Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że cudów nie ma

wiem ze cudów nie ma

Polecane posty

ale prosze o odpowiedz czy jedząc do 1000 kalori dziennie można schudnąć nie koniecznie w miesiac koło 7 kilo

można schudnąc w około 1,5 do 2 misięcy oczywiście dieta plus ruch np 40 min szybkiego marszu

Gość jajajajakkkk
mozna i w miesiac tyle, ale zalezy ile wazysz i przy jakim wzroscie. i przydaloby sie oprocz 1000 kcal. cwiczyc.

Gość no jasne
można schudnąc nawet więcej w miesiąc na diecie 1000kcal. wystarczy się duzo sportować. Rower, basen, aerobik, troche skakanki albo tańca, co kto woli. Ważna jest systematyczność. Bez tego ani rusz!!!

mam 168 cm i waże 56 kilo

I TY MASZ JESZCZE PROBLEM ZE SWOIM WYGLĄDEM????????????????// MASZ ANOREKSJĘ, SKORO WIDZISZ W LUSTRZE OTYŁĄ POSTAĆ I CHCESZ CHUDNĄĆ Z CZEGO?????????????????????

:O jakbym tyle wazyła przy 168cm to bym sie poszła pieprzyć na prawo i lewo (czytaj: uważałabym sie za laske)

A pewnie jedynym tematem, na który może autorka porozmawiać, to - tipsy i ciuchy

nie wyżywajcie sie na mnie poniewaz nie widziałyście mnie nie uważam sie za gruba kobiete ( ważyłam w tamtym roku 90 kg)ale do szczupłych mi brakuje jestem nie proporcjonalna nogi mam grube czytaj boczki nie moge sie ich pozbyc

Gość agaami__
Przy takim wzroście i wadze trochę ruchu powinno wystarczyć by poprawić sylwetkę :)

cuduw niema ale ruch ci sie przyda ja waze 110 kg i za twoja wage dał bym sie pokroic jak wiekszosc zreszta a jaki nosisz rozma-iar bo ja 48 a ty pewnie 38 wiec ciesz sie z tego co masz a nie ciagle nazekasz tego lepiej sie naucz to jest najwazniejsze wzyciu

ja wazyłam 90 i wiem jak sie czujesz i WIEM ZE TA WAGA Z NIEBA MI NIE SPADŁA