Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadziejka...

O7.02.07r. -start! akcja Piękna i szczupła do lata - kto ze mną?

Polecane posty

ja się właśnie na imprezke szykuję objem się pewnie do bólu ale wy dziewczynki nie łamcie się za tydzień i ja będę już na dietce no to buziaczki baj 🌼

Gość Ndziejka...
Hej ... wczoraj zapomniałąm napisać : oto mój wczorajszy dzień: Oto co zjadłam: Śniadanie - 250 kcal -6 łyżek płatków kukurydzianych(ok.35g) = jogurt naturalny(100g) - jabłko(50 kcal) Obiad - 450 kcal - risotto ( 200 g) (400 kcal) - trochę surówki z białęj kapusty,marchwi,jabłka i oleju (50 kcal) słonecznikowego Kolacja -serek homogenizowany brzoskwiniowy ( 200 kcal) -2 mandarynki ( 120 kcal) -jabłko(60 kcal) RAZEM: ok. 1100-1150 kcal :) Nieżle a tyle się ruszałam: - 30 min roweru stacjonarnego -ok. 15 -20 min gimanstyki na mięsnie brzucha i pośladków -120 podskoków na skakance No to by było tyle... A co tam u was dziewczyny ???

Hej ... wczoraj zapomniałąm napisać : oto mój wczorajszy dzień: Oto co zjadłam: Śniadanie - 250 kcal -6 łyżek płatków kukurydzianych(ok.35g) = jogurt naturalny(100g) - jabłko(50 kcal) Obiad - 450 kcal - risotto ( 200 g) (400 kcal) - trochę surówki z białęj kapusty,marchwi,jabłka i oleju (50 kcal) słonecznikowego Kolacja -serek homogenizowany brzoskwiniowy ( 200 kcal) -2 mandarynki ( 120 kcal) -jabłko(60 kcal) RAZEM: ok. 1100-1150 kcal Nieżle a tyle się ruszałam: - 30 min roweru stacjonarnego -ok. 15 -20 min gimanstyki na mięsnie brzucha i pośladków -120 podskoków na skakance No to by było tyle... A co tam u was dziewczyny ???

no narazie nie nęcą mnie torty, chyba nasyciłam się wczoraszym, wcięłam kilka paluszków kiedyś skrupulatnie liczyłam kalorie i wszystko ważyłam ale mam dość więc teraz jem typem niełączenia pewnych produktów rano zjadłam twaróg rozciapciany z kefirem potem te paluchy i kawa z mleczkiem oczywiście popijam wodę mineralną ;-) zastanawiam się co na obiad, jakoś nie mam apetytu :-( chyba wetnę jakieś warzywka......... zdrówka życzę

Gość trini6
ja dzisiaj zjadłam kromkę chleba razowego z białym serem na obiad ryż z sosem pieczarkowym a teraz wpiepszam pomarańczę i piję cały dzień wodę z cytryną

Gość trini6
myślałam ao adipexe co wy na to moje drogie .Ej dziewczyny napiszcie coś o sobie co robicie ile macie lat

Gość trini6
dziewczyny przeczytałam te 3 strony i stwierdziłam że jak bym ważyła tyle co wy teraz to bym była 7 niebie ja ważę 111kg już 9 schudłam

Gość trini6
mam 27 lat siedzę w domu na wychowawczym z moją 18m córeczką Julcią diabeł nie dziecko

czesc dziewczynki:) wlasnie skonczylam kolacyjke :( troche za obfita... ale bez pieczywa:) nie licze kalorii, raczej staram sie nia łączyc, jednak coraz czesciej dopada mnie niemilosierny głód... ale pisalam juz o tym ze pomieszkuje prawie w lodówce, dzsiaj weszlam na wage przed obiadkiem, buuuu, a tak mi sie marzy zeby licznik pokazal 55 -->trini6 ja tez mam 27 lat, bezdzietna (mam nadzieje, bo okres mi sie spoznia ;) ) jedzcie jogurty! ale tylko naturalne, mozecie sobi dodac dzemik do tego, jest pyszne i syci, bylm kiedys na kopenhaskiej diecie- schudlam 7 kg, ale niestety jojo bylo widoczne juz po kilku dniach, aha zapisuje sie na silownie:)

Dziewczyny podyskuutujmy :Jakie stosujecie ograniczenia? Jakich specyfików wyszczuplających i antycellulitowych używacie??

