Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia_21

czy to duzo ??

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
jeżeli w yej cenie jest tylko wynajęcie - bez dodatków żadnych - to drogo. Ale jeszcze zależy co to za sala. Ja za 1000 zł mam salę od środy do poniedziałku

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
sandomierz

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
jeśli chcesz mieć własne kucharki ,to weż pod uwagę, że one muszą mieć tą salę do dyspozycji wcześniej niż w sobotę

bez poprawin? bez kucharki? to myśle ze drogo.Ale trzeba też brać pod uwagę miasto

to prawda , w miastach sa straszne ceny , sporo moich znajomych wesela robi na wsi i sa bardzo zadowoleni, bo większą część pieniędzy mogą dołożyć do menu. Ja też robię wesele na wsi mam do dyspozycji dużą salę z zapleczem kuchennym, całą zastawą stołową itd za 350 zł.

tez bym tak chciala :( chyba zdecyduje sie na ogrodki dzalkowe bo juz sama nie wiem ewentualnie zrobie w restauracji z gotowy jedzeniem

powiem wam tylko tyle że fajnie jest zrobić niezapomnianą impreze przecież wesele to wydarzenie jedyne w życiu, ale najgorsze jest zacząć to nowe życie z długami za to wesele.

Ja place we Wrocku 1900 za sama sale i osobno za catering. Zdzierstwo, ale nie mialam wyboru bo wszystko juz bylo zajete na 2 czerwca (zaczelam zalatwiac w polowie stycznia).

Gość zegarynka82
u mnie wychodz srednio 2700 jezeli sie piecze od wtorku i z naczyniami całym sprzetam prądem , wodą tyle wynosi wynajęcie do poniedziałku ...facet liczy za kazda pare nakrycia osobno

Gość aris_84
ja za sale place 700 zloty ale dochodzą do tego kucharki biorą po 10 zloty za osobe, mysle ze to nie drogo