Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita07

Ktore zele sa dobre??

Polecane posty

Gość anonimus70
Dzień dobry! Mam pytanie czy słyszałyście coś na temat żeli Belarte?

Gość anonimus70
a może ktoś już na nich pracował?

Gość kiikii
anonimus70 ja niestety nie słyszałam o takich żelach :)

Gość BELARTE TO SZAJS
Belarte to g.ó.w.n.o za przeproszeniem :o zele sa bardzo kiepskiej jakosci tak jak te z allegro :o Jedynie ozdob nie balabym sie w tej firmie kupowac 🖐️

Gość anonimus70
Ostatnio byłam na kursie i tam pracowało sie na tych żelach. Jestem początkująca a wić badam teren. Moze mogłybyście mi coś polecić jeżeli jestesciejuz zaznajomione z tematem. Ja narazie poomacku. Dzięki.

Gość kiikii
anonimus70 Ja uzywam zelu jednofazowego sun flower. Zel z wyzszej polki a cena 50 zł za 30 ml. Jest bardzo wydajny pięknie sie błyszczy i nic nie odpada ani nie zapowietrza sie . Polecam wydanie większej ilości pieniazków czyli 50 złotycvh i kupic lepszy zel niz wydac 30 zł aby pozniej wyrzucic zel stwierdzajac ze nie nadaje sie do niczego :)

Gość anonimus70
Dzięki za informacje. Mam jeszcze jedną prosbe : gdzie można je kupić ?Pozdrawiam

Gość anonimus70
Tez jestem tego zdania. jeżeli coś robić to robić to dobrze. Jeszcze raz dziękuje Kiikii

Kurcze dziewczynki ja ciągle zastanawiam sie nad zmiana activ na sun flower... sun flower 30 ml ma cena jak active clear 15ml. Ale nie wiem który lepszy, gęstszy i mocniejszy... Pomożecie? ;> :) sanderek-nails.blog.onet.pl :)

Gość kiikii
Ja mam u siebie hurtownie gdzie sprzedawane sa produkty sun flower. Spokojnie jednak możesz kupić żel na allegro. 30ml. kosztuje 50 złotych bodajże. Jeśli chodzi o active a sun flower hmm... nie wiem jakiej konsystencji jest Avtive , ale sun flower jest rzadki jak dla mnie więc jak kto woli :)

Gość kasiunia100587
Ja akurat nie polecam zelu Sun Flowera, kupilam na targach kosetycznych we Wrocławiu i jestem z niego strasznie niezadowolona! Wszystkie moje kolezanki, ktore rowniez zakupily ten żel, narzekaja ze po kilku dniach staje sie matowy, odpryskuje od wolnego brzegu mimo iz kazda z nas "zamyka" zelem wolny brzeg i nikt nie jest z niego zadowolony!!! naprawde nie polecam!!!

a który konkretnie zel kupiłas? bo SF ma ich w swojej ofercie co najmniej kilkanaście, więc podaj nazwę tego, z którego nie jestes zadowolona-ku przestrodze innym!!!! Ja pracowalam na SF mleczny roż i to co moge o nim powiedziec, to m.in. to ze świetnie kryje! Ma ładny różowy kolorek, przy dwoch cienkich warstwach na prawde jest swietnie kryjacy- rewelacja do frenchu, pod warunkiem, ze nie polozycie go na biała koncówke!!! Mam tylko zastrzeżenia co do jego trwałosci- po kilku dniach odchodził mi og góry:/ nie wiem czy to moja wina czy po prostu niezbyt dobrze laczy sie z płytką... moze powinnam go połozyć na cleara...? nie wiem sama, ale na pewno spróbuje jeszcze raz, bo wydaje mi sie ze zel jest ok moze ja cos zle zobiłam:P a co myslicie o żęlu jednofazowym twardym SF??? sunflower.istore.pl/sklep,2122,,,03,,pl-pln,430148,0.html to ten!!!! Opinie na ich stronie sa pochlebne, ale zapytam jeszcze Was!!!!!! Odezwijcie sie!!!!

a który konkretnie zel kupiłas? bo SF ma ich w swojej ofercie co najmniej kilkanaście, więc podaj nazwę tego, z którego nie jestes zadowolona-ku przestrodze innym!!!! Ja pracowalam na SF mleczny roż i to co moge o nim powiedziec, to m.in. to ze świetnie kryje! Ma ładny różowy kolorek, przy dwoch cienkich warstwach na prawde jest swietnie kryjacy- rewelacja do frenchu, pod warunkiem, ze nie polozycie go na biała koncówke!!! Mam tylko zastrzeżenia co do jego trwałosci- po kilku dniach odchodził mi og góry:/ nie wiem czy to moja wina czy po prostu niezbyt dobrze laczy sie z płytką... moze powinnam go połozyć na cleara...? nie wiem sama, ale na pewno spróbuje jeszcze raz, bo wydaje mi sie ze zel jest ok moze ja cos zle zobiłam:P a co myslicie o żęlu jednofazowym twardym SF??? sunflower.istore.pl/sklep,2122,,,03,,pl-pln,430148,0.html to ten!!!! Opinie na ich stronie sa pochlebne, ale zapytam jeszcze Was!!!!!! Odezwijcie sie!!!!

