Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita07

Ktore zele sa dobre??

Polecane posty

Gość tereska26
ja wiem ze zLCN sa dobre szczewgolnie ten nowy jednofazowy maja tez dobry klej szczegolnie dobry dla arelgikow mialam robione pazurki i dlugo mi sie trzymaly chociaz to glownie akurata zalezy od dobrego zmatoweinia bo zaden zel nie bedzie sie dobrze trzymal jesli pazurki nie beda dobrze zmatowione ale nie bez przesady mi tak jednego pazurka prawie calkowicie spilowala skorke

Gość kasia1455
mam pytanie do dziewczyn ktore pracuja na ibd,czy mozna uzyc cleansera innej firmy,bo zeli ibd?

tam jest w ibd płyn doprzemywania masy, ale mozesz uzyc innego. ale nie spyrytusu, bo podobno matowi, ale mozesz nim odtłuscic plytke!

Gość kasia1455
bo Nikitanails mialam cleanser z ibd ale mi sie skonczyl,do odtluszczania mam ale czym moge przemyc zel po utwardzeniu.

Gość kasia1455
Dzieki ci Nikitanails.

Gość anita07
Jednak zel IBD dla mnie sie nie sprawdzil robie tak jak powinno sie nim robic a on dalej odchodz:( teraz pora na sun flower:)

Gość anita07
Wyprobowalam nareszcie zel sun flower i moge go w 100% polecic;] nie ma lepszych nic nie odchodzi i fajnie sie na nim pracuje:) dziekuje za rady:*

hej. anitka jestem w szoku, ja nie wiem czy ibd czy sun flower jest lepszy, ale uzywam ibd i nic mi nie odchdzi i super sie trzyma, kurde niewiem co jest grane, a gdzie kupujesz sun flowr, jaka pojemnosc i ile płacisz??? bo jak sa dobre to ja tez bym sobie sprubowała...

Gość anita07
no ja tez jestem w szoku bo przeciez staralam sie tym ibd i robilam tak jak na filmie i na skorki nie najezdzalam a wszystkim odchodzily:( moze jednak cos robilam zle ale kupilam na allegro sun flower jednofazowy bez bondera za 30 gram chyba 60zl ale sa tez 50gr po 88zl.Jak narazie jestem bardzo zadowolona nic nie odchodzi:)chyba znalazlam wlasciwy zel:)

Gość Ma_dziara
Mam jedno pytanko: kiedy wlasciwie naklada sie ten bonder uv? Bo widzialam cos takiego w profesjonalnym sklepie kosmetycznym, ale nie wiem dokladnie jakie ma zastosowanie przy tipsach. Czy stosuje sie go zamiast zelu czy czy naklada sie go juz na sam koniec jako warstwe ochronna? Prosze o odp.

bonder nakładany jest przed nałożeniem żelu na paznokieć. powoduje on leprzą przyczepność żelu

Gość emphasis
a czy bonder nakładamy również na tipsa czy tylko na naturalną płytkę paznokcia?

Gość do anita 07
czy te cyrkonie które polecałaś(allegro) są ok?bo sa wyjatkowo tanie...kiedys kupiłam takie tansze niż zawsze i szkoda gadać.po nałożeniu na mokry lakier jakaś reakcja zachodziła jakby tej podstawy srebrnej od cyrkonii z lakierem i brzydko to wygladało bo cyrkonia traciła to co najwazniejsze czyli błysk..

Gość anita07
No wlasnie nie sa drogie te cyrkonie i oplaca sie je kupic jednak nie sa z tych takich bardzo duzych ale za male tez wiecej sie placi...i sa fajne blyszcza sie i nic mi sie z nimi nie dzieje:)

Gość anita07
do emphasis....tak bonder tez nakladamy jako pierwsza warstwe takze na tipsa pod zel....

Gość emphasis
dziękuję bardzo ;* a co to za cyrkonie? I od kogo? :D

Gość anita07
ale w tej chwili ten uzytkownik nie ma wystawionych przedmiotow:(

Gość Pawełeczek
jesli chodzi o żele to tylko i WYŁĄCZNIE firmy SPN...są wspaniałe!! Pracuje na nich juz pol roku i ani razu nie sprawiały problemu!! :)

Gość malaroo
A ja mam inne zdanie co do SPN... żel clear nie dośc,że żółknie na paznokciu, to jeszcze w pojemniczku zrobił się ohydnie żółty... A co do NEW-NAIL- żele są super,świetnie się nakładają,nie znam lepszego do wykończenia,jak clear od nich:) nigdy nie odpryskuje i nie zapowietrza się,ACTIVE też mam bardzo fajne żele-różowy i diament jest extra-pracuję na nich już parę lat i klientki zachwycone,ja też:)))

Gość malaroo
oczywiście NEW-NAILS polecam www.new-nails.com www.activeshop.com.pl

Gość anim
hejka dziewczyny.. tez narazie robie tipsiki bez papierku ale jestem w skl kosmetycznej wiec krzywdy moim kolezankom nie robie typu spilowania naturalnej plytki.. wybieram sie na kurs jakos w kwietniu, ale powiedzcie mi, bo juz gdzies wyczytalam ze pod zele 1fazowe nie trzeba bondera nakladac?? ale jeszcze jedno czy mozna laczyc ze soba zele 1fazowe np z 3 fazowymi?? pozdrawiam!! :)

Gość tipsiara2
a co myślicie o alessandro?i ile kosztuja te żele i jaka pojemność-tak chociaż plus minus:)

Gość moniaa24
hej dzieczyny, w odpowiedzi na pytanie które sa najlepsze musze powiedziec ja uzywam produktów abalico, pracowalam juz na róznych tańszych ale te sa naprawde warte ceny, lepiej dać wiecej i mieć zadowolona klientke, a nie świecic oczami kiedy na nastepny dzień paznokieć odpryskuje...taka klientka przyjdzie drugi raz... ja juz prawie 2 rok robie i nie nazekam :)) pozdrawiam Monia

Gość margo20
ma pytanie co sadzicie o zelach firmy grosshandel bo zakupilam wlasnie a raczej nie mam pogladu na ich towary...juz raz sie nacielam kupujac reni najl szczerze mowiac cena mnie jakos skusila ale polak na bledach sie uczy...pomozcie mi...

Gość zawodowa_stylistka
a ja polecam górną półkę christo, lub niższa Ra nails(sa swietne za niewielka kasę). groshhandel nie ma najlepszych zeli, a już kolorowe to totalna kompromitacja. wylewają się z ppudełka. nie polecam

Gość bamboletta
activ jest dobry

Gość margo20
a gdzie moge go zamawiac ma normalnie sprzedaz wysylkowa?