Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetamorsa

przykra wpadka u ginekologa!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kaczkaaa
nie wiem ale jakos bym do faceta nie poszła....chodze do ginekologa sama...:)

Gość mmmmmmm
nie kazdy ma mozliwośc isc do kobiety ginekologa !!!!!!!!!!!!! w mniejszych miastach nie ma poprostu kobiet ginekologów !!!!!!!!!!!

Gość Marilyn1783
Ale dziewczyny,nie przesadzajcie!!!Przeciez to tylko jaks blona i moze ona fizycznie wskazuje na to czy jestesmy dziewicami czy nie,ale przeciez to nie ma nic wspolnego z autentycznym stanem.Przeciez liczy sie to pierwsze "bycie" z chlopakiem, to co sie wtedy czuje, co sie przezywa, a nie kawalek jakiejs blonki!!!

Gość alfabetamorsa
fakt faktem to tylko blonka, ale raczej nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy idac tam..kolezanka zapewniala zebym sie nie denerwowala, ze on jest naprawde super itp... tak to bylo na kase panstwowo :( ale jakos nie mam 50 zl zeby pojsc prywatnie, zreszta teraz to juz chyba tropche za pozno :/ dzis przynajmniej wreszcie sie wyspalam!! i odespalam zeszla noc- calkowicie bezsenna :( dziekuje za wszystkie wypowiedzi!! poszperalam troche na kafeterii i znalazlam jeszcze kilka innych postow kiedy dziewczynom przytrafilo sie to samo... wiec nie jestem wyjatkiem a tak byc absolutnie nie powinno!!! to jakis skandal, niestety rzeczywiscie nic temu lekarzowi, ani nie udowodnie, ani nie zrobie, bylby z tego tylko jeden wielki wstyd i to nie przeze mnie :( aaa i moja mama wie po co tam poszlam :) ale nie wie cos sie tam stalo..tego juz jej oszczedzilam :(