Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata20

Nadżerka

Polecane posty

Gość Agata20

Dzisaj stwierdzono u mnie nadżerkę, naczytałam się juz dużo o jej objawach, usuwaniu itd. Interesuje mnie jedno czy mogę uprawiać seks póki jeszcze jest nie usunieta? Będe wdzieczna za wszelkie inforamację na ten temat. Dzięki i pozdrwaiam

Gość odpowiedz123
po zabiegu nie mozna przez ok3-4 tyg. sam zabieg jest troche nieprzyjemny

Gość bozzze co za ludzie
odpowiedz123- naucz sie czytac uwaznie i odpowiadaj na zadane pytanie... grrrrrrrr :o co do pytania o sex PRZED usunieciem, to mozesz, chyba ze cie boli albo nie wiadomo co.. tylko pamietaj, ze mozesz sobie podraznic "wnetrze" jeszcze bardziej niz jest. stan zapalny moze sie jeszcze wiekszy zrobic i leczenie moze zajac wiecej czasu

Gość Agata20
wielkie dzięki za odpowiedź, poprostu idą walentynki, a ja jestem ze swoim chłopakiem już dłuższy czas i jeszcze się nie kochaliśmy, bo czekałam na odpowiedni moment. Wszytko juz miałam zapalanowane wyjazd w góry itd., ale chyba moje palny troszkę się popsujły., boję się ryzykować.

Gość blown
po wynikach cytologii tez okazalo sie ze mam nadżerkę....:( spytalam pana doktora czy do zabiegu moge normalnie sie kochac powiedzial ze nie ma problemu... ale po zabiegu przynajmniej miesiac abstynencji seksualnej:( pozdrawiam i mam nadzieje, ze pierwzy raz bedzie udany:))))