Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A m a n d a 24

DZIEWCZYNY nie mogące zajść w ciążę - MAM sposób !!

Polecane posty

Gość A m a n d a 24

Słuchajcie :) Pewnie połowa z Was weźmie mnie za wariatkę ale... ja staram się od 8 m-cy i NIC ... lekarz nic na razie w tym kierunku nie robi mówiąc ... po roku starań dopiero można coś stwierdzić ... ble ble ble Dobija mnie to jak za każdym razem po mierzeniu temperatury, robieniu testów owulacyjnych, rysowaniu tabelek, obserwowaniu śluzu i kochaniu się w moim zdaniem owulację - PRZYCHODZI OKRES!! albo test pokazuje JEDNĄ KRESKĘ :/ Mam tego dość :) Poszłam do wróżki :D haha ... podobno sprawdzona... Przyjaciółce zawsze się sprawdzało. Ona powiedziała mi, że zajdę w ciążę w ciągu trzech miesięcy. Może być to już za pierwszym razem... jak nie to za drugim, a jak nadal nie to za trzecim na pewno i ... Jedyne co muszę zrobić to Kochać się mniej więcej co drugi dzień ... nie zważając na to czy okres czy nie okres ... cały miesiąc mniej więcej co drugi max trzeci dzień. Mąż pewnie się ucieszy ;| dla mnie sprawa sexu w czasie miesiączki brzmi strasznie. Nigdy tego nie robiłam ... a kto wie ... może owulacja występuje właśnie wtedy ... Zapytałam wróżki czy to wróżba taka TYLKO dla mnie ... wyczytana z mojej ręki że do 3 m-cy będę miała fasolkę ... Ona natomiast powiedziała, że sprawdza się to bankowo u każdej kobiety chcącej bardzo dzidziusia... Ja próbuje... zaczęłam wczoraj mimo to, że mam okres... Może to głupie ale chce spróbować i chcę w to wierzyć. PS. za wizytę nie policzyła NIC bo jak sama powiedziała to nie jest wróżba tylko dla mnie a dla każdej ;/ jakoś tak.. na początku śmiałam się ale jak opowiedziałam to przyjaciółce tej która poleciła mi tą wróżkę ... ona zaczęła się śmiać i powiedziała, że mogła powiedzieć mi to samo bo przeszła to 3 lata temu!!! To samo jej wróżka mówiła, a dziś ma 3 letniego Mateuszka :) Zaszła w drugim miesiącu starań od wróżby... Jak to usłyszałam. Przestałam się śmiać. Wierze... Chcę ... Próbujmy... :))

Gość bardzo ciekawa
naiwna bym Cię nzawała a nie wariatka :) ale powodzenia życze :)

Gość malgosikaa
ameryki nie odrylas bo zawsze myslalam ze przy codziennym sexie mozna zajsc w ciaze

Gość doradzam
sama chadzałam do wrozki i ja Ci wierze w sumie

Gość doradzam
a ja ci jeszcze poradze zebys zaraz "po"nie szła do ubikacji to akurat polecał bardzo słynny ginekolog-aby pozwolic dojsc tym plemnikom tam gdzie maja dojsc

Gość doradzam
z drugiej str niektorzy lekarze zalecaja tylko w szczegolne dni ze wzgledu na np słabe plemniki

Gość fiubzdziu
przeciez to jest oczywiste ,nie wiem po co zakladasz ten topik

chyba mamy wspólną wróżke - mi \"moja\" też to mówiła ;) tylko lekarka stwierdziła że ona by z tym troszke uważała, bo jak to ujeła \"z pustego i Salomon nie naleje..\" ;)

Gość nie mogeD
i po taka rade trzeba bylo isc az do wrozki????? :O no i co sie nowego tam dowiedzialas ?Ze od wspolzycia czestego mozna zajsc w ciaze?? Sorki ale dziwic sie ze te wrozki robia kase... Na naiwnosci ludzkiej bo na czym innym??? I potem nastepna Ty bedziesz te rewelacje glosila po swiecie.... Sredniowiecze az strach...

