Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomblekek

tylko do madrych kobiet!!

Polecane posty

Gość bomblekek

chcial bym byc z pewno dziewczyna wydaje mi sie ze nawet nas do siebie ciagnie tylko ostanti jakos sie odalilismy i na dodatek ta dziewczyna idzie na studniowke z kolego (on ja zaprosil) i nie wiem czy odalilsmy sie poniewaz on moze nie chcial czekac albo ten koles cos tam swiruje.naprawde bardzo mi zelezy i nie wiem co robic moze z nia porozmawiac tylko czy to ma sens naprawde nie wiem o robic

Gość bomblekek

Gość poćwicz ortografię
laski na to lecom:classic_cool:

precyzyjniej wyrazaj swoje mysli.... i porozmawiaj z nia

Gość madralinska dupcia
Oj ale z Ciebie niedorajda :o Soprzatnal Ci ja sprzed nosa ale tak to już jest - dupy zawsze tracą :O Naucz sie zdecydowania choc raczej meskosci nie da sie nauczyc, wycwiczyc ;) No i popracuj nad końcówkami :P wyrazow rzecz jasna

Gość madralinska dupcia
Na tej cholernej studniowce pogadaj z nia, potancz :) Moze jeszcze cos bedzie z tego ale musisz byc facetem a nie dupcią co sie wstydzi i czeka na kasze z nieba ;)

Porozamwiaj z nią i powiedz co do niej czujesz jeśli chcesz być z nią:)

Gość bomblekek
ja nie idem na ta studniowke i czy taka szczera rozmowa moze byc zle odebrana??jak to jest

Gość bomblekek
a i on jej jeszcze nie sprzatną:) i nie chcialem sie spieszyc z niczym bo nie chcialem nic zepsuc ale widze ze wyszlo odwrotnie

Gość buehehehehehehe
jak piszesz ze do madrych kobiet to i ty badz madry a nie posze O zamiast Ą jaki debil i analfabeta z ciebie

Gość bomblekek
ze pisze co mi slina na jezyk przyniesie nie znaczy ze jstem debilem a jezeli o kims mowisze ze jest jebniety a go nie znasz to znaczy ze jestes cwokiem badz pizda a ze do madrych kobiet to po to zeby tu duzo ludzi zajrzalo i widze ze i ty sie skusiles

Zadzwoń lub napisz do niej smsa i zaproś do kawiarni i wtedy z nią porozmawiaj:)

Gość bomblekek
niedlugo z nia pogadam ale moglem to wczesniej zrobic bo jeszcze nie tak dawno mielismy swiety kontakt i naprwde wiezylem ze cos z tego bedzie ale jak on cos czuje to chyba nie wazne czy predzej czy pozniej

Gość matolekdf
wow

Gość carmina
Umów sie z nia , zabierz na jakąs impreze. A to ze idzie z jakims kolesiem na studnówke to jeszcze nic nie znaczy

Gość buehehehehehehe
roznica mowic co ci slina przyniesie na jezyk ale pisac jak wiesniak z bledami to lepiej nie pisz niegdzie bo az oczy bola no mnie tez nie znasz a juz oceniasz ja cie ocenilam po psowni niedorajdy w podstawowca lepiej pisza i dlaczego zwracasz sie do madrych daczego z gory dzielidsz ludzi wiadomo ze zajzy kto z\echce nadawanie tytulu topikowi dla madrych sam w sobie jest glupi finito

Gość kolo paly
jak cie oczy bola to nie zagladaj a ty musisz jeszcze slad po sobie zostawic a temat glupi moze jest a skoro glupi to po co zagladasz nygusie.fess a ocenianie mnie ty zaczoles twoje zdanie mnie jebie to nasuwa sie ze jebe i ciebie ale ciebie nie jebe bo ci nie znam wiec sie odjeb i rob swoje .madrala sie znalazl hahah

Gość kolo paly
a i jak bys normalnie napisal zebym pisal poprawnie to hyba bym o zrobil ale ty od razu wyzywasz od debili

jak z nia nie porozmawiasz nie powiesz co czujesz to sie nieprzekonasz jak zareaguje a mysle ze raczej pozytywnie

Gość buehehehehehehe
aaa to ciebie tyrzeba upominac zebys zacza pisac poprawnie?? hahahahahahahaahh ahahahahahahaha a po co tyle gwiazdek w twoim poscie nie unos sie zylka ci w dupie peknie

Gość mefissto
dziewczyny a wogóle to co sądzicie o takich rozmowach wprost ciekawy jestem waszego zdania na ten temat??

moj chlopak od poczatkukiedy sie poznalismy zawsze moi mi co czuje i to lubie bo wiem ze on cos do mnie czuje i ja tez mu mowie co do niego czuje

Gość mefissto
tak ale wy juz jestescie razem a mi chodzi o to czy taka rozmowa jeszcze nie ze swoja dziewczyna moze byc zle odebrana

wg mnie nie ja bym chciala wiedziec ze mam u niego jakies szanse

Gość mefissto
dzieki mysle ze niedlugo z nia pogadam mysle ze nie okaze sie ze ona bedzie zaskoczona bo naprwade mi zalezy i wydaje mi sie ze moglo by cos byc jednak czlowiek zauroczony mysli nie racjonalnie ale ona naprwade jest fajna i jak cos to nie bedzie pozniej miec zadnych pretensi i zalów;)