Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A m a n d a 24

DZIEWCZYNY nie mogące zajść w ciążę - MAM sposób !!

Polecane posty

Gość dlatego wlasnie wiekszosc
kobiet zachodzi w ciaze wcale sie nie starajac... do autorki - ameryki nie odkrylas :P A

Nie chodzi o odkrywanie Ameryki, ale jakieś tam wspieranie kogoś, kto czeka na coś od dłuższego czasu... :)

Gość nika1973nika
''czesc jestem Andzelika ...czytam to wszystko co piszecie dziewczyny i...mogla bym stanac obok was bo mam meza i chciala bym dac mu cos co jest chyba najbardziej niesamowite na swiecie ....malenstwo...niestety los najwyrazniej mnie oszukal,,,mimo silnego poczucia maciezynstwa jest rozpacz kazdego kolejnego miesiaca...tu wrozka nie pomoze...tez mi przepowiedziala ze spotkam go i wszystko sie zgadzalo i ze bede mila jeszcze synka...synka nie ma a zycie stalo sie tragedia nie do wytrzymania,,,,siadlam psychicznie mam depresje...za bardzo chce byc mamma ale nie mam sil juz walczyc,,,,PODALAM SIE ....wy walczcie ja nie mam juz czasu mam 38 lat...pogrzebalam marzenia i chciala bym tylko odpowiedz na pytanie dlaczego oszukal mnie los przeciez byla bym dobra mama.bo wiem to.........

Gość MrProfesorptf
Polecam wysłać sma'a to zawsze pomaga BIG 15235344 na 76789

Gość gość
Moja tesciowa, gdy zamieszkalam z jej synem, a moim narzeczonym w te pedy polecialla do wrozki. Wrozka oznajmila, ze jeszcze w tym samym roku zajde w ciaze, wiec tesciowa wielce oburzona zadzwonila, by nas ostrzec :D Tyle, ze ja mam problemy z okresem, zaczely sie gdy sie za bardzo odchudzilam i mnie gin nastraszyl, ze moge miec problemy z zajsciem. zapisal luteine, by wywolac okres. I po 2 miesiacach juz bylam w ciazy :) ale my nie mielismy cisnienia, postanowilismy sie nie zabezpieczac i wyszlismy z zalozenia, ze jak bedzie ciaza, to bedzie a jak nie to nie (za rok chcielismy slub brac). Mielismy akurat urlop, pojechalismy na wies do przyszlychc tesciow i tam na lajciku, bez spinania, na lonie natury zaszlam w ciaze. Bez problemu. Wrozka wywrozyla nam chlopca... Tymczasem urodzilaam dziewczynjke, wiec juz nie wierze w te wrozby. Boje sie jednak, bo wywrozyla tez, ze bedziemy miec 3 dzieci-2 dziewczynki i chlopca. Poki co nasza corka ma 6 lat, a my nie wpadlismy. Stracha mam, bo u mojego taty w rodzinie bylo wiele przypadkow blizniat, wiec jak bym zaszla, to moga sie zdarzyc 2 bobasy na raz :P Poki co mam spokoj, znowu mi okres zginal, w ciazy nioe jestem, ide do lekarza po kolejna kuracje hormonalna.

Gość gość
Ta kobieta od 40 lat pomaga ludziom. www.szeptucha-wrozka.pl

Gość gość
Nam pomogła naprotechnologia, używałam komputera cyklu - cyclotestu. Poznałam doskonale swój cykl i za miesiąc zostaniemy rodzicami :)