Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gvalshca

poszukuję dobrej kapeli!!!

Polecane posty

mając stosunkowo dduzo czasu do terminu naszej uroczystoscie, zaczęlam poszukiwania zespołu na wesele... czy ktos zna kapele nie grajaca w rytmie disco ale tak bardziej... normalnie? muzyka lat %0 w gore, jazz w stylu arethy franklin, luisa armstronga, muzyka franka sinatry?!? blagam pomozcie!

Gość DJ
Oferuję usługi DJ`a, konferansjera, wodzireja. Prowadzę taką działalność od 5 lat. Dysponuję własnym profesjonalnym sprzętem do nagłośnienia i oświetlenia. MOJA STRONA: www.awings.republika.pl Prowadzę, nagłaśniam i oświetlam takie imprezy jak: -dyskoteki -bale -wesela -poprawiny -studniówki -imprezy okolicznościowe -imprezy plenerowe -urodziny -imieniy -koncerty -imprezy dla firm -konferencje -sylwestry -ostatki -andrzejki -oraz wiele innych Grałem dla takich instytucji jak :aeroklub jeleniogórski, imprezy Dla władz miast Karpacz, Jelenia Góra, starostwa powiatowego, Lang Team,Rajd Śnieżka, oraz wiele innych. . Zadzwoń na pewno się dogadamy. tel. 0601614847 e-mail awings@o2.pl MOJA STRONA www.awings.republika.pl

Gość joolia1
Polecam zespół Mayday z Lublina www.mayday.com.pl

Gość brevis
Jeśli ogłoszenie o potrzebie zespołu na wesele jest jeszcze aktualne to proszę o e-mail pozdrawiam brevis

Gość co zaludzie
a może napisałabyś najpierw skąd jesteś. Myślisz ze jakis zespół przyjedzie z drugiego końca Polski?

Gość dorociczka
,,karaluchy,,są super ale u nich ciężko z terminem

Gość TakaONA89
No my ich rezerwowaliśmy 1,5 roku wcześniej ;)