Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata20

Nadżerka a seks

Polecane posty

Gość Agata20

Dzisaj stwierdzono u mnie nadżerkę, naczytałam się juz dużo o jej objawach, usuwaniu itd. Interesuje mnie jedno czy mogę uprawiać seks póki jeszcze jest nie usunieta? Będe wdzieczna za wszelkie inforamację na ten temat. Dzięki i pozdrwaiam

Gość raczej tak
ja uprawiałam, niewiedząc, że mam nadżerkę. Natomiast po jej usunięciu przez 6 tygodni mieliśmy z partnerem zakaz współżycia (by mogła tkanka się zagoić) i później przez 10 dni lactovaginal dopochwowo. Pozdrawiam

Gość tak uprawiaj głupia
cipko:O Tym bardziej, ze zwykle nadżerkom towarzyszom różne bakterie:O A potem, jak się jej pozbedziesz, to twój chłop zarazi cię nimi znowu:O Albo jakąś inną pannę zarazi twoimi smrodami... Kuźwa, zero higeny, zero rozsądku:o Jak zwierzęta:o

Gość amanda147
nie dosc ze ktos jest tutaj nie kulturalny to jeszcze wyzywa...skandal to powinno byc zgloszone jako pogwalcenie zasad forum! wszystko mozna powiedziec ale grzeczniej...po pierwsze nadrzerka sie moze zrobic od wszystkiego nawet od tego ze usiadziesz na desce klozetowej w restauracji. Czasem dziewczyny bardzo dlugo maja nadzerke i kochaja sie z chlopakami bo o tym nie wiedza tak wiec unikanie seksu i tak jest bezcelowe bo nie wiesz kiedy zrobi ci sie znowu. Zawsze mozna uzyc prezerwatyw. Wtedy jest calkowita ochrona i nie ma zadnego problemu wiem to od dobrego ginekologa...no chyba ze cie przy tym boli to co innego. Ps. nadrzerka nie ma nic wspolnego z higiena i bardzo czesto jest spowodowana tym ze w pochwie sa dwa rodzaje naskorka kazdy ma inne ph i czesto miedzy nimi zachodzi do zapalenia. Nie moge zniesc ignorancji niektorych osob na tym forum...wstyd.