosy:p

no to fakt nie za fajnie masz :( ja musze myc co drugi dzien wlosy i na nie mowie ze sa przetluszczajace ale w sumie zadnych wiekszych klopotow z nimi nie mam, przez jakis czas mi strasznie wypadalay ale przez 3 miesiace bralam silice i mi sie swietnie poprawily:) odzyskaly blask:) ale teraz nie biore juz bo jakies tabletki mnie uczulily i nie wiem ktore a poza tym na kondycje wlosow jak narazie nie moge narzekac:) szukam tylko szamponu w miare delikatnego by nie meczyc chemia wlosow. Pozdrawiam :)

Ja też polecam szampon Radical firmy Farmona ze skrzypem polnym- pogrubił mi cienkie jak pióra włosy po ok.5 myciach.