Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita07

Ktore zele sa dobre??

Polecane posty

Gość anita07

Hej mozecie mi cos doradzic w sprawie zeli bo uzywalam juz z bassa a teraz kupilam zele IBD ale nie jestem do konca z nich zadowolona...ma ktoras jakas sprawdzona firme??

activ i jeszcze jednej firmy kupowałam ale nie pamietam jakiej dawałam za nie 80zł... z nich byłam bardzo zadowolona...

Gość uroda
a co myślicie o sun flower?

Gość Gizmolek
witam według moich doswiadczen najlepsze to ibd ,i alessandr sa drogie ale dobre nie odpryskuja i sa mocne jest to juz wyzsza półka ale warta ceny jeszcze creative,-jeden z najlepszych na rynku europejskim jesli chcesz ich uzywac do pracy na klientkach to proponuje inwestycje bo klient wroci oczywiscie jesli dobrze wykonasz zabieg,a jesli niezalezy Ci na duzej jakosci ale na tym zeby jakotako sie trzymały to new nails ,czy perfect laydy

Gość chilli81
Witam kochane :) Ja używam firmy Sun Flower i jestm bardzo zadowolona :D A ten bonder uv jest naprawde dobry :D Jak do tej pory trzymam się tej firmy ale zobaczymy bo mam ochotę kupić żele z firmy SPN :D Zobaczymy :D Pozdro

Gość anita07
witaj Gizmolek.Zaczelam wlasnie uzywac zeli ibd ale zamawiam je na alegro.Zamawialas moze te zele na jakiejs stronie albo w hurtowni??zrobilam je paru osobom i czekam na efekt;]

Gość anita07
Nie sa zle tylko ta ostatnia warstwa nablyszczajaca lubi odchodzic od paznokcia...ale moze musze sie nauczyc nimi robic bo chyba jak sie najedzie ta warstwa na naturalna plytke to tak odchodzi bo zel budujacy jest ok...

ja uzywam crystal nails sa bardzo dobre szczegolnie nablyszczacz quick shinner w pedzelku ;) ceny rowniez sa ok za budujacy 15g 55 zl ocs kolo tego

Sephi daj linka do stronki jak możesz :) ja lubię eksperymenty także chętnie wypróbuję żele innych firm niż tylko Sun Flower :D

http://www.crystalnails.pl/ tu link do crystal nails niestety w tej chwili nie dziala im sklep on line ale zawsze mozesz sie skontaktowac moze cennik i produkty wysla mailem ja jestem bardzo zadowolona choc rowniez z checia sprobowalabym zeli sun flower ale to sie liczy z kosztami trzeba by wszystko kupic

Już mam :) i znam tę stronkę :D ale niestety mają awarię serwera :o

Więc polecam Ci Sun Flower pięknie się rozprowadzają, na paznokciu równie pięknie wyglądają są trwałe nie odpryskują poprostu nic się z nimi nie dzieje złego :D

Gość magda_222
Ja polacam Christrio. Zele sa samopozimomujace i nie wymagaja pilowania. Nie wymagaja rowniez primera( chyba, ze w "ekstremalnych" sytuacjach.Cena jest wysoka, bo 90 zl,ale warto.

Gość midzia
pomocy może pracował ktoś na żelach abalico? zakupiłam wszystkie produkty do stylizacji paznokci z tej firmy ,narazie katastrofa zele na naturalnej płytce odpryskują lakiery odchodzą jak naklejki zastanawiam się co jest grane. Przedstawicielka daje głowe za jakość produktów ,stylistka paznokci zaś daje głowę za jakość swojej pracy . Cały pakiet produktów był cholernie drogi więc jest nad czym 'płakać " kto tu ściemnia przedstawicielka czy pracownica a może firma wypuściła przetarminowane żele i lakiery

Gość anita07
a czy jest roznica pomiedzy zelem jednofazowym a trojfazowym osobiscie wole pracowac kilkoma zelami ale sprawdzajac rozne zele nie chce kupowac calego zestawu tylko jeden na sprobe.Czy zele sun flower kupione na allegro sprawdzaja sie??;]

Gość anita07
mam jeszcze jedno pytanko czy jak nakladacie zel budujacy ibd to spilowujecie go i nakladacie jeszcze ten nablyszczacz??czy zostawiacie tak jak jest i nie pilujecie...

Gość TOP OF NAILS
Polecam zele, ktore po polymerysacji blyscza. Nauczylam i pracowalam 7 lat z American Nails, nie wsopminam ile 50 g kosztuje. Znam Alessandro zel, wyprobowalam bardzo duzo zeli. American Nails byl najlepsz ale strasznie drogi. Dzisiaj prowadze nareszcie wlasny zel, kory jesze lepszy jest.Posatym, ze sie blyszczy, nie odrywa sie, . mozna nim wspaniale nawet jako finalowy zel uzycz! I co najwazniejsze- jes wiele tanszy!!!

