Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawojazdy

Prosze o pomoc w sprawie PRAWA JAZDY

Polecane posty

Gość oj pannaa
Panna, a może tak przestań histeryzować, co????? Robisz wrażenie osoby rozchwianej emocjonalnie, która widzi wszędzie smoki. Jeszcze nie wiesz czy ci ktoś będzie robił problemy z zaświadczeniem czy nie, a już popadasz w płacze i histerie. A jak ktoś jest dla ciebie niemiły, to sobie go ustaw. Beczysz też jak cię źle potrakuje pani w urzędzie albo pan w sklepie?

Na razie spokojnie, nie panikuj zawczasu... Dokończ kurs, przygotuj się do wewnętrznego egzaminu i na zakończenie poproś o zaświadczenie. Jak go nie będą chcieli wydać, to zaczniesz wtedy kombinować. Pewnie twoje zdenerwowanie wynika stąd, że nie umiesz jeszcze jeździć (5 godz do zakończenia kursu to bardzo dużo). A nawet jeśli jakiś instruktor podrzucił ci jakieś komentarze, to może zwyczajnie chciał cię zmobilizować.(Mój instruktor się na mnie wydzierał a dopiero po kursie powiedział, że to dlatego, ze zauważył że mam problem z opanowywaniem stresu i chciał żebym też i to poćwiczyła ;-) ) powodzenia. Trzymam kciuki żebyś zdała bez problemów państwowy.

Gość prawojazdy
dzieki! fakt nie umiem jezdzic, bonie siedzialam za kolkiem 3 miesiace, boje sie strasznie, licze tylko na cud:O