Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość Gorszek
Mam pytanko- czy piguły z dopalaczy maja wplyw na dzialanie tabletek?To dziala jak narkotyki, ostatnio je bralam i nie wiem czy to ma jakis wplyw.

Gość o prosze prosze
Cos mi wiadomosc po 40 minutach jeszcze się na forum nie pojawila...Pytalam czy to prawda co napisala jedna z forumowiczek...tzn ze plemniki obumieraja od razu po zetknieciu z woda...Bo myslalam ze sa bardzoej zywotne...zaintrygowalo mnie to to:P

Dolido mldej Polożnej --- a ktory to byl dzien cyklu? klikusnaa ----- na biologii sie spalo? Pleminiki generalnie sa w stanie przezyc do 7 dni.Im dluzej tym mniej sa zdolne do zaplodnienia. czy to mozliwe --- taa...plywa sobie w wodzie i czeka na jakas pochwe, a jak ja widzi to od razu do niej plynie.

Gość dfes
młoda polozno mam zamiar zrobic sobie przerwe w braniu tabletek, czyli do kiedy moge wspolzyc? w przerwie bez zabezpieczenia rowniez? czy tylko do konca opakowania?

Gość siasia85
witajcie ja skonczylam wlasnie 1 opakowaqnie yasminelle.W 1 miesiacu maialam nastepujace objawy: -plamienie od 2 tyg -nerwowosc zwlaszcza teraz w trakcie 7 dniowej przerwy -zmniejszony apetyt - troszke bardziej sucha skora ale za to koniec z pryszczami -piersi wieksze :)))))))) najbardziej przerazaja mnie te moje humory................... teraz mam tylko nadzieje ze w trakcie drugiego mina no i te plamienie bo wyjezdzam na wczasy.po braniu cilest przytylam 10kg w ciagu 2 lat :( mam nadzieje ze teraz bedzie ok.

Gość siasia85
witajcie ja skonczylam wlasnie 1 opakowaqnie yasminelle.W 1 miesiacu maialam nastepujace objawy: -plamienie od 2 tyg -nerwowosc zwlaszcza teraz w trakcie 7 dniowej przerwy -zmniejszony apetyt - troszke bardziej sucha skora ale za to koniec z pryszczami -piersi wieksze :)))))))) najbardziej przerazaja mnie te moje humory................... teraz mam tylko nadzieje ze w trakcie drugiego mina no i te plamienie bo wyjezdzam na wczasy.po braniu cilest przytylam 10kg w ciagu 2 lat :( mam nadzieje ze teraz bedzie ok.

Biorę właśnie 5 tabletkę i teoretycznie \'okres\' (a raczej ta mała parodia okresu, która u mnie występowała przez ostatnie dni) powinien się już skończyć, podczas gdy dzisiaj był on nawet intensywniejszy niż ostatnio, nie wspominając już o lekkim bólu brzucha (identycznym jaki występuje u mnie w pierwszych dniach miesiączki). Wybaczcie jeżeli panikuję, ale to moje pierwsze tabletki anty i jestem tym trochę poddenerwowana i nie wiem, czy wszystko ze mną w porządku. Poza tym nie odczuwam żadnych specjalnych efektow ubocznych, nic mnie nie boli, jestem tylko trochę senna, ale nie wiem czy to przez Yasminelle czy pogode za oknem (strasznie zawsze reaguje na nią). Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość siasia85

Gość siasia85
witajcie ja skonczylam wlasnie 1 opakowaqnie yasminelle.W 1 miesiacu maialam nastepujace objawy: -plamienie od 2 tyg -nerwowosc zwlaszcza teraz w trakcie 7 dniowej przerwy -zmniejszony apetyt - troszke bardziej sucha skora ale za to koniec z pryszczami -piersi wieksze :)))))))) najbardziej przerazaja mnie te moje humory...................no i mam problem z kolanem ale nie wiem czy to od y......... teraz mam tylko nadzieje ze w trakcie drugiego mina no i te plamienie bo wyjezdzam na wczasy.po braniu cilest przytylam 10kg w ciagu 2 lat :( mam nadzieje ze teraz bedzie ok.

Gość siasia85
do kolezanki wyzej kazdy rodzaj plamienia podczas pierwszych trzech miesiecy jest normalny.ja jak 1 raz bralam krwawilam miesiac i to obficie.pozniej bylo ok.

