Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilma2

nienawidze jego byłej

Polecane posty

Gość wilma2

czemu mnie to wciąż bardzo boli, dlaczego ciągle o tym myslę, to okropne, wiem. w dzisiejszych czasach?? Nie moge znieść tego, ze mój małżonek kochał się wczesniej z inna , swa wieloletnia miłoscią. Brr, wiem prawe wszystko co robili, gdzie, jak.. po co mi ta wiedza teraz, boli, oj boli. Moj mąz jest jedynym moim mężczyzna. kocha mnie, mamy dzieci. rany, minęło tyle czasu od tamtego związku, ale jak pomyslę co oni razem... wariuje

Gość wilma2
kocham go jak nikogo, staram się mu ufac, ale to trudne

Gość czy jestes
wilmo2 spod znaku blizniąt?

Gość tiaaa
No to po co pytałas i teraz wiesz wszystko:o Sorka, ale własnie zbytnia ciekawosc i zaborczosc do tego prowadzi.

To masz problem - ale to Twoj problem! To Ty sie meczysz. Nie przerzucaj go na meza i dzieci. Lepiej znajdz zrodlo takiego myslenia bo logicznie to bez sensu - nie znal Ciebie, mial kogos (wolalabys zeby nie mial i teraz sobie szukal zeby \"nadrobic zaleglosci\"? - infantylne wytlumaczenie zreszta) i to zupelnie normalne. Mysle ze powinnas odwiedzic psychologa i opowiedziec mu o tym ze szczegolami - a psycholog cos na pewno pomoze.

Gość wilma2
no dobra, wiem, nie powinnam się wypytywac, ale się stało. Gdy wiedziałam tylko odrobine, chyba było gorzej, bo reszty mogłam sie domyslać i wyobrażac niestworzone rzeczy. teraz wiem jak było naprawdę, i to ta prawda boli, Jestem po prostu druga, juz wszystko widział, wszystko robił. Zwłaszcza to odzyło teraz, gdy po raz pierwszy zobaczyłam tamta. I zaraz wyobraźnia zaczeła pracowac, że robili to tak i tak. Nie jestem spod znaku Bliźnąt.

Gość wilma2
nie utrzymuje kontaków, nie chce o niej mówić, podobno nie chce pamietac

Gość oliwkowa
oj kochana. Wiem, to trudne. Mój chłopak , z którym jestem prawie 2 lata.... jakiś czas temu odkryłam , ze oglądał nagie zdjęcia ukochanej. Widziałam ja w całej okzałości, widziałam co robili. Wciąz to pamiętam. To straszne. Boję się robić cokolwiek, bo pomyśli, ze nasladuję. Oni robili już wszystko. To trudne. bardzo trudne. Ja zapomniec tych widoków nie potrafię. Dodam tylko, ze ona go zdradziła . On kochał ja bardzo, może wciąz kocha. mam wrażenie, że to ona była miłościa jego życia.

Gość wilma2
tez zerwali bo ona go zdradziła. potem zaraz, bardzo szybko pojawiłam się ja. Ale ja, wiem to zupełnie niedzisiejsze, czekałam z tym do ślubu. Naiwna jestem, wiem, świat nie jest idealny i mój mąz też nie.

Gość mój mąż
ty tez nie jestes idealna... a co ty nie miałas faceta przed mężem? mój maz miał pierwszy raz przede mną. i co mam zrobic? powiesić go?? bycie zazdrosną o przeszłośc to jakas choroba z której powinno się leczyć!!! mój mąż uwaza ze przeszłosci nie da sie zmienic tylko przyjać i zyc dalej...a moze jestes zazdrosna o to ze on robił takie rzeczy jakie nie robi z Tobą? nie rozumiem takiego zachowania bo i tak przeszłości nie zmienisz!!!!!idz do psychologa.

Gość wilma2
wiem ze przeszłości nie zmienię, ja wszystko wiem. nie jestem tez idealna, nie miałam faceta żadnego przed moim mężem. I żałuję. Może nie miałabym teraz żadnych kompleksów??

Gość bylym mowimy nie
oj jak dobrze cie rozumiem, tez jestem ktoras tam z kolei przy czym najbardziej boli mnie wlasnie ta jego pierwsza z ktora byl najdluzej (my jeszcze z soba tyle nie jestesmy) no i kochal ja bardzo (mowil mi o tym) a najbardziej boli mnie fakt ze ona jest teraz ciagle obecna w jego zyciu bo jest teraz zona jego kumpla wiec wszystkie spedy wspolne imprezy ona tez tam jest, boze ile ja nocy przeplakalam i ile klotni o to bylo (kilka razy rozstawalismy sie nawet na krotko) nie potrafie tego zaakceptowac i zniesc mysli ze do konca zycia ona bedzie jak jakis demon z przeszlosci nawiedzac i burzyc moj spokoj (bo mojemu lubemu oczywiscie w zaden sposob to nie przeszkadza).Mecze sie z tym juz kilka lat i dalej tak samo boli, tez widzialam zdjecia potem zobaczylam na zywo, chcialo mi sie wyc.We wszystkim lepsza, ladniejsza, zgrabniejsza, bogatsza i taka slodkopierdzaca - w dupe wlazaca ze swoimi dobrymi radami i ciekawymi opowiastkami.Kretynka. Tez jej nienawidze i nic tego nie zmieni.Pozdrawiam

Gość wilma2
najgorsze jest to że mój mąż nie widzi właśnie problemu. dlaczego on nie chce nawet o tym porozmawiac ze mna i mnie troszeczkę zrozumieć. Moze za duzo wymagam od niego? Czuję obrzydzenie do tamtej, zwłaszcza jak ją zobaczyłam, widziałam oczyma wyobrażni to co oni razem robili. Przeżyli razem swój pierwszy raz, potem kolejne lekcje..

wlma idź się leczyć bo się wykończysz. to straszne :O

Gość malinowelody
buuu

tak się kończy demonizowanie seksu. daj sobie spokój kobieto. nie masz sie czym przejmowac. był z nią, jest z Tobą. to Ty jestes jego zoną. jestes LEPSZA. uspokój się.