Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_J

Potrzebna mądra rada-

Polecane posty

Witam:-) chce sobie kupić prostownice do włosów, szukam na allegro, ale jest tyle firm (o których w życiu nie słyszałam) i ogromna rozbieżność w cenach że sama nie wiem którą wybrać... Doradźcie, może wy macie jakieś godne polecenia.... Z góry wielkie dzięki :-)

Gość bratowa
nie dawno tu komus poradzilam jedna rzecz, moze tobie? trudno najwyzej powtorze : dobrze by bylo zebys przymierzyla czy jak bedziesz jej uzywac nie bedziesz reka naciskac na wylacznik...mam brauna i niestety naciskam :(

KUp sobie prostownice ceramiczna ... nie niszczy tak włosów... firma...np. DYNORA

Gość Klasyczna
prostownica oczywiście ceramiczna. A jeśli chodzi o firmę, to plecam BabyLiss, specjalizującą się w "narzędziach" do stylizacji włosów. Moja siostra me prostownicę tej firmy 2 lata i bardzo sobie chwali, a jak ona chwali coś do włosów, to musi coś w tym być, bo kobieta ma hopla na punkcie pielęgnacji włosów. Jedyna wada, to dość wysoka cena...

Gość przede wszystkim
przede wszystkim zalezy to od Twoich wlosow czy sa proste czy krecone i wtedy decydujesz sie na prostownice z grzebykiem lub bez,ceramiczna czy zwykla.ja mam krecone wlosy i ceramiczna wogole sie nie sprawdza na moich wlosach a testowalam dwie.Kupilam sobie zwykla z grzebykiem firmy GA.MA Italy i musze przyznac ze jest bardzo dobra i jestem zadowolona z efektu prostowania w 100%

Gość problem z ENTEREM
wiesz..ja kupilam w promocji w rossmannie za caaale 25 zl i jestem zadowolona. napisane ze ceramiczna ale w sumie nie jestem pewna...ale prostuje sporadycznie i nie wszystkie wlosy wiec na moje potrzeby jest jak najbardziej ok ;)

Jak to jest laski, kto ma proste chce krecone, kto krecone woli proste. Ja mam proste jak druty blond, to zawsze chcialam krecone czarne. Moja kolezanka rowno na odwrot. Jak tu kurna kupic dobra lokowke, zeby ta slome prosta podkrecic? ;) :P

Moje włosy nie są raczej bardzo kręcone, ale za to są baardzo grube i okropnie się puszą:-( Używałam kiedyś prostownicy Philips`a ale niewiele nią zdziałałam. Co prawda nie miałam puchowego hełmu na głowie, ale włosy nie były proste tylko pofalowane. Mam jeszcze jedno pytane: Czy wszystkich prostownic można używać do włosów mokrych?? Bo wydaje mi się że kiedy używałam jej na mokre włosy to ostateczny efekt był lepszy. Pozdrawiam :-)