Gość siasia85
do briee wszystko ok. plamic mozna nawet 3 miesiace:( i to roznie obficie mniej obficie dluzej krocej wszystko zalezy od organizmu:)

Gość siasia85
do briee wszystko ok. plamic mozna nawet 3 miesiace:( i to roznie obficie mniej obficie dluzej krocej wszystko zalezy od organizmu:)

Gość siasia85

Gość klops21
siasia85 --> mam podobnie jak ty. Kończę drugo blister i jestem baaardzo nerwowa, po wszystkich wrzeszcze i wszystko mnie denerwuje. Jak mówisz, że przy tej przerwie było najgorzej to aż sama się boję :P Piersi też mi się powiększyły i cały czas bolą i plamienia też są od tygodnia gdzieś :)

Gość Dolido mldej Polożnej
36 dzien cyklu... a moje cykle wlasnie trwaja tak 35-36 dni

Gość kasiiia
a można zacząc brać następne opakowanie bez przerwy??? i wtedy okresu nie bedzie...?

Gość siasia85
ale mi dodalo tych odpowiedzi a myslalam ze nie moge ich umiescic:) do klops21 no ta nerwowosc to szok:)ale mam tez dziwne euforie jak czytam w poprzednich wypowiedziach to podobno mija . ja w to wierze. teraz to jest mojee 1 opakowanie bo mialam ponad rok przerwy od cilest. wiem ze trzeba sie przyzwyczaic a nerwowosc minie ale jak otoczenie???:) jak oni mnie znoszą:)przynajmniej mam wytlumaczenie ze to hormony. znaczy ty juz biezesz 2???? ja zaczynam 2 w sobote a teraz mam krwawienie z odstawienia i dla mnie 1 dzien bez proszkow byl najgorszy normalnie klocilam sie plakalam i musialam brac glebokie oddech jakby mnie zaciskalo.ale sie rozpisalam.:) co do klo ktora pyta czy jak sie bierze bez przerwy to gin mowila ze to tylko mozna w nadlych wypadkach i nie za czesto. ja musialam uniknac raz krwawienia i bralam bez przerwy ale mialam plamienie pol miesiaca. wiec lepiej sie zastanowic.......

Gość siasia85
ale mi dodalo tych odpowiedzi a myslalam ze nie moge ich umiescic:) do klops21 no ta nerwowosc to szok:)ale mam tez dziwne euforie jak czytam w poprzednich wypowiedziach to podobno mija . ja w to wierze. teraz to jest mojee 1 opakowanie bo mialam ponad rok przerwy od cilest. wiem ze trzeba sie przyzwyczaic a nerwowosc minie ale jak otoczenie???:) jak oni mnie znoszą:)przynajmniej mam wytlumaczenie ze to hormony. znaczy ty juz biezesz 2???? ja zaczynam 2 w sobote a teraz mam krwawienie z odstawienia i dla mnie 1 dzien bez proszkow byl najgorszy normalnie klocilam sie plakalam i musialam brac glebokie oddech jakby mnie zaciskalo.ale sie rozpisalam.:) co do klo ktora pyta czy jak sie bierze bez przerwy to gin mowila ze to tylko mozna w nadlych wypadkach i nie za czesto. ja musialam uniknac raz krwawienia i bralam bez przerwy ale mialam plamienie pol miesiaca. wiec lepiej sie zastanowic.......

Gość siasia85

Gość siasia85
ale mi dodalo tych odpowiedzi a myslalam ze nie moge ich umiescic:) do klops21 no ta nerwowosc to szok:)ale mam tez dziwne euforie jak czytam w poprzednich wypowiedziach to podobno mija . ja w to wierze. teraz to jest mojee 1 opakowanie bo mialam ponad rok przerwy od cilest. wiem ze trzeba sie przyzwyczaic a nerwowosc minie ale jak otoczenie???:) jak oni mnie znoszą:)przynajmniej mam wytlumaczenie ze to hormony. znaczy ty juz biezesz 2???? ja zaczynam 2 w sobote a teraz mam krwawienie z odstawienia i dla mnie 1 dzien bez proszkow byl najgorszy normalnie klocilam sie plakalam i musialam brac glebokie oddech jakby mnie zaciskalo.ale sie rozpisalam.:) kasiia co do klo ktora pyta czy jak sie bierze bez przerwy to gin mowila ze to tylko mozna w nadlych wypadkach i nie za czesto. ja musialam uniknac raz krwawienia i bralam bez przerwy ale mialam plamienie pol miesiaca. wiec lepiej sie zastanowic.......

