Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordka001

dwie kreseczki a objawy!!!!!!

Polecane posty

Gość mordka001

Witam ! Dziś rano zrobiłam test ( jeszcze mi się łapki trzęsą) i wyszły dwie kreski! Oczywiście cieszymy się z meżem ale jestm też przerażona jak to będzie. Z objawów - to był ból piersi zaraz po owulacji- tak szybko :) i teraz bolą, oraz przede wszytskim ból brzucha- takie "skręcanie się jajników" - oraz takie bole skurczowe, poza tym tydzień temu czułam kłucie w okolicy pęcherza- wzięłam furaginę na wszelki wypadek. Dziś rano - krecha wyraźna i czerwona, ale zauwazyłam ze mniej mnie bola piersi, i mniej od kilku dni latam do toalety- a jeszcze z kilka dni temu mogłabym tam mieszkac :) - co prawda ja tak mam ze zawsze dużo biegam do toalety ;) I teraz w sobotę ide do lekarza, boję się że skoro mniej mi się chce siusiu i mniej mnie bola piersi to może to źle ?? Proszę o poradę :) Mam 27 lat i staralismy się kilka miesięcy, mam też stan podobny do policystycznych jajników, ale takie prawdziwe PCO to to nie jest - tak powiedział kiedys lekarz.

Gość mordka001
jeszcze chciałam dodac że chciało mi się spac - przychodziłam z pracy i byłam bardzo senna :) ale znowu od kilku dni mniej mi się chce spac . Zaraz zwariuje :)

No własnie ta senność.... ja myślę, że Ci się udało. Ja robie test z mężem w sobote :) Też mnie brzusio pobolewa, ale takie jakby skurcze. Poprzednią ciązę poroniłam.... dzidzi przestało bic serduszko :( Też byłam senna.... tak jak i teraz. Zobaczymy.... Oby się udało!

Witam Was :-D Powiedzcie mi który to wasz dzień od poprzedneiego okresu ? Ja z mężem pofolgowałam ❤️i teraz sie zastanawiam czy tez nam sie udało ... czy tez mi sie wydaje. Jestem 4 dni przed planowanym okresem a tu jakies dziwne małe plamienie. Od tyg. jestem bardzo senna prawie usypiam na stojąco (tłumaczyłam to sobie zmianą pogody) do tego drugi dzień rano odczuwałam dziwne mdłości a wczoraj nawet miałam zgage (chyba to zgaga bo nigdy czegoś takiego nie czułam) Noi nie mówiąc o chumorze ... :-) ... :-( Ale czy to nie za wcześnie zeby coś stwierdzić ?! ... a tak juz bym chciała wiedzieć na czym stoje . Z góry dziekuje za odpowiedz

Ja miałam ostatni cykl 41 dni....to po odstawieniu tabletek!Z mężem kochamy sie w sumie codziennie, bez żadnego zabezpieczenia....pragniemy tej dzidzi, jak niczego na świecie!A wczoraj to mnie troszku bolało jak sie kochalismy.....:D Byłabym w siódmym niebie,gdyby to była prawda! Maniaczka ze mnie...codziennie siedze na allegro i oglądam wózki! Moj typ to mikrus alu sprint. Nie cierpie tych 3-kołowych, to wyglada jak jakaś niepełnosprawność. hehe ale sie nagadałam! :P

Gość amel
ja mam jeszcze ok 1 tyg do @ bola mnie troche piersi, ale w zeszlym cyklu tez bolaly i @ przylazl:( mam nadzieje ze teraz sie odczepi:D

Gość amel
matoda - tez mysle ze ci sie udalo:) to plamienie, hmmmm! jakby zagniezdzenie:)

łooooj, mnie częśto bolały piersi przed okresem, były wręcz nabrzmiałe, ale mimo wszystko życzę Ci tej ciąży! :) Ja juz nie moge się doczekać soboty :)

zmierz temperaturę. jesli utrzymuje się na troche wyższym poziomie niż normalnie( powinnaś mieć 36,8- 37,0) to dobry znak :) Powodzenia!

ale temperature ma zmierzyc w pochwie? Może ja tez zmierze? :D Ja juz chce sobote!!!!!!!!

Gość ja też chcę
Okres spóźnia się 3 dni, piersi bolały po owu tak, że nie pozwalałam się dotknąć, teraz mniej, skręcanie jajników też jest :) Jak do poniedziałku @ nie nadejdzie robimy test :)

Dzieki minimonia - dziewczyny to moze bierzemy sie za mierzenie temperatury ?! Ja napewno spróbuje :-D Trzymam za Was (Nas) kciuki ;-)

Jejku juz czuje wielkie podekscytowanie :-D :-) co to będzie ?!

Gość ja też chcę
a mój termometr gdzieś wsiąkł :) Ale muszę przestać schizować, boję się rozczarowania :P

Gość amel
ale tempke powinno mierzyc sie rano!!! np. w ustach

Kurde... moj termometr pika jak mierze temp. Nie chce obudzic męża..... A jka tesciowa usłyszy ze mierze temp., to przyleci i bedzie skakac koło mnie, czy sie zle czuje heheh :)

Noi jak Wam poszło ??? Ja dalej zwlekam ... nie wiedzieć czemu ... no ale ....