Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 20

ZNALAZLAM!!! SUUPER PODKLAD!!kryje, matuje i nie ma maski

Polecane posty

Gość kajka 20

NO witajcie! Znalazlam w koncu suuper podklad!! Moze najpierw opisze jaka mam cere. Wiec mam cere mieszana, obecnie lecze sie Differinem wiec jest wysuszona i musze ja ciagle nawilzac. Robie to kremem z LRP Hydraphase XXL Lergere, ten krem naprawde ekstra ale drogi:/ No wiec zaskornikow juz sie praktycznie pozbylam, mam w miare czyste czolo, nos i brode ale na policzkach zostaly mi slady po wyciskaniu, przebarwienia takie male, plamki itp. Oprocz tego zawsze jeszcze cos mi wyskoczy. Probowalam wieeele podkladow. Takich do 70-80 zl. Osatnio kupilam z LRP podklad Toleriane- kryje w miare ale troche ciezko sie rozprowadza, niestety mam cala tubke no i musze jakos to zuzyc.., kupilam tez Revlona do mieszanej cery- okropienstwo!! nic nie zamaskowal!!! zero! i stoi cala butelka.. Ale niedawno wyprobowalam probke podkladu z Vichy Dermablend odcien 15 i bylam zachwycona!!! on suuper kryje i sie nie swiece, moze troszke po 3-4 h, ale to wystarczy lekko pudrem obsypac. Myslalam ze nie kupie mimo wszystko tego podkladu, bo nastepny odcien to 25 ktory wydawal mi sie za ciemny ale to tylko w pudelku tak wyglada, na twarzy sliczny kolor naprawde! takiej leciutkiej opalenizny:) jestem mega zadowolona z tego podkladu( z probek narazie) ale kupuje go jak tlko skoncze LRP!! czy Wy tez uzywacie tego podkladu? spisuje sie u Was? pozdraiam serdecznie!!!piszcie

Gość taka ciekawska
A ile kosztuje ten podkład??

Gość 73 zl
ja uzuwam go juz rok i dla mnie nie ma czegos lepszego poprostu on jest najlepszy

Gość kajka 20
tak dokladnie tak jestw swietny!!! najlepszy jaki mialam! choc narazie nie mam jeszcze calej tubki tylko mialam probki. Znalazlam tez super odcien 25 naprawde jak dla mnie jst swietny!a cala tubka ok. 70 zl kosztuje ale jest naprawde mega wydajny. Skoncze tylko ten Toleriane i od razu lece ten kupic!:) a mam pytanie, jakiego kremu uzywacie pod ten podklad??

Gość _a
no dobra- a jak wam sie udalo zdobyc probki tego podkladu vichy??? chetnie bym sprobowala ale nie chce calego opakowania od razu kupowac..

Gość kajka 20
spytalam o probki w aptece i dostalam za darmo tylko powiedz jaki odcien. Jak nie maja probek to pewnie sa testery, popros o pudelko i niech troche naleja do srodka, ja tak zrobilam, zaplacilam tylko za pudelko 28 gr;)

Gość groszekzmarchewka
A nie zna ktoś może dobrego ale tańszego podkładu...najlepiej do tłustszej cery..?

Gość wyobraźcie sobie
ze ja kiedyś dawno już pytałam w paru aptekach czy można dostać próbki jakichś podkładów i w obydwu powiedziano mi że oni nie mają żadnych próbek do rozdawania! a przy tym patrzono na mnie dziwnie jakbym coś kombinowała i ich próbowała wykorzystać!! żenada

Gość wyobraźcie sobie
jak ja się spotkałam z takim traktowaniem to stwierdziłam że niech sobie te swoje Wichy wsadzą w dupe skoro nawet nie dadzą szansy wypróbować klientkom produktu to niech sie potem nie dziwią że mają gorszy utarg i mało kto to kupuje. Tym bardziej że cena jest na tyle wysoka że nikt bez wypróbowanie nie kupi na ślepo żadnego produktu za taką cene.

Gość _a
no wlasnie- tez tak slyszalam od pan w aptekach- nie mamy probek.. kupuje pani czy nie? no szlag czlowieka trafia po prostu :o i odechciewa sie zakupu natychmiast.

Gość kajka20
No ja nie wierze!! normalnie jestem w szoku! ja bylam w paru aptekach w ktorych nie bylo probek ale to chyba z 2-3 takie ale reszta wszystkie mialyi!!ja nie wiem moze te babki biora sobie te probki czy co??? no nie mam pojecia, no coz musiciepochodzic i poszukac

Gość ctrl+alt+del
ja mam bardzo jasna karnacje, i 15 mi nie odpowiada zupełnie- buzka jest pomaranczowa- maska totalna :o kryje , fakt dobrze, ale jest nietrwały i zostaje na wszystkich ubraniach :o jak na ta cene mógłby byc lepszy

Gość kajka 20
no jak widac nie wszystkim on odpowiada, ale tez nie ma kosmetyku ktory bedzie dla wszystkich super! Dla mnie ten Vichy super kryje, matuje i odcien tez swietny, a mam 25. Widocznie Ty masz bardzo jasna cere skoro 15 Ci nie pasuje, ja w 15 wygladalam jak "trup" bez urazy oczywiscie;)

Gość A JAKA MA KOSTYSTENCE
?gesty czy racezj leisty

wyobraźcie sobie----> albo rzeczywiście nie miały próbek, albo przywłaszczyły sobie wszystkie. Tam gdzie są podkłady Vichy, LRP, muszą być próbki. Właśnie czytam recenzję Dermablend w damskiej torebce i raczej zdania są podzielone: efekt powala na kolana, ale potem wybitnie tłusta skóra świeci się jeszcze bardziej. Właśnie coś takiego miałam z Unifiance: po nałożeniu skóra doskonała, a po godzinie świeciłam się niemiłosiernie i miałam uczucie smalcu na twarzy.:( Najwyżej zaopatrzę się w próbki.

Gość kajka 20
no nie wiem Oliwia..jesli masz bardzo tlusta cere to moze tak byc u Ciebie..Powtarzam ja mam mieszana (strefaT) i u mnie no tez troszke sie swieci ale po 3-4 h. ale jak lekko posypie pudrem to jest naprawde git. Ale powiem Ci, ze ja tez mialam probke tego Unifiance z LRP i pomimo ze mam mieszana cere to blyszczalam jak neon po niecalej godzinie! Najlepszym rozwiazaniem bedzie jak znajdziesz gdzies probki tego podgladu

Gość kajka 20
a jesli chodzi o konsystencje to jest troche gesty ale nie za bardzo, jednak przy zetknieciu z twarza bardzo dobbrze sie rozprowadza i po prostu swietnie swietnie maskuje wszelkie niedoskonalosci!!! a wystarczy tylko odrobinka na palcu tego podkladu! probka malowalam sie tydzien!:)