Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda17061993

wciąż tłuste włosy

Polecane posty

Gość magda17061993

Używałam już wiekszości szamponów do przetłuszczających sie włosów i tych dla dzieci i tych które zwiększają objętość i nic mi nie pomaga!!!Proszę pomóżcie!!!Mam już dość!!!

Gość rrr girl
wiesz co ja zrobilam? mama mi poradzila zebym sobie wlosy zafarbowala trwala farba do wlosow. wczesniej musialam myc wlosy codziennnie, zadne szampony nie pomagaly, wlosy wrecz stracily blask, po farbowaniu myje wlosy raz na dwa dni, 1 dzien do przodu :))

Gość jAAAaaaaa
polecam szampon kallosa do wlosow przetluszczajacych sie. Kosztuje okolo 35, 40 zlotych ale uwazam ze jest swietny. Wlosy po nim sie nie przetluszczaly i do tego byly fajnie nawilzone. Mozna kupic wczesniej jedna lub dwie saszetki tego szamponu, zeby nie wydawac pieniedzy bezcelowo. A i jeszcze jedno. Szmpon niestety nie jest dostepny we wszystkich sklepach, mozna go kupic glownie w tych fryzjerskich (a wiec w wiekszych miastach raczej)

Gość magda171993
Podnoszę temat

tez mam probelm przetluszczajcych wlosow :( jak narazie nie trafilam na dobry szampon do przetluszczajacych sie wlosow:/

Gość wchodze bo
tłuste włosy będą i nic na to nie poradzisz a napewno żaden szampon nie pomoże,wypróbowałam to ,moze zmiana odzywiania by coś pomogła ale nappewno nie szampon

Gość A JEDNAK COŚ POMAGA
OCZYWIŚCIE FARBOWANIE TU POMAGA:) EWENTUALNIE TWAŁA! WŁOSY WYGLĄDAJĄ ŁADNIEJ, SĄ PUSZYSTE I NIE PRZETŁUSZCZAJĄ SIĘ :))

farbowanie pomoże na krotką mete.Przez jakis czas rzeczywiscie po farbowaniu włosy bedą sie mniej przetłuszczac , ale po jakim czasie znowu zaczną i niestety zadna tu farba nie pomoze. Jedynie pomoc moze trwała. Poza tym powinnac uzupełnic braki witamin od wewnątrz. Wiele osob chwali sobie cebule bo ma wiele witamin i pierwiastkow. Jedz jeden plasterek cebuli dziennie a po miesiącu zobaczysz juz roznice.Cebula poprawia stan włosów , skory głowy( bo ma w sobie duzo siarki, krzemu i cynku- włosy mniej sie przetłuszczają) oraz dobrze wpływa na wyglad cery.

napewno nie zafarbuje wlosow bo sie niszcza, moje wlosy maja blask i ogolnie sa ladne tylko musze je myc co drugi dzien ale drugiego dnia sa leciutko tluste i takich nie lubie. chcialabym wlasnie znalesc cos co mi przedluzy choc troche swierzosc wlosow. pozdrawiam:)

też mam ten problem :O myję włosy szamponem Pantene do włosów brązowych i po nim zauważyłam, że włosy jakoś mniej mi się przetłuszczają :) myję je co 2 - 3 dzień :) mam grzywkę którą myję codziennie :) ale to przeciez nie problem :)

dla mnie zwykly pantine do wlosow przetluszczajacych byl okropny :9 wlosy mi po nim zaczely wypadac i przetluszczaly sie mocno , ale wiem ze dla innych jest dobry w kazdym razie dla mnie jest skreslony :(

Gość magda171993
podnoszę temat.

Gość greentea121
Polecam szampon Seboradin z wyciagiem z czarnej rzodkwi.

ale ten nie jest do włosów przetłuszczających tylko w brązowej butelce do włosów brązowych (do wszystkich rodzajów) :) najtaniej w Kauflandzie 8,99zł a który to jest do włosów przetłuszczających??? dla mnie koszmarny okazał się Pantene przeciwłupieżowy i tego nikomu nie polecę :O

Gość magda171993
A po ile ten szampon z czarnej rzodkiewki? Bo u mnie z kasą nie jest źle ale też nie jestem milionerką =)

Gość magda171993
podnoszę temat

Gość a ja myję
raz na tydzień i mi sie w ogule nie przetłuszczają - są piękne pusztste i ślniące. Z tego co wiem to włosy właśnie się przetłuszczają od zbyt częstego miycia:). więc myśle, że najlepiej by było jak byś próbowała je myć coraz żadziej, a napewno nie będziesz mieć tak silnego łojotoku jak kiedyś

Gość ------------revlon---------
sok z cytryny działa wysuszająco na skórę głowy można smarować na 30 minut przed myciem głowy