Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Rudzielec

Czy wyjazdy integracyjne to zmora dla związków?

Polecane posty

Gość Lady Rudzielec

Co sądzicie o kilkudniowych wyjazdach integracyjnych i długich szkoleniach za granicą??? Czy to zmora dla związków? Mój facet kilka dni temu poleciał na tygodniowe szkolenia do Stanów i ledwo raczy się odzywać:( Wstałam o 5 (różnica czasu) żeby z nim pogadać a on...Szkoda gadać...

A nie pomyślałaś, że jest zajęty? Skoro to szkolenie, to nie sądzę, żeby miał wiele czasu na rozmowy prywatne, zwykle szkolenie polegają na ...no, uczestnictwie w szkoleniu. Poza tym wyjechał kilka dni temu, więc nie ma chyba powodów do wielkich rozpaczy i rozważań \"czy szkolenia są zmorą\". Jak ja lubię takie przesadzone reakcje...:o

jest taki topik na uczuciowym.... poszukaj, poczytaj....

Gość Lady Rudzielec
Myślałam Nianiu...ale odzywka: bo idę do baru z resztą firmy jakoś mi nie pasuje do szkolenia... Jak Greebo?

Gość ewelka8114
jaki ten temat jest mi bliski

Greebo nadal jest postrachem okolicy :D Ale jeśli przenosisz się w inne miejsce i masz towarzystwo innych ludzi, to musisz jakoś się dostosować do warunków. Przecież wróci do Ciebie, nie? A uczestniczenie w szkoleniach łączy się zwykle z takimi wyjściami towarzyskimi rownież. Myślę, że niepotrzebnie się przejmujesz.

Powiem tobie, ze jeżeli ktos kogos chce zdradzic to nie musi wyjeżdżać :-D a poza tym masz do niego zaufanie czy nie ? :-D

Gość Lady Rudzielec
dowiedzialam siw wlasnie od " życzliwej" kumy , ze jak ja wstaje by zadzwonil do mnie to on zasypia po stosunku " integracyjnym " z panna Krysia z dzialu marketeengu.

Gość pewno że zmora
szkolenia i wyjazdy integracyjne to zbiorowe k@@@restwo

mój były chłopak jeździł na takie wyjazdy w związku z pracą (był przedstawicielem medycznym angielskiej firmy w Krakowie) i nie raz jeździł na szkolenia do Londynu na tydzień czy dwa nawet, ale to nie psuło niczego miedzy nami, a wręcz umacniało więź!

Gość Na pewno ...
wg mnie jest to zmora, bo jak wiadomo okazja czyni zlodzieja, no cóz ale my mamy zaufanie dla partnera bo wg nas nie ma milości bez zaufania :-D