Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz

PRZEMOC RODZINNA - kto sie zna???

Polecane posty

Gość prosze o odpowiedz

Czy w wypadku gdy policja zostaje wezwana do malzenstwa gdzie podejrzewa sie przemoc rodzinna, a malzonkowie tlumacza ze byla to tylko klotnia i nie winia sie, policja powinna to jakos zarejestrowac??? Czy nie odnotowuje tego w ogole??

Gość prosze o odpowiedz
i czy osoby postronne moga cos zdzialac w tym kierunku czy tylko moga wzywac policje gdy slysza ze dzieje sie cos zlego??

Gość Oczywiscie że
osoby postronne moga wezwac policję i powiedziec, ze takie awantury sa częste, a juz tym bardziej jak sa dzieci

Gość prosze o odpowiedz
To ze moga wezwac poicje to wiem ale czy moga zrobic cos jeszcze?? Dzieci nie ma Najbardziej mi zalezy by sie dowieziec czy policja to jakos odnotowuje, czy jak nie ma winy to sobie odpuszcza

Tak kłótnie rodzinne są rejestrowane, gdyż mogą posłużyć kiedyś za dowody w innej sprawie.

Gość prosze o odpowiedz
Czyli nawet jak kobieta nie przyzna sie ze facet ja uderzyl czy cos ale policja ich kilka razy najdzie zawiadomiona przez sasiadow to to wszystko bedzie zarejestrowane??? A da sie w jakis sposob pomoc takiej osobie??? Rozmowa z nia nie wchodzi w gre.

Tak powtarzam jeszcze raz interwencje, a szczególnie rodzinne są rejestrowane, nie rozumiem o jaką pomoc pytasz autorko? (jak można pomóc takiej osobie)

Swietny pomysł z tymi książkowymi propozycjami .. też mam pewne rozterki i skorzystam z \"Twojej pierwszej pozycji\" pozdrawiam

Gość prosze o odpowiedz
No wlasnie nie wiem jak pomoc dlatego sie pytam. O to chodzi zeby wyszla jakos z tej sytuacji. Ale porozmawiac z nia nie moge, bo w ogole jej nie widuje i jej nie znam