Gość anita07
Hej jak Ci to nie sprawi problemu to mozesz mi go wyslac z gory dziekuje;] i jeszce jedno Ty uzuwasz zeli IBD??jak tak to jak Ci sie na nich pracuje???

czesc anita niestety co do filmu to jest za duży i nie da sie sory. a co do żeli to są super. są trwałe. ja je kupuje od wadimilka na allegro. daje duzo gratisów i zele sa 50% tansze niz w hurtowni i jak poprosisz to on da ci taka płyte.

Gość anita07
Hej nikitanails;] no ja tez wlasnie u niego kupilam zele ale nie wiem co jest grane bo odchodza od paznokci prawie wszystkim...nie wiem co zle robie bo jak uzywalam zeli z bassa to nie mialam takich sytuacji:( powiedz mi czy jak wysuszysz bonder w lampie to odtluszczasz go i dopiero nakladasz budujacy zel czy na taki mokry??

na mokry nakładam. odchodzą ci?? ale komus jeszcze, dużo osobom?? bo ja u niego pierwszy raz kupiłam i nie wiem wywaliłam 340zł. szkoda by i było.

Gość anita07
no wlasnie paru osobom ale to chyba moja wina bo ten ostatni zel nablyszczajacy jest bardzo cienki i jak najechalam na naturalna plytke to odchodzil Za dwa dni a po drugie na kursie mi kazaly bonder przemys cleanerem i zmatowic jezeli chce zrobic frencha np z brokatu...ale wczoraj zrobilam kolezance bez przemywania bondera jezeli te jej odejda to albo te zele sa jakies zle albo ja nie potrafie pracowac na tych zelach;] ale na skorki napewno nie najezdzam zelem!tak wogole to dzieki za radu dobre;]

wiesz co dzwoniłam do mojej kolezanki i ona pierwsza zamówiła zele u wadimildka (z moich znajomych) i mówi ze sa super i nic nie odchodzi. także zobaczymy... dostałam dzis ozdoby i tipsy ob andrewa i sa ok, ale od stylistki pudełeczka piramidki sa niezafajne, i jednych ozdób brakuje, a jedne były otwarte i sie wysypały :(

Gość anita07
Dam Ci namiary na tanie ozdoby 100 sztuk za zlotowke kolka z dziurka i cyrkonie male i duze... http://allegro.pl/item166200080_sn_szlifowane_cyrkonie_za_zlotowke_60_szt_.html http://allegro.pl/item166457773__hit_kolka_z_dziurka_61_kol_100szt_za_1zl.html moze ci sie przydadza ale jestem bardzo zadowolona bo szybka przesylka i super jakosc;] I jak zwykle mam jeszcze pytanko kklej tez zamawiasz z IBD??

NIE. KLEJ MAM JESZCZE Z ZESTAWU. ALE JAK MI SIE SKONCZY TO NIEWIEM CZY NIE ZAMÓWIE SOBIE. A CO DO TYCH OZDÓB TO NIE DAJ SIE NABRAC. I CO ZROBISZ 60 SZTUKAMI?? LEPIEJ ZAMAWIAJ SOBIE W PUDEŁECZKU, NAWET U NAS W HURTOWNI CAŁE PUDEŁECZKO KOSZTUJE OKOŁO 5ZŁ (MÓWIE O PLASTRACH MIODU) A NA ALLEGRO 100SZT. 1 ZŁ. TO TEORETYCZNNIE ZA 500 SZT 5 ZŁ... A JA MAM KILKA TYS. PLASTERKÓWZA 5ZŁ.

Gość anita07
No w sumie tak ale jak zamawialam w pudeleczku to mialam za 5zl moze 200-300 tez sobie zawsze przeliczam a w sumie na dlugo mi to wystarcza bo nie mam non stop kogos na zeliki:) ale w hurt.inter. tez czasem zamawiam.Ale dalas mi troche do myslenia teraz to wogole bede wszystko przeliczac:)

Gość nie ważne które są dobre
i tak plastikowe paznokcie są wstrętne:o na sili w biuście się oburzacie a na plastik na paznokciach jakoś nie.. takie samo oszustwo natury :o

Gość anita07
moze i oszustwo ale moim zdaniem kobieta z obgryzionymi paznokciami tez za fajnie nie wyglada a jak szczelisz sobie takie pazurki to przynajmniej ci sie samopoczucie poprawi..:) a co do silikonow to nie mam nic przeciw skoro ma to komus podniesc samoocene....