Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka_laleczka

Nastrojowy lokal/kawiarnia we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość aneczka_laleczka

Chce zabrac chlopaka do jakieś przytulnej, nastrojowej kawiarni/ lokalu we Wrocławiu.. Znacia coś? Cos co nadaje sie na romantyczny wieczór z ukochanym? Fajnie jakby byly swiecie..pólmrok..cos nastrojowego.

Gość eve66
Moze piwnica stanczyka w krolewskim dworze na rynku... Kiedys ktos mi mowil ,ze to lokal dla bogatych studencikow,ja jakos tak go nie odbieralm i podobal mi w nastroj przy swieczkach. Maja dobre grzance ;)

Gość polecam zorbe
bardziej to knajpka niz restauracja czy kawiarnia, ale tez mozna cos smacznie zjesc i posiedziec w milym spokojnym nastroju w centrum rynku-doslownie:)

Gość eve66
hmm może jeszcze 7 kotów na św. Mikołaja - zaraz przy rynku

Gość ostatni z prawdziwych snurkow
Polecam Mleczarnie , polmrok, swiece z tym ze to jest duzy lokal moze troszke malo przytulny ;) oraz Graciarnie - bardzo przytulnie, lokal rozciagniety (jakby w dlugim korytarzu) ciekawy wystroj.

Gość wendy...
a ja polecam VINCENT na ul. Ruskiej. Kazde pietro ma inny klimat, na romantyczny wieczor polecam piwnice- polmok, swiece, bliskosc, spokoj, malo ludzi. Minus ze troche drogo, ale nie mozna miec wszystkiego pozdrawiam

Gość Kawoszkaaneczka
A ja nietypowo lubię chodzić do kawiarni... muzealnych :D Nie ma tłumów, jest spokojnie, poza tym jak nie idę do muzeum, tylko do kawiarni to za bilet nie płacę. W Narodowym jest klimatycznie, ale jasno, bo kawiarnia jest na piętrze. W Pałacu na Kazimierza jest za to nastrojowy i ciepły klimat. Idę tam bo mam gwarancję, że żadna "hołota" się nie pojawi :)

Gość Chołota z Podwala
Możesz mieć pewność, że przejmiemy ten lokal:classic_cool:

We Wrocławiu byłam raz i miałam okazję odwiedzić taką kawiarenkę obok katedry (nie pamiętam nazwy). Miło, przytulnie :)

Gość wrocławianin1975
Ja często chodziłem do Złotego Dzbana. Teraz jest tam Cinnabon, i mówiąc szczerze podszedłem do tego z rezerwą, kolejna sieciówka :/ Poszedłem z ciekawości i szczerze mówiąc to jedna z lepszych kaw jakie piłem - dobra, mocna kawa a nie takie lury jak w kawowych sieciówkach. A to tego te ich babeczki - moja luba uzależniła się po pierwszej wizycie i teraz ciągle tam łazimy - jak nie mamy czasu to kupujemy te ich paki do domu. Nie lubie słodyczy, ale nie powiem, tą babeczkę wciągnę ;)

Gość gość
Ja chodzę zazwyczaj do Party Pizza, ze względu na dobrą pizzę i luźny klimat, nie przepadam za eleganckimi restauracjami, wolę luz.

Gość gość
Moja sprawdzona restauracja we Wrocławiu to Sukiennice 7. Nie oszczędzają na składnikach. Pytałem o dostawców nawet menedżera. Posprawdzałem i faktycznie czołówka krajowa pod względem jakości. Warto, jeżeli nie żałujesz pieniędzy na coś dobrego.

Gość gość
Myśle,że https://etnocafe.pl/o-kawie/palarnia/ sprosta twoim oczekiwaniom. Knajpa ma super klimat. Nie wyobrażam sobie spotkania na kawę z przyjaciółką w innym miejscu

Gość kaśkakkk
Może kolacja w apartamencie ? ZObacz sobie ich ofertę https://apartments-wroclaw.com/ ponieważ z tego co wiem,to mój kolega taką niespodziankę zrobił swojej dziewczynie

Gość Anna Jones
Bardzo polecam bardziej restauracje Ok Wine&Bar . Bardzo polecam tutaj zjeść sobie beze szefowej ;) Wspaniałe jedzenie oraz kawa;)