bosh....nie moge na siebie patrzec...znowu jestem w tym cholernym transie...miałam nie jesc w piątek..miałam nie jesc dzisiaj...a robie to za 2...albo 3 osoby...juz zblizam sie do 67..wszystko legło w gruzach...wracam do poprzedniego wyglądu...jednym słowem 4 kg znowu mam na sobie..i czuje to..jestem ocięzała...spodnie znowu są za ciasne...pojutrze szkoła-tragedia...nie wiem jak sie jutro wyrobie ze wszystkim...ale moze wkoncu przestane jesc...i zgubie te zbędne kg.... do konca lutego jakies ponad 2 tygodnie...ale liczac ze po drodze tłusty czwartek to zrzuce moze 4 kg... potem zostanie mi jeszcze 9..a moze 10... ale juz serio...ferie sie skonczyły..wracam do normalnosci..czasu jest mało..a wakacje i strój czekają...

Gość ghfkjhg5r

gutuś, znam te napady, to najwieksze przekleństwo! kiedys (jak bylam mloda i mieszkalam z rodzicami ;) ) powiesilam na lodowce wielka kartke z napisem dosc brutalnym- NIE ŻRYJ TYLE ŚWINIO :) wiem brzmi fatalnie, ale przez jakis czas działało, to wszystko ma podloze psychologiczne, moze sie czymś stresujesz albo wrecz przeciwnie nudzisz sie cholernie i szukasz zakąsek, trzeba sobie poszukac jakiegos wciągającego , nawet maloambitnego zajęcia... ja jestem na etapie poszukiwania:) jak znajde to podziele sie z wami ta informacją, a na razie popijam poranna kawke i zabieram sie do robienia sniadanka, serek bialy z pomidorkime, i to by bylo na tyle:) Nadziejka- uzywalam pol roku serum Eveline i bylam nawet zadowlona, mialam miekkie cialko, ale zeby jakies efekty wyszczuplajace,hmmmm moze jakby sie uparł, ale super widocznych zmian nie zauwazylam, cellulit jak byl tak jest, a teraz mam garniera zóltego, ladnie pachnie i szybko sie wchlania wiec po porannym prysznicu mozna od razu wskoczyc w jenasy i biec do pracy:)

Cześć dziewczyny, ja zabieram się dopiero od dzisiaj. Zjadłam późne, ale zdrowe śniadanko- trzy plasterki chudej szynki drobiowej i sałatka z pomidorów i cebulki. Obiad to będzie coś lekkiego i dopiero za kilka godzin, no i żadnej kolacji. To właśnie późne posiłki mnie gubią :/ Do tego od jutra koniec ferii i czas do pracy :/, ale z drugiej strony to może i dobrze, bo zacznę się ruszać i czas będę miała zajęty na maksa:) to nie będę myślała o jedzeniu :P Przez ostatnie dwa tygodnie, żeby jakoś wypelnić sobie czas ferii chodziłam co drugi dzień na basen i nie zaprzepaszczę tego teraz!!! mam plan, z którego będę się Wam codziennie \"spowiadać\" PONIEDZIAŁEK aerobic WTOREK basen ŚRODA aerobic CZWARTEK skakanka, hula-hop i brzuszki PIĄTEK wolne - :P bo ile można :P Razem damy radę!!!!!!! Wierzę w to bardzo, bardzo, bardzo mocno

Nadziejka - jeżeli chodzi o balsam wyszczuplający lub jak kto woli ujędrniający to z czystym sumieniem mogę poelcić TERMOAKTYWNY ŻEL z FABERLIC-a. Cena jest przystępna, żel bardzo wydajny, a efekty???? No cóż, jeżeli mój facet zauważył i zapytał , czy zmieniłam krem, bo on czuje różnicę - to chyba najlepszy dowód na to, że działa :) Ja w czasie każdegho prysznica wcieram w cialo fusy z kawy, którą wcześniej piję :) Oczywiście dla lepszego poślizgu dodaję do nich żel pod prysznic. Wmasowuję takimi kolistymi ruchami ok 10 min. Łazienka jest brudna na maksa, ale da sie to umyć :). Po takim peelingu wcieram właśnie ten termoaktywny żel z Faberlic-a i przynosi rezultaty. Mnie nęci tak kulka z Garniera - tylko czy to działa????? Czy któras z Was miała ten specyfik??? Proszę o komentarze

Właśnie ja też zastanawiam się nad kupnem tej kulki z garniera:) Farbelic? Nie szłyszałąm o takiej firmie:) A ile to kosztuje?

