Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmaaaa

miesiaczka a ciaza....

Polecane posty

Gość emmmmmaaaa

czy moge miec miesiaczje w czasie ciazy ?????

nie. możesz miec jedynie słabe plamienie które zawsze da się rozróżnić od miesiaczki kolorem lub intensywnością. kobiety które twierdzą że miały \"normalny okres\" :/ to te które przez cały życia miały słaby wiec nie widzą róznicy.... gdyby w ciąży wystapiło normalne, mocne, kilkudniowe krwawienia to już jest poronienie

Gość emmmmmaaaa
Mialam kilka stosunkow bez zadnego zabezbieczenia i byly to dni plodne....a okrec w tym miesiacu dostalam wczesniej niz zwykle ..takze zaczelam sie zastanawiac czy moglabym byc w ciazy , ale widze ze chyba nie :(

Gość proszę
zyli plamienie w ciąży jest od pierwszego dnia bez domieszki krwi tylko taka brunatna wydzielina?

Gość no to ja tez
o cos zapytam - czy podczas takiego plamienia boli brzuch jak przy okresie czy nie?

Gość jhkjhdsk
w prawidlowo przebiegającej ciązy w ogole nie powinno być plamien. ból moze byc tylko gora 2 dniwoy ok 6 dnia od zaplodnienia

Gość no to ja tez
dzieki :)

Gość al1234
ja tez miaalm wpadke w 7 dniu cyklu i dostalam 6 dniowy okres chodz spoznil mi sie 3 dni ale to przez nerwy teraz tez sie boje ze kolejnego nie dostane :(

Gość emmmaaaaa
Zrobilam test.. .wyszedl negatywny....miesiaczka sie skonczyla ale czuje bol w dole brzucha ja przed miesiaczka....i brzuck taki jest wiekszy niz zwykle..jestem przez caly czas zmeczona i senna...takie mam dziwne uczucie..no ale test pokazal ze nie jestem w ciazy...co to mzoe byc>?????

Gość emmmmaaaaaaa
a dzisiaj mam takie brazowe uplawy ...tuz po tzw.miesiaczce..nigdy tak nie mialam ...czy ktos wie co to moze byc..i moze ktos tak mial...Czy moge byc w ciazy ????

Gość moja koleżanka
miała miesiączkę jeszcze w trzecim miesiącu ciąży i nie przypuszczała, że w brzuchu ma dzidzię

Zrob sobie bete jak nie wiesz i wszystko sie wyjasni, beta nigdy nie klamie. Ale raczej nie jestes w ciazy.

Gość emmmmmmmaaaaa
Juz nawet nie wiem co mam myslec???

Gość Moze ...
przypetala sie jakas infekcja bakteryjna po prostu i stad ten bol, uplawy i zle samopoczucie? To sie moze zdarzyc po miesiaczce jak flora bakteryjna w pochwie jest zmieniona.