Gość LiFiii
ZGADZA SIĘ Ja nie mogłam zajść 2 lata ... kochając sie w owulację (moim zdaniem owulację) zaszłam stosując ta własnie metode za drugim razem :))) POLECAM POLECAM i jeszcze raz POLECAM !! :)

Gość Ojjjj
Zgadza się !! Mojej siostrze się sprawdziło a wcześniej nie mogła zajść :)

Gość Anna Z
ja też słyszałam o tym!! Podobno działa LEPIEJ niż sex tylko w owulację!!!!!!!!! a słyszałam też zeby odrazu po - leżeć z nogami do góry :P (tzw. świeca) tak mówi mój GIN albo wsadzić tampon na jakieś chociaż 2 h :) o tym czytałam w gazecie :/ Wydaje mi sie ze pierwsza metoda jest lepsza :)

Gość nie mogeD
wiesz to czy owulacja wystepuje czy nie ..oraz kiedy ..powie ci kazdy ginekolog przy uzyciu USG i monitoringu owulacji....Wrozka do tego naprawde niepotrzebna:O wezcie przestancie:) a co jesli sie okaze ze jest jakis problem zdrowotny...hormonalny,jakies zrosty....itp....????? Powiecie ze wrozka be?? wezcie znjdzcie sobie dobrego lekarza a nie paranie sie wrozbami.. moze jeszce czarne koty i koguty pomagaja zajsc???:P

Gość A m a n d a 24
Jejjj Napisałam to po to aby te, które już załamują ręcę spróbowały ... co nam szkodzi i aby cieszyły się tym faktem (tą możliwością) tak jak Ja ... :) więc nie krytykujcie i pozwólcie mi sie tym cieszyć ... nie jestem wcale naiwna :) to raczej optymizm :D

skoro taka \"diagnoza\" pozwala się \"odstresować i wyluzować\" a nie tylko myśleć uda się czy nie, to ja jestem jak najbardziej za. i w duszy mam czy się ona komukolwiek podoba czy nie. Amanda - nie daj się - \"życzliwi\" zazdroszczą pewnie Tobie i mężowi :)

Gość LottaLotta
ja TAK WŁAŚNIE ZASZŁAM :) po dłuuuugich staraniach :) Udało mi się za trzecim razem :P ehhh ... ale we wróżki nie wierzę :D

Gość moniiimmm
Zgadzam się z Blondyna.d !!!!!!!!!!!!! o to w tym chodzi :D

Gość A m a n d a 24
Dziękuję - Blondyna!! :* Chyba jest właśnie tak jak piszesz :) hehe

Pozdrawiam załozycielkę topiku,bo dziecko i macierzynstwo to magia, o jakiej nie sniło się filozofom:D

Gość A m a n d a 24
Dzięki Wam dziewczyny :* tym NIE zielonym i zielonym też :P Pozdrawiam :* Jestem pełna wiary :))))))

Gość Beboka
nie zajdziesz w ten sposób NA 100% !!!!!!!!!!!

Gość won won z miasta
ja znam lepszy sposob, kochaj sie zawsze, bedac na dole, a po stosunku lez przez chwile z nogami podniesionymi do gory, zeby sperma dobrze splynela. powodzenia!!!

Gość A m a n d a 24
Łooo :D dzięki To Już Jakiś Konkret :) Na pewno wypróbuję :)

Gość frtgbfh
Matkooo autorko...wrozenie to GRZECH!! zadna babka Ci nie przepowie ciaz czy smierci ! NIKT NIE MA TAKIEJ MOCY! tylko BOG ZNA PRZYSZLOSC! :O idz sie wyspowiadaj czym predzej!! A dzieciatko bedzie KIEDY BOG UZNA ZE JESTES NA TO GOTWA !! :O i jeszcze dajesz takie ,,rady,, :O innym ZENADA!!!!!!!!!!!

U mnie sprawdziła się metoda na tzw spontan. Zero myślenia o dziecku, o owulacji, o czymkolwiek poza radością z kochania się...Wiem, że to nie łatwe, ale warto się postarać o taką \"wolność\" :)

Gość drutowiczz
frtgbfh a teraz ty sie idz wyspowiadaj bo moze czytanie takich rzeczy to tez grzech i pan bog nie przyjmie cie przez to do swojego grona :O idz idz pan w czarnym stroju cie napewno przed tym uchroni :) hahah to dopiero srediowiecze :O

Gość Anakonda24567
Dziewczyno wierzysz we wróżki? Ha ha ha. Sama kiedyś byłam wróżką... sms- ową i wiem na czym to polega, kim są panie takie jak Joanna S., Joanna G., Ewa K. i wiele, wiele innych. Podpisują kontrakty na ściemnianie i mają z tego dużą kasę dorabiając się na krzywdzie innych. Nie bądź naiwna. Z całego serca życzę Ci jednak tego dzidziusia :D