Gość kasiunia100587
kupilam zel jednofazowy sredniogesty przezroczysty!!! Ale naprawde nie jestesmy z niego zadowolone, bo staje sie bardzo szybko matowy!!! Ale to moze tylko dlatego, ze kupilam go na targach i zaplacilam 50 zl i oni mogli nam sprzedac jakąś kiepska serie!!! Nie wiem ale juz napewno nie kupie zadnego żelu z tej firmy! A ten zel kladziesz na primer inaczej bedzie odchodzil od naturalnej plytki!!! Teraz zastanawiam sie nad zelem firmy ibd...

Gość kasiunia100587
Wiesz co jaki widzę ze ten zel tez kosztuje 50 zł to daj sobie spokój z nim!!!! Jak juz chcesz to kup sobie 15 ml i wtey spokojnie go sobie wyprubujesz i nie bedziesz żalowac niepotrzebnie wydanej kasy!!!

Ja pracuje na zelach firmy Nails company i jestem bardzo zadowolona najlepsza jesr Rosa 55,00 15 g Mozna je nabyc w hurtowni kosmetycznej w Rybniku Podaje stronke www.monimar.pl Pozdrawiam

Gość rewera
Cześć dziewczyny, ja pracuję na żelach One Basic - Christrio i jestem z bich bardzo zadowolona. Wcześniej pracowałam na żelach ibd. Ale wolę żele jednofazowe, którymi są żele Christrio. Nie trzeba do nich używać ani Nail Prepa, ani Bondera tak jak w przypadku żeli 3 - fazowych.. Tutaj wszystko robi się jednym żelem, który spełnia jednoczesnie 3 funkcje: podkładu, warstwy budującej oraz warstwy wykańczającej. Dodatkowo Christrio są to żele samopoziomujace, rewelacyjnie się nakładają i praktycznie nie trzeba ich już piłować, wystarczy wyrównać krawędzie boczne paznokcia, skrócić go i to wszystko. Christrio ma w swojej ofercie żele rzadkie i gęste. Szczerze polecam. Żele zamawiam u Pana Pawła tel 511-391-983, który ma niskie ceny, fajne rabaty i mnóstwo marek żeli i akryli. Za Clear Gel Christrio 60 ml płacę u niego 159 zł, a w Euro Fashion ten sam żel kosztuje 221 zł. Za Zel Ibd Clear Gel 60 g płaciłam 124 zł a w EF kosztuje on 180 zł. Najważniejsze jest to że pan Paweł ma wszystkie produkty oryginalne, wszystko jest ok

Ne jestem po żadnych kursach, paznokcie robie sobie i rodzinie sama w domu. Dużo sie ucze, czytam, ale po 1 moje tipsy się nie świecą. Gdy przemywam cleanerem tipsa, a nałożyłam na niego wcześniej ozdoby to on zmywa z nich czaem kolor, płytka jest nie równa. A gdy zaczynam piłować płytkę, jest ładna równa, to wtedy już całkiem są matowe i nie świecą się. Teraz kupiłam żele ibd (miałam tanie żele nawet za 10zł) kupiłam clear ibd i nabłyszczacz. Ale jeszcze jedno, czy pod ibd trzeba nakładać primer, albo żel podkładowy???

Gość rewera
KochanaD powinnaś przemyć naturalną płytkę IBD Nail Prepem-dehydratorem, a potem - użyć Bondera, który zwiększa przyczepność masy żelowej, przed położeniem żelu IBD Builder Gel Clear...

producent zalecil by uzycie tego samego ale ja stosuje inny i tez dziala :) Ale w bonder powinnas zainwestowac do ibd

Gość mika161
Witam a co sądzicie o żelach firmy Rendezvous ??

Gość delicious_89
nikitanails a pamietasz dokladnie nazwe tego sprzedawcy?? bo rozumiem ze na allegro zamawialas od niego te zele??

Gość blondi18
hej co to za żele bo ja nić z tych nazw nie czaje :/ Na zestaw składaja sie: -Żel mus brzoskwiniowy 7g -Żel jednofazowy nylonowy 7g -Żel jednofazowy kamuflaż róż 7g -Żel jednofazowy kruszony lód 7g -Żel jednofazowy kryształek 7g FIRMA sun flower ....

Gość blondi18
co to za żele ? kruszony lód itp bo ja nie czaje;/ Na zestaw składaja sie: -Żel mus brzoskwiniowy 7g -Żel jednofazowy nylonowy 7g -Żel jednofazowy kamuflaż róż 7g -Żel jednofazowy kruszony lód 7g -Żel jednofazowy kryształek 7g FIRMA SUN FLOWER

hej dziewczyny;-) Polecam żele marki Sharto. Bardzo wydaje i samopoziomujące sie;-) Można je zakupić przez stronę internetową www.salon-sympatico.com.pl bądź osobiście Sosnowiec ul.Modrzejowska 47. Zapraszam również na warsztaty szkoleniowe, więcej informacji na stronie;-)