Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyu6utru68787

jakie balsamy do solarium używacie?

Polecane posty

Gość tyu6utru68787

mam pytanie- jakich baslamow używacie do opalania w solarium, gdzie sie je kupuje i za ile. ja byłam pierwszy raz i kupiłam właśńie w solarium saszetke za 6zł ale to wystarczy tylko na 2 razy.Są większe ale drogie- nie ma nic tańszego? Czy sa jakies inne balsamy, gdzie mozna je kupic i czy za każdym rzem trzeba sie smarowac?

Gość tyu6utru68787
nikt mi nie powie :-(

Gość jakich balsamów używacie
!!!

Gość ggggguuuuuuuuuuuuuyt
nie chodze na solarium od wieków, ale jak chodzilam kupowałam specjalne kosmetyki solaryjne z filtrem, zwykle tez balsam po opalniu wspomagajacy utrzymywanie sie opalenizny. firm ci nie podam bo prze te kilka lat wiele mogło sie juz zmienic. na dobrym solarium powinni miec takie kosmetyki jak nie maja to podpowiedza co i gdzie kupic, inaczej omijalabym takie solarium duzym łukiem... choc i tak powinnas to robic, dla swojej skóry ;-)

Gość aina170
Wiesz co chodze juz dlugo na solarium i uzywam wylacznie tych kosmetykow ktore mozna kupic w nim naprawde sie sprawdzaja i daja dobry efekt:) Mowie Ci watro chociaz sporo koszyuja:)

Od pewnego czasu w ogóle nie chodzę do solarium, ale kiedy chodziłam używałam przyspieszacza opalania z Eveline (nie pamiętam ile kosztował, ale był tani) i jakiegoś balsamu utrwalającego opaleniznę (prawie każda firma ma w swojej ofercie taki kosmetyk). Saszetki, które można kupić w solarium użyłam tylko 3 x, potem uznałam, że to się nie opłaca. Przyspieszacz opalania w zupełności mi wystarczył.