Kurczę zajrzałąm na stronę internetową faberlica a,tu u konsultantki trzeba zamówić! Ja nie znam żadnej konsultantki faberlica :(

Gość trini6
a ja dzisiaj pierwszy raz zjadłam adipex zobaczymy czy coś działa

jest źle....psycha mi siada...znowu czeka mnie życie na lekach uspokajających...czuje sie jak słoń....niby jutro zaczynam odchudzanie na dobre...ale chyba juz straciłam nadzieje..niedługo minie rok jak zaczął sie ten koszmar...raz chudłam..raz tyłam...tyle leków próbowałam...i nic....mimo ze mamy luty ja wiem ze nie zdaze sie odchodzic do maja... niby motywacje mam...poznałam takiego chłopaka..chciałabym wyglądac super...ale to wszystko silniejsze jest niz moje chęci... na dodatek nie wiem jaką diete wybrac...bo wiem ze takie odchudzanie bez przepisu mi nie wychodzi... dieta jajeczna? WARZYWNA? owocowa? AMERYKAŃSKA? czy jaka.... plisss...doradzcie cos...-nie lubie i nie jem mięsa..wiec napewno diety zawierające je odpadają..

hej czy i ja moge sie dolaczyc? przed ciaza wazylam...48 kg, odstawilam tabsy i juz 15 kg w 2 mies, w ciazy dodatkowe 25 kg, matko tragedia , gdzie ja mialam oczy i rozum? zaraz po ciazy schudlam 14 kg karmiac piersia , jak skonczylam tak waga ciagle pokazuje 75-76 kg- niedlugo roczek mojego szkraba a ja chce ladnie wygladac pomozecie mi? stosowalam juz M, wpadlam w depresje, zle sie to dla mnie skonczylo, w domu mam tez Adipex 20 tabletek, ale jeszcze nie probowalam-boje sie od jutra zamierzam jesc tylko owoce i warzywa +jogurty itp do 1 marca pozniej przejsc na 1000 kcal

Gutuś! może przejdź na dietę South Beach ? Chociaż ja polecam dietę 1000 lub 1200 kcal... Musisz być silna! Powieś sobie jakieś motywujące zdjęcia , albo karteczki z motywującymi napisami na lodówce! Powtarzaj sobie ,że każdy może schudnąć! Pomyśl ,że już niedługo nie bedziesz gruba :)

Dobrze evee możesz dołączyć :) I już zamykam listę członkiń ,bo mało czasu zostało do pierwszego dnia wiosny i lata...

Gość topic do góry .....
podnoszę topic do góry!

🌼 NADZIEJKA- nie bądź taka:) pozwól innym, jeżeli mają ochotę się do nas przyłączyć!!!! Im nas więcej, tym lepiej :) Kosmetyki z FABERLIC-a ja kupuję na Allegro. Wystarczy wejść na ZDREOWIE i URODĘ i w SZUKANYCH wpisać FABERLIC :) i po kłopocie. Kosmetyki nie są drogia, a efekt - taki jak wspomniałam - ręce faceta to najjjjlepszy dowód :) Ja dzisiaj zaszalałam :/ miało być tak miło i przyjemnie po sniadanku, ale niestety był obiadek i niedawno wsunęłam porcję sałatki warzywnej z majonezem ://// Ale od jutra MUSZĘ się wziąć za siebie !!!!! POSTANOWIONE A jak Wam-moje drogie- idzie??????? No i jeszcze jedno pytanko- skąd jesteście, to mnie zawsze nurtuje :) ja pozdrawiam z Dolnego Śląska :)

Hej hej hooooop hooop - gdzie wszystkie jesteście????? przecież za wcześnie na spanie ????????? ;)

hej Tygryseak nie spimy jeszcze, wlasnie skonczylam wmasowywane w siebie garniera zoltego, dobrze ze chociaz zapach ma ladny cytruskowy, bo efektów nie widze:) ja ze swietokrzyskiego:) ale pluje sobie w brode dzis... bo zjadlam kawalek pizzy... ale kurde powiem Wam ze jak sie ogranicza jedzenie to tym bardziej jedzonko smakuje.. ehh trzeba kłódke na lodówke zalozyc:) a tek faberlic Tygrysku to jakis \"specyjał\" jeden w swoim rodzaju? :) a podeslij linka jak mozesz, popatrzymy co to, skoro mowisz ze Twoj facio zadowlony to i moze nam sie poprawi conieco :classic_cool: