Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsafasdfas

dla heteroseksualnego faceta nie-dziewica jest tak atrakcyjna

Polecane posty

Gość a Ty co wszechwiedzący jesteś
i ja właśnie o tym pisałam, o wieloletnim związku, w którym jest się otwartum na siebie-broń Boże nie mówiłam o nieszanujących się dziewczynach, ktore to dla zabawy czy kto wie -jak to nazwać już...........

a mi sie wydaje ze musza ten pierswszy raz przezyc zeby o wszystkim przestac wygadywac głupoty bo jelsi tego nie przezyja dalej bede jakies głupie docinki i wyzywki typu \"obciagnij mi laske\" pewni faceci zmieniaja sie tylko wtedy gdy to juz zrobia

Gość pytanie do samozwańczego
przedstawiciela wiekszości mężczyzn czy jesteś prawiczkiem?

no dobra, ale dlaczego takie dziewczyny stają sie nie do zaakceptowania, czy one maja wytatuowane coś na czole?

jak przeciez Kazda dziwczyna jest do zaakceptowania jesli nwet nie jst dziwica ale przeciez nie to gra role tylko uczucie nieprawdaz?

prawdaż. Dlatego nic nie będe mu radzić, wręcz życzę, żeby spotkał tą jedyną, może mu sie odmieni :D

moim zdaniem mozna popełnic bład ale zawsze dziewczyna moze byc do zaakceptowania wtedy nawet gdy nie jest juz dziewica i przeciez jesli sie ta Osobe kocha to nie widze zadnych przeszkód

gdyby było tak, jak on pisze, podstawowym pytaniem podczas poznania się by było-czy jesteś dziewicą?

Gość dsfsafasdfas
zakładam, że dla tego statystycznego faceta z większości seks jest dowodem miłości, ogromnego zaufania, a nie jedynie czysto fizyczną przyjemnością i naprawdę jest zakochany w dziewczynie. i teraz jeśli wyobrazi sobie tą dziewczynę w sytuacji intymnej z jej poprzednim facetem to czuje się tak źle, że najchętniej urwałby se łeb;) wiem o czym pisze;) i jedynym wyzwoleniem z tego stanu jest zapomnienie o tej dziewczynie

nie chce mi się czekać na twoją odpowiedz. Napiszę tylko tyle, że podążając twoim tokiem myślenia, jeśli nie jesteś prawiczkiem to jesteś wybrakowany, nie możesz dać kobiecie siebie całego nie masz prawa czegokolwiek żądać, stawiać warunków. Nie masz moralnego prawa pisać to co napisałeś. I cokolwiek próbowałbyś tu udowadniać, że mężczyzna to coś innego, że kobiety czegoś tam innego wymagają będzie kłamstwem, niedojrzałoscią, zwykłym biciem piany, jakiego pełno na tym i innych topikach. Jeśli jesteś bez winy rzuć kamieniem. Jesteś?

wybacz, ale to właśnie statystyczni mężczyźni dają przykład temu, że oddzielają uczucie od seksu i to dlatego, tak wiele dziewczyn chodzi zamyślonych, zablokowanych

jedynym? a nie myślałeś żeby popracować nad sobą?

Gość no bo..
biedaku..... na szczescie, wbrew temu co piszesz nie wiekszosc, ale mniejszosc, uza mniejszosc odczuwa takie cos jak ty. i wiesz co? to sie powinno leczyc. na prawde. polecam terapie.

pewnie i mu sie odmieni nawet wtedy gdy ta dziewczyna nie bedzie dziewica aole on bedzie ja kochał to to zrozumie....przynajmniej powinien:) ale widze ze dla wiekszosci facetow to przeszkadza ze dziwczyna była kogos innego i ze to nie on ja rozdziewiczy i to jest bezsens bo jesli sie kogos kocha to powinno sie o tym rozmawiac a przede wszystkim okazywac i nie powinno grac roli bycie dziewica lub prawiczkiem:/

Ty chyba jesteś babą:D

Gość Brondynka
Jeśli dziewczyna oddała sie chłopakowi po długiej znajomości, z miłości, z nadzieją na wspólne życie... a potem z jakichś powodów sie rozstali? Przecież ludzie rozstaja sie nawet po ślubie. Czy taka to juz tylko pod pociąg ma sie rzucić????? Autor topicku jest typowym zakompleksionym właścicielem "małej nieruchomości" i nie zniósłby konfrontacji z doświadczona partnerką.

Moze i jako niedziewica nie jestem atrakcyjna dla niektorych, na szczescie mescy szowiniscie nie sa w moim typie :P Zreszta, zawsze wolalam sie bardziej przejmowac swoim szczesciem niz tym, jak postrzegaja mnie inni. Czego i wszystkim zycze. 🖐️

kompleksy da się leczyć, ale to boli. Sam musisz ponieść ten ból, bo nikt cię w tym nie wyręczy. I ma boleć. Oczywiście możesz budować sobie jakieś teorie broniące twoje ego. Tak też będziesz żył. Ale nie będizesz kierował sobą ty, tylko twoje kompleksy.

żegnam rówież, nie ma sensu strzępić jeżyka

Gość dsfsafasdfas
macie szanse się czegoś ode mnie nauczyć, ale widzę, że wolicie mnie atakować. żyjcie dalej w swoim świecie i nie przejmujcie się potrzebami mężczyzn. tylko takie postępowanie pociąga za sobą częstę zakładanie płaczliwych topików na kafeterii;)

no przecież nie o Tobie:D

ja też już zmykam spać im więcej czytam takich topików tym bardziej się uspokajam i upewniam w tym, że faceci z kompleksami nie są w moim typie. dobrej nocy

a czego możemy się od ciebie nauczyć?

do Żabci-owszem jestem i nie widzę nic zdrożnego w tym, że tak napisałam, że użyłam takiego a nie innego słowa

wiecie co a mi sie wydaje ze poprostu faceci musza poprostu podnosic swoje ego rozdziewiczając dziewczyne a później zostawiajac ja np na lodzie no nie przeginajmy ze faceci sa najwazniejsi i ze ich potrzeby sa najwazniejsze bo przede wszsytkim trzeba zadowolic kobiete;)wkoncu to one sa płcia piekną:D

Czego niby mozemy sie nauczyc od Ciebie? Ze mamy postepowac wg meskiego koncertu zyczen? Zreszta nie sadz wszystkich po sobie, nie widze zeby faceci kochali i szanowali tylko dziewice, wiec twoja gadka jest niepoparta faktami. Mam swietnego faceta i nawet mnie nie zapytal ilu przed nim mialam, po prostu przeszlosc sie nie liczy, liczy sie nasza terazniejszosc , licze sie ja. I takich facetow zycze dziewczynom, nie takich, ktorzy sa zazdrosni nawet o ich przeszlosc, i nawet do niej nie daja im prawa.

skoro jesteśmy przy kwestii nauki potraktuj ten topik jako naukę także dla siebie. potraktuj poważnie to co zostało tu napisane. skoro już siedzisz na babskim forum to choć naucz się czegoć

Gość Mara19
Mogę zrozumieć, jeśli facet chce, żeby jego kobieta była dziewicą, jeśli ten facet jest prawiczkiem. Mogę ewentualnie zrozumieć, jeśli chce tego facet, co miał jedną dziewczynę, którą traktował poważnie, ale im nie wyszło. Ale popierdoleńców, którzy sami się "wyszumieli" i szukają dziewic "na nową drogę życia" nie trawię.