Gość siasia85
ale mi dodalo tych odpowiedzi a myslalam ze nie moge ich umiescic:) do klops21 no ta nerwowosc to szok:)ale mam tez dziwne euforie jak czytam w poprzednich wypowiedziach to podobno mija . ja w to wierze. teraz to jest mojee 1 opakowanie bo mialam ponad rok przerwy od cilest. wiem ze trzeba sie przyzwyczaic a nerwowosc minie ale jak otoczenie???:) jak oni mnie znoszą:)przynajmniej mam wytlumaczenie ze to hormony. znaczy ty juz biezesz 2???? ja zaczynam 2 w sobote a teraz mam krwawienie z odstawienia i dla mnie 1 dzien bez proszkow byl najgorszy normalnie klocilam sie plakalam i musialam brac glebokie oddech jakby mnie zaciskalo.ale sie rozpisalam.:) kasiiia co do klo ktora pyta czy jak sie bierze bez przerwy to gin mowila ze to tylko mozna w nadlych wypadkach i nie za czesto. ja musialam uniknac raz krwawienia i bralam bez przerwy ale mialam plamienie pol miesiaca. wiec lepiej sie zastanowic.......

Gość siasia85
jak sie bierze bez przerwy to gin mowila ze to tylko mozna w nadlych wypadkach i nie za czesto. ja musialam uniknac raz krwawienia i bralam bez przerwy ale mialam plamienie pol miesiaca. wiec lepiej sie zastanowic.......

Gość siasia85
sorki za zasmiecanie ale jakos dziwnie mi wysyla:(

Gość Genie
siasia85 Dziewczyno,opanuj sie.Naprawde nie trzeba tyle razy wysylac.PO wyslaniu wiadomosci pojawia sie info,ze serwer nie zaaregowal o czasie prawda? Ale slowem nie wspominaja ,zeby wyslac post jeszcze raz! Posty sie pojawiaja w pozniejszym czasie bo serwer jest zapchany.

Gość Vc
Chcialam zapytac po jakim czasie od odstawienie tabletek mniej wiecej mozna policzyc dni plodnie i nieplodne? i jaka forme antykoncepcji uwazacie za najlepsza po odstawieniu tabletek

Gość lililina
Witam, Biorę yasminelle od 4 dni.Są to moje pierwsze tab. 2 dnia miałam lekką biegunkę więc po prostu wzięłam stoperan. tego dnia miałam małą imprezę i troszkę wypiłam.W nocy strasznie wymiotowałam.jak się domyślam skuteczność tab. była obniżona? później było nieco lepiej: słabe samopoczucie obniżenie libido nie mam ochoty jeść ani pić plamienia - w 3 dniu jakby mały okres bóle brzucha takie jak przy okresie normalnie i bóle żołądka wszystko dość delikatne .. Czy wszysko jest ok i takie są reakcje na początku?

Gość lililinaii
Witam, Biorę yasminelle od 4 dni.Są to moje pierwsze tab. 2 dnia miałam lekką biegunkę więc po prostu wzięłam stoperan. tego dnia miałam małą imprezę i troszkę wypiłam.W nocy strasznie wymiotowałam.jak się domyślam skuteczność tab. była obniżona? później było nieco lepiej: słabe samopoczucie obniżenie libido nie mam ochoty jeść ani pić plamienia - w 3 dniu jakby mały okres bóle brzucha takie jak przy okresie normalnie i bóle żołądka wszystko dość delikatne .. Czy wszysko jest ok i takie są reakcje na początku?

Gość lililinaii

Gość cosinuss_
witam,biore tabletki y.od maja. bylam dzis u gin.i stwierdzil grzyibice.nie chodze na basen,solarium zawsze w bieliznie,2partnerzy przez cale zycie,z tym ze ten 2 zawsze w gumce. lek.zapisal mi globulki clotrimazolum i masc tej samej firmy.i teraz mam pyt.czy takie odczucie ciepla po owejj globulce jest normalne? pozdrawiam