Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dymek

Przepuklina ? pomocy!

Polecane posty

Tracę już cierpliwość i nadzieję na rychłe rozwiązanie tego problemu.. Od listopada chodzę do poradni chirurgicznej z bólami i stwierdzoną przepukliną między bliznami ( po przebytych operacjach ), która wciąz się wybija. Na dzień dzisiejszy nadal jest pod powłoka i jeszcze nie przebiła otrzewnej, ale lada dzień moze się rozedrzeć, co będzie kwalifikowało do operacji. Choc nierozumiem tego określenia.... Ja natomiast chodzę po ścianach z bólu, mam tylko leki rozkurczowe i przeciwbólowe, totalny zakaz dźwigania i lekki tryb życia. Odczuwam ból przy załatwianiu się, bo to ponoć normalne...piecze mnie i rozrywa jak tysiąc noży.. Takie ataki trwały po parę godzin dziennie, a teraz trzymaja po 2-4 godziny .. Może ktoś by mi poradził czy nadal czekać i dostosowywać się do zaleceń chirurga, czy moze pojechać do szpitala ..???? Tylko czy jest sens jak niby z badań wynika, że się wybija ? choć przyznam, że niemiałam robionych badań z moczu i krwi, ani USG, tylko na wizytach mnie obdusi po całym brzuchu i każe dalej czekać.. jeśli ten stan się niezmieni, to chce mi robić blokady... Jestem już wykończona tym stanem zdrowia, bo niemoge sobie pozwolić na całkowite zbijanie bąbli... mam w domu małe dziecko i musze być choć w minimum aktywna. Może jest ktoś kto mógłby mnie pocieszyć w tej kwestii, czy ktos podobnie to przechodził ? Pozdrawiam Załamana

Hallo..... Czy niema tu naprawdę nikogo, kto przez to przechodził ?

Podnoszę !!!!! I ponawiam pytanie....jak wyżej...

Gość łączenie tematów
14:56 ja nie rozumiem... na co Ci każą czekać, aż przepuklina uwięźnie i zrobi się stan zapalny, że kartką Cię zawiozą na salę operacyjną ?! 14:59 Dymek Ja też niewiem o co im chodzi, bo mówią, że jeszcze się nie wybiła i w kazdym momencie może się wybić i przerwać powłokę... Ja mam już takie bóle, ze po ścianach chodzę, a brac na to mam Nospę Forte, która tak szczerze gówno mi daje... Przepraszam za wyrazy Dlatego zapytuje jak to jest z ta przepukliną...mam ja czy nie ? ...a ja będę Twym Aniołem, Twą radością, smutkiem, żalem.... ...będę gwiazdą na Twym niebie, będę zawsze obok Ciebie... mój cuduś Kubuś 08.03.2004