Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

czy zdaza wam sie miec orgazm przez sen?

Polecane posty

[06.02] 23:00 zara43 bo mi czesto a nie jestem juz nastolatka. [06.02] 23:03 a jakie to uczucie bo ja cos miewam ale nie wiem czy to jest to..... [06.02] 23:04 abcdefghijk ja raz tez mialam orgazm przez sen,snił mi się mój wymarzony facet [06.02] 23:05 ja co noc prawie mama orgazm przez sen ...to troche jakby nie do wytzrymania jeszce w nocy to ok ale w dzien juz mi to sprawia troche klopotu [06.02] 23:06 zara43 no uczuie jak orgazm ale bez zadnego masturbowania sie ani seksu [06.02] 23:13 zaczarowany_elf Mnie też się zdarza podczas erotycznego snu No fajne nie powiem, budzę się taka zrelaksowana [06.02] 23:14 zara43 jakie cuda moze czynic nasz umysl [06.02] 23:41 myślałem że orgazm w czasie snu jest domeną dojrzewających chłopców, a to się okazuje, że kobiet w dodatku dorosłych. Pytanie: czy taki orgazm jest porównywalny do orgazmu wynikłego z seksu? [06.02] 23:48 mam to samo.. mimowolny orgazm w trakcie jakiegoś erotycznego snu, bez żadnego dotykania. Ponadto zauważyłam że to co w dzień zadziałałoby na mnie średnio-podniecająco np. jakieś pieszczoty to ta sama rzecz śniąca mi się wywołuje we mnie 10 razy silniejsze i szybsze podniecenie. Nie wiem czemu tak jest ale tak zauważyłam. [06.02] 23:49 zaczarowany_elf Ten w rzeczywistości chyba intensywniejszy [07.02] 00:55 Kamilaas tak, i to najlepszy orgazm mam prawie 26 lat

Gość bywa że mam
podczas snu i wtedy się budzę