Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonkja

odpowiada mi jak facet w domu chodzi w jednych ubraniach

Polecane posty

Gość żonkja

Słuchajcie mój facet ma chodzic po domu w jakimś dresie czy kalesonach. jak wychodzi wkąłdac ma dzinsy i jakis swetere. tak długo ma chodzic az ja zabiore do rania. Wkurza mnie jak on brał codziennie to inne ubrania i ja miałam stosy prania. Niech chodzi tak długo az będzie brudne, np tydzien czy dwa. Bielizne tez wymieniam mu co tydzień, raz dwa przepiore mu w ręku i juz ma na drugi dzien to czyste. Ma duzo na zmiane tego wszystkiego ale ja niemam zamiaru ciagle siedziec z łachami w pralce czy umywalce.

Gość nieźle
:D :D :D :D :D a kapiesz go czasem? Czy czekasz, aż się nazbiera w wannie woda po praniu? :D

Gość nieźle
Bardzo podoba mi się wizja Waszej rodziny: mąż w kalesonach /mocno nieświeżych, bo brak jeszcze dwóch dni do pełnego tygodnia/ i żona, siedząca "w pralce z łachami" ;)

Gość a ja bym
chciała odwrotnie

Gość spale się
a co w tym smiesznego?Połowa polek nie robi nic prócz prania ubrań w pralce czy rękach.Dlatego nie dziwię sięze po domu ma chodzić w ubraniu roboczym. Wiadomo ze kobieta nie dopusci by capił okropnie i nie czeka by mineło równe 14 dni .Czasami wczesniej wezmie jak śmierdzi.Co wy tak sie czepiacie.

popieram - masz racje - co się będzie stroił i pachnił dla innych? :D przecież już nie musi dobrze wyglądać i oraz ładnie pachnieć bo przecież......już ma Ciecie - swoją żonkę :classic_cool:

Gość A może by tak
A jeśli nie masz zamiaru - jak piszesz - siedzieć w pralce czy umywalce to może on tak trochę posiedzi i sam sobie wypierze? Chyba rączki ma?

Gość walduuuś
HAHAHAHA!! wysiadam! :D:D:D:D:D :classic_cool: ROTFL

ale jak żona ma katar to może przegapić moment jak jej facet zaśmierdzi :P I co wówczas? Czeka biedny w sztywnych skarpetach na upragniony 7 dzień?

Gość beatkaaaaa
porabana ta żonkja :p mam nadzieje, ze to prowokacja :o