Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamęczam się

zrobilam głupotę

Polecane posty

Gość zamęczam się

jestem po rozwodzie , przed trzydziestką , wdawało mi sie że mam zdrowy rozsądek a jednak popełniłam głupstwo i źle mi z tym . Spotykałam sie z chłopakiem od kilku miesiecy , było miło , oboje po przejsciach , spedzalismy czas bardzo miło i wydawało mi sie że stajemy sie sobie w jakimś sensie bliscy. Oboje jesteśmy dorośli i bez zobowiązań wiec nic dziwnego ze stalismy sie sobie bliscy również fizycznie , ale po pewnym czasie dotarło do mnie że to jakis chory układ , za kazdym razem jak sie spotykamy to chociaż oboje niczego z góry nie zakładamy zawsze lądujemy w łóżku . Dzis powiedziałam sobie dosć. Nie nadaje sie do takiego układu , zawsze po mam kaca moralnego i wrażenie że to takie byle jakie , takie na chwilę. W sumie odczuwam lęk przed związkiem z kimś nowym , ale nie chce sie godzic też na taki układ. Nie mam pojecia jak to załatwić , ostatnio chyba dałam odczuc mu ze nie za bardzo mi sie to wszystko podoba , on milczy od kilku dni , wiem że unika teraz kontaktu ze mną. Co zrobić ? jak to grzecznie zakonczyc i nie myśleć o sobie jak o ostatniej. Mam kaca moralnego i załuje że sie tak stało , przypuszczam że skoro tak łatwo nam to przyszło to on nie ma o mine zbyt dobrego zdania i zwyczajnie mi wstyd. Był ktos w takiej sytuacji ? Moze mi ktos podpowie jak wybrnąć z tego wszystkiego i nie zameczać sie ?

Gość pozdrawiająca
jemu z tym dobrze, mam sex bez starań - wyrzuty mzoesz miec tylko wobec siebie

Gość no dobra dobra
jak wam dobrze w tym łóżku, to ja bym nie robiła z igieł wideł, tylko zastanowiła się na ile mentalnie się sobie zrobiliście bliscy i czy on ci odpowiada pod względem światopoglądowym. natomiast zakopałabym wszelkie strachy przed zaangażowaniem się bo przez to możesz coś ważnego przeoczyć.

Gość pozdrawiająca
wiesz z Twojej wypowiedzi wynika, ze Ty raczej czujesz się trochę nie w porządku wobec samej siebie a ile to trwa? mozesz coś blizej napisac ?

Gość zamęczam się
masz racje czuję sie nie w porzadku wobec siebie , właściwie troche zagubiona , bo nigdy nie rozmawiamy o nas a nie chce chyba takiego układu luźnego. W zasadzie ja mam duze opory przed związaniem sie z kimś nowym. Rozwiodłam sie rok temu i nie potrafie zaufać , problem w tym że czuje sie paskudnie bo nie mam pojecia jak z tym skonczyć , nie chciałabym go urazić , wolałabym aby nasza znajomosć pozostała na etapie koleżeństwa, ale zdaje sobie sprawę że to chyba juz niemożliwe. Mam poczucie ze to że tak szybko wyladowaliśmy w łóżku spowodowało że przeskoczylismy zbyt szybko pewien etap początków znajomości.

Gość tytyt
E tam, nie masz powodu aby się zamęczać. Jesteś dorosła, on też . Znacie swoją sytuację. Czy przeszkadza Ci bardziej to, jak Ty się z tym cuzjesz, czy to, co on ewentualnie o Tobie mysli? Warto wziąć też pod uwagę to, na co się umawialiście na początku. Czy od razu była mowa o luźnym związku bez zobowiazań opartym na seksie, czy też seks był pochodną.

Gość pozdrawiająca
Wiesz z Twojej wypowiedzi wynika, ze Ty raczej czujesz się trochę nie w porządku wobec samej siebie, więc warto tak jak twierdzi poprzednik zweryfikowac w rozmowie z nim czy slusznie czujesz się nie w porządku, tzn.zweryfikowac czy warto się tym panem przejmować. A co do urażania, to przepraszam, ale czy on jest takim Bóg wie kim, że moze wciagac Cię w taką relację? Zastanów się raczej z jakimi kobietami on mial do tej pory do czynienia, albo zorientuj jaki on ma światopogląd, ze tak łatwo przyszło mu wejście z Tobą w ten układ. Mam wrażenie, ze poszliscie na żywiol jakby nigdy nic a teraz moralniak dusi Cię jak wąż boa i nie wiesz co robić, prawda?

Gość zamęczam się
pozdrawiająca :) masz racje , najpierw żywioł a potem kac moralny , hmmmm byłam przekonana że nie zrobi to na mnie takiego wrazenia , w sumie wychodzi na to że jednak nie mam tak luźnego podejścia do spraw łóżkowych jak myślałam . Przynajmniej juz wiem że sie nie nadaję , zawsze to cos

Gość taka tam xxxzzzyyy
a ja mysle ze jesli Ci na nim zalezy ,to powinnas z nim porozmawiac.Moze on ma podobne obawy i dlatego milczy?nie dowiesz sie ,jesli z nim nie porozmawiasz.Oboje jestescie dorosli,wolni,poszliscie do lozka,niepotrzebnie masz kaca moralnego.Po prostu zdobadz sie na szczerosc,zapytaj co on sadzi o tej znajomosci,a dalej zobaczysz..pozdrawiam