Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawra

W tydzień opalona?

Polecane posty

Gość mawra

Musze za tydzien byc opalona.. Chce isc w takim wypadku na solarium, czy to mozliwe? Dodam ze mam ciemna karnacje wiec szybko sie opalam.. Po 4 razach na solarium złapie mnie kolorek? Moze uzyc jakis kosmetykktory przyspieszy opalanie? Co radzicie dziewczyny? I na jakie lampy najlepiej..? Brązujace?

Gość mawra
upupu

Gość idz do dobrego studio saolariu
ipoproś o aktywator opalania,jakis olejek czy krem!idz na turbo ale nie na dlugo! zalezy czy wogole tam kiedykolwiek bylas...? no i tak max co drugi dzień, ja tak robiłam i efekt super

Gość mawra
byla bylam na solarium.. ale tam gdzie chodzilam, i bylo dobre, zakmneli.. a obok otworzyli nowe. wiem ze sa tam jakies brązujące i kuzynka mi polecila..ale sama nie wiem.. jak ymslisz? a taki krem jest drogi? i daje efekty? myslisz ze jak pojde 4 razy to bede miec kolorek?

Gość no to dalej
idz idz bedziesz miec bierz aktywator ja poszlam i z aktywatorem juz za 1szym razem po 12 minutach mnie zlapalo

Polecam lampy brązujące, efekt duuużo szybszy niz na lampach turbo i co ważne są duzo delikatniejsze dla skóry. Nie ma ryzyka że wyjdziesz z solarium czerwona nawet jak posiedzisz kilka minutek dłużej. Specjalistyczne kremy do opalania w solarium można kupować w saszetkach i kosztują ok 5 zł. Poproś o taki z dodatkiem samoopalacza to jeszcze wzmocni efekt. no i zanim wybierzesz sie na solarium zrób koniecznie peeling!!! Dużo łatwiej i szybciej się opalisz. W tydzień uzyskasz ładny kolorek zwłaszcza jeśli masz ciemną karnację. Tylko na przyszłośc planuj sobie troche wcześniej opalanie bo takie łażenia do solarium codziennie to najzdrowsze nie jest, lepiej to rozłożyć w czasie. Miłego opalania!!!

Gość gullllllllllllllllllllllllllll
self tan air brush opalanie natryskowe, zdrowe i bez skutków ubocznych. jedynie dość mmocno portfel odchudzi no i efekt trzyma się max tydzien ale jesli to na jakąs okazję to mozna spróbować