Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jebutam

xobaczcie ta kobieta wyglada jak transwestyta a ma 3 miejsce na fotce

Polecane posty

Gość ja jebutam

faceci tam to sami desepraci byc mysza, i widac ze tylko cialo sie dla nich liczy, takze dzwczyny ne martwcie sie o makijarz i pryszcze i przebarwienia, dla facetow to nie ma znaczenia:D

Gość muszta-r-da
Nic zaskakującego, faceci szukają w kobietach cech męskich, czyli wysoki wzrost, szczupła, długie nogi, zgrabny tyłeczek....odkryliście Amerykę ?! zawsze o tym wiedziałam, kiedyś zrobili eksperyment i komputerowo zmienili zdjęcia facetów tak by nabrały bardziej kobiecych cech i ankietowani faceci nieświadomie wybierali swoje własne przetworzone komputerowo zdjęcia jako najbardziej seksi lasek....hihi

Gość ja jebutam
szok, chyba przestane sie malowac, albo oni mysla tylko ptakami, albo to desperaci ma maksa, chyba stracilam do nich szacunek

Gość muszta-r-da
A czym myślisz myśli facet jak nie ptakiem ?! Gdyby było inaczej nie głupieli by tak na widok nadmuchanych silikonowych blond lal....

Gość muszta-r-da
ups albo zdirowatych brunetek.....

Gość ja jebutam
to ciekawe co napislas o tych przerobionych facetach, po tej lasce widac ze to prawda, tyko jej nawet przerabiac nie trezba bo wyglada jak facet, aoni zobacza kawalel tylko i sie slinia

Gość muszta-r-da
Gdyby było inaczej to kiobiety by się wiecznie nie odchudzały a my głupie walczymy wbrew naturze. To normalne że kobieta MA więcej procent tkanki tłuszczowej niż mężczyzna i ta tkanka jet po to bo spełnia rolę rezerwy na wypadek ciąży, głodu, okresu karmienia piersią nimowlęcia itd. My głupie się odchudzamy a potem sie dziwimy że okres się rozregulował albo że w ciążę nie możemy zajść....

Gość muszta-r-da
Haha zaraz ktoś napisze że jestem otyłym pasztetem....i głoszę hymn na cześć tkanki tłuszczowej..... a wiec, jestem otyłym pasztetem....

Gość ja jebutam
e tam figura nie warzna tylko ta jej meska twarz

Gość muszta-r-da
eee tam mam podobną figurę i nie uważam sie za cudo, grube uda tak jak moje ;-) cycki średnie, kupa makijażu

Gość agata----
ta laska zdjecia twarzy mogla by sobie darowac, ona naprawde wyglada jak zdzira w tej fryzurce i tych pomalowanych ustach jak parowki ladnie wyglada na tych calosciowych zdjeciach

Gość moreladnia
juz wiem czemu mezczyzni lubia seks od tylu:D

Gość muszta-r-da
haha, mój woli od przodu......uffffff

Gość ja jebutam
trzeba powiedziec dziwczyna z topiku, ktorych facet nie widzial bez makijarzu, zeby sie tak nie przejmowaly, on jest paskudna, ama takie pwodzenie,faceci to chodzace penisy

na pierwszym zdjeciu uwazam, ze bardzo ladnie wyglada, na tym gdzie stoi w czarnych szpilkach tez fajnie. na pozostalych z deczka gorzej. ta kredka dookola ust, co ma niby je powiekszac, strasznie chamsko to wyglada.... :P

Gość ja jebutam
z daleka to kazda kobieta moze wygladac jak miss polonia:)