aniiaaa 0 Napisano Luty 7, 2007 Bardzo głupia sprawa ale w koncu musze sie kogos poradzić...od jakiegos czasu zauważyłam, że kiedy robie kupe i sie podcieram to widze krew....i boli mnie odbyt i na prawde nie wiem co mam zrobic a głupio mi isc do lekarza...prosze doradzcie co to moze byc :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanileczka 0 Napisano Luty 7, 2007 a masz hemoroidy?jak pękają to tak jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 7, 2007 mysle,ze jednak wstyd musisz schowac do kieszeni i wizyte u lekarza nie odkladac....odwagi,doktory sa od tego zeby pomoc,a nie wprowadzic w zaklopotanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proktolog 0 Napisano Luty 7, 2007 zapraszam ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniiaaa 0 Napisano Luty 7, 2007 nie mam hemoroidów :-)) aaa do jakiego lekarza mam isc ? ginekologa ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMIOLA Napisano Luty 7, 2007 MOZE POPROSTU SIE PRZEZIEBIŁAS!! PRZEWIAŁO CIĘ !! LUB SIEDZAŁAŚ NA CZYMS ZIMNNYM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 7, 2007 Ja jednak myślę, że to są hemoroidy i idź do proktologa. Nie straszę, ale w sumie lepiej żeby to były hemoroidy niż coś znacznie poważniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a przy okazji Napisano Luty 7, 2007 moze wiecie co oznacza jak taki maly dzyndzelek mi sie wysunal z odbytu?? bo ostatnio zauwazylam takie cos, mam czasami zaparcia, albo...zalatwiam sie bobkami :O kiedys ze dwa razy zauwazylam krew ale to byla tylko odrobinka....i teraz juz sie to nie powtorzylo....nie wyobrazam sobie wizyty u lekarza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniiaaa 0 Napisano Luty 7, 2007 a ja myslalam ze hemoroidy maja tlko ludzie starsi....a to powazne jest ?? ja mam niecale 20 lat :-( buuuuu...martwie sie bardzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to hemoroid Napisano Luty 7, 2007 taka kuleczka?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMIOLA Napisano Luty 7, 2007 MAJA I STARSI I MŁODSI!!!!!!!!!! A TAKA KULECZKA!!!!!!!!!!! RZECZYWIŚCIE MOŻE BYC OD PRZEZIĘBIENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_FIGO-FAGO_ 0 Napisano Luty 8, 2007 witam!! nie lubie straszyć ludzi ale..... zapierdalaj czym prędzej do lekarza!! obojętnie jakiego!! hm.... dziewczyno!! w taki sposób moze tez objawiać się jakiś np. nowotwór jelita!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryb_ka Napisano Luty 8, 2007 każdy ma hemoroidy...problem zaczyna się wtedy,gdy pojawiają się guzki i zaczynają pękać(stąd ta krew). problemy z hemoroidami może mieć każdy i starszy i młodszy,zreszta są one kwalifikowane do chorób b.powszechnych (niezdrowy tryb życia, stres). możesz sobie kupić czopki i maść,np.aesculan. trzeba uważać,zeby nie siadać na zimnej,wilgotnej powierzchni itd. i to nic wstydliwego,więc jeśli Ci bardzo doskwiera ból, idź do lekarza,nawet rodzinnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 8, 2007 co Wy tu takie diagnozy stawiacie? mi zawsze powtarzano, ze trzeba brac odpowiedzialnosc za to, co sie mowi.. to problem gastroenterologa, zglos sie szybko, przyczyn moze byc wiele.. NIKT nie powie Ci nic madrego tutaj, wiec nie sluchaj tych rad bo nawet NAJLEPSZY gastrolog nie postawi diagnozy przez internet. a Twoj problem wbrew pozorom nie jes taki rzadki, i nie ma sie czego wstydzic. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach