Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

No i sie wyjasnilo NIE KOCHA MNIE

Polecane posty

Gość niestety zgadza sie
jak bylam z moim bylym to mialam adresik jego IP a teraz nie mam...wywalil mnie..tak jak ja wywalilam go ze swojego zycia:P

Gość abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja nie potrafie go wywalic ze swojego serca, umslu, mysli

Gość niestety zgadza sie
na to potrzeba wiecej czasu... ..czas leczy rany !! i sama na to nie wpadłam:P

musze patrzec co rano prawdzie w oczy: nie kocha mnie.to trwa juz ponad rok z małymi przerwami. ciekawe czy kiedys zapomne ?

nie martw sie zapomnisz o nim ale jedynym lekarswem będzie zainteresowanie się inną osobą ... bez tego ciężko Wiesz czemu jeszcze nie trafiłaś na tego jedynego? - bo jeszcze się nie znalazł taki , który by na Ciebie zasługiwał. I Twój były również. i nie odzywaj się do byłego, tzn nie szukaj kontaktu i pamiętaj że największą zemstą będzie obojętność. Pamietaj również, że nie jesteś pierwsza która przeżywa zawód miłosny... to przejdzie ...zobaczysz. Kiedyś spojrzysz na to obiektywnie. pozdrawiam, :D nie martw się, ułoży się wszystko

Gość abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Agnieszko dziekuje! Masz racje, ale brak tego kogos, na kogo moglabym przelac swoje uczucia praktycznie zostalam sama nawet komorka milczy:O

Gość a ja odstawiam pokazówkę
po 2 letnim szarpaniu się ze sobą odstawiłam pokazówkę byłemu jemu na złość wykasowałam go z gg nie odzywam się do niego w towarzystwie traktujęgo jak mało znaną mi osobę a mimo to sprawdzam czy jest na necie na gg mnie nie ma:( udaję obojętną, ale dużo mnie to kosztuje. mam nadzieję, że nie przejrzy tej gry:(