Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111111111111111111

DLACZEGO.....??????????????????????????????

Polecane posty

Gość 111111111111111111

Tak trudno jest poznac kobietgę z dużym biustem?? Czemu łatiwej zapoznac kobietę o małym biuście aniżeli taką z dużym???? Bo co, bo każda kobieta uważaza, że facet chce ją poznbać bliżej tylko po to, żeby za przeproszeniem pogapicisię i pomacać jej cycki?? Wkurza i denerwuje mnie to okropnie. Kobiety , odpowiedzcie mi jak to jest z wami.................... Pozdrawiam wszystkie (te z małym i te z dużym biustem).

Gość 2 randka
baranku jak laska z dużym biustem spotyka faceta, to ten nie patrzy jej w oczy tylko gapi!! się w cycki!!!!!!!! proste jak konstrukcja cepa!:P

Gość 111111111111111111
NIby takie proste baranku, a jednak nie.Ja nie gapię się cały czas na jej cyce, tylko na osobę z kjtóra rozmawiam. Ale mi ogólnie chodzi o poznawanie takich kobiet przez interent , na chacier, na portalach randkowych. Czy jak facet pisze do takiej kobiety,która jest chojnie obdażona to od razu to oznacza, że chce zrobić to,o czym pisałem na początku posta?????? I proszę o wypowiadanie się kobiet, a nie nastoletnich onanistów!!!!!!!!!!!!!

Hej Ja mam duży biust. Powiem Ci że my kobietki z dużym biustem żadko uważamy to za atut. I często chowamy go pod zadużymi bluzeczkami albo sie garbimy. A właśnie dzieje sie tak d dlatego że faceci zamiast patrzeć nam w oczy patrzą w dekolt.

Gość 2 randka
a to ze takie laski mają takie przekonanie że moga być raczej obiektem macanek niż inteligentnej rozmowy. Prawda jest taka, ze i tak faceci się gapią, a 1 czy 2 wyjątki tego nie zmienią.

Gość 2 randka
ale dobra , usprawiedliwie was panowie, że to się u was dzieje odruchowo, nie specjalnie:P

Gość 111111111111111111
to natrafiacie na nieodpowiednich facetów. Owszem, najpierw każdy spojrzy na atrybuty kobiecości, ale potem patrzy się już na rozmówczynię. Przecież nie rozmawia się z cyckami, tylko z człowierkiem prawda????? Dlaczego właśnie przez takich głupków, albo przez facetów którzy krzyczą na całe miasto, żę TA TO MA CYCEE, my normalni faceci dużo tracimy??? No i ja tracę.....Przez takich kiepów wy macie tylko kompleksy. I nie garbcie się wcale i nie zasłaniajcie tego, co piękne...........I wyzbądźcie się wreszcie tych głupich kompleksów:)

Chodzi Ci o to że jak zapytasz kobiety na czacie czy ma duży biust to sie obraża. No kochany czemu sie dziwisz. A gdyby ciebie zapytała dziewczyna czy masz dużego czy małego to jak byś zareagował.

Gość 111111111111111111
hehe 2randka, no dobrze to ujęłaś. Czasami oko sie wysmyknie nam;-). Ale poniekąd to dobrze, ponieważ oznacza to tyle, że lubimy na was patrzeć i że pociągacie nas jako kobieta. W końcu lepiej podziwiać was i wasze ciało aniżeli patrzeć co chwila na komórkę albo na inych ludzi przebywających np. w pubie, jak jest się we dwoje prawda?????????

ja poznałam właśnie w interncie mojego obecnego fantastycznego faceta i teraz już sie nie garbię, bo dzięki niemu zrozumiałam że to mój atut

Gość 111111111111111111
Stokrotka, ja od razu się tego nie pytam............Potem samo z siebie wychodzi w trakcie rozmowy. Ale w momencie tego gdy się spytam o to to jest od razu foch, albo lekka ignorancja. Nawet już nie chodzi o czat. Ale wchozdisz sobie np. na portal randkowy, widzisz zdjęcie kobiety, która jest dobrze obdażona, piszesz do niej normalną wiadomość, a nie tewkst w stylu "fajne masz cyce, chętnie bym się pobawił nimi" i brak odzewu, albo na początku jest jakaś odpowiedź, a potem cisza...............Nie rozumiem was dziewczyny:). I nawet jakbyś była facete i np. podeszłabyś do kobiety z dużym biustem i chciała ją poznać, to pewnie również by sobie pomyślała ta kobieta, że chcesz ją poznać tylko dla cycków i nic więcej............

Gość 111111111111111111
to moje gratulacje Stokrotka. Mi się jeszcze nie udało. Chyba mam pecha..................

Gość 2 randka
1111111 no racja racja:P człowiek jest tylko człowiekiem i kierują nim raczej emocje i uczucia. Patrzy się na to co sie komu podoba. Tylko trzeba wyczuć granice, bo druga strona może być skrępowana. Tak samo jak na ulicy idzie ładna laska to facet spontanicznie się ogląda:P i za ten sponton was kochamy:P

Gość 111111111111111111
czyli co , nie jestem na straconej pozycji??????????? :)

Gość 2 randka
no ba! pewnie że nie:P tylko z wyczuciem:)

Gość 111111111111111111
jednak mimo wszystko mi się wydaje, że taką kobietę jest o wiele trudniej "poderwać", aniżeli zwykłą przeciętną z małym biustem.................