Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mynia84

Ładniejszy kolor cery ?

Polecane posty

Czy soki marchwiowe typu\"Kubuś\" bardzo zmieniają kolor cery? Ile trzeba pić aby zobaczyć poprawe? Proszę piszcie!

Gość gfrgtrftr
ktem ziaja maslo kakaowe zmienia naprawde :)ja uzywam od tygodnia i juz mam brazowasza skore twarzy a mialam zawsze jak trup bladą .

Gość XXXkkkXXX
ja pilam sok marchwiowy. jedna szklanke dziennie to efekty widac bylo po okolo 3 tygodniach. maslo kakaowe tez jest dobre. i sa rozne kremy brazujace (nie samoopalacze), ktore poprawiaja kolor. albo ziaja orzechowy.

Gość
a drogi jest ten krem z ziaji?

Tak tylko ten krem jest bardzo tłusty. A ja mam cere mieszaną więc nie bardzo dla mnie.

Witam ja uwielbiam soki z marchwia, co jakis czas pije je przez dluzszy okres i ladnie sie porawia koloryt cery ale po jakims czasie w jednych miejscach robie sie lekko pomaranczowa (kolor inny niz w innych miejsch skory) nie wiem czemu mam tak:( moze dlatego ze pije ich bardzo duzo np czasem jeden sok dziennie, chyba to jednak za duzo) tak czy inaczej kolor skory sie poprawia pozdrawiam :)

Gość XXXkkkXXX
nie, nie jest drogi. juz nie pamietam ile kosztuje, ale ten orzechowy i maslo kakaowe cos kolo 7 zl. raczej nie wiecej jak 10 zl. a jak masz mieszana cere to jest tez taki (ja go uzywam) soraya - brazujac0-pielegnacyjny. tez nie pamietam ile kosztuje. okolo 15-25 zl. ten nie jest tlusty.

Gość
ja tez pilam kiedys duzo tych sokow i nic nie dawalo.Jakas dziwna jestem:(

Gość XXXkkkXXX
na cere tez sa dobre soki brzoskwiniowe. po sokach nie mialam plam, ale ja tak duzo nie pilam. jedynie dlonie od wewnetrznej strony i stopy robia sie pomaranczowe takie...