Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasadedede

a jaki jest cilest? skutki uboczne, jak sie czujecie itp itd,piszcie

Polecane posty

Gość sasasadedede

hej! jesli ktoras z was bierze tabletki cilest, piszcie jak sie po nich czujecie, czy macie jakies skutki uboczne, jesli tak to jakie i wszystko w ogole o nich piszcie! i mniej wiecej jaka jest ich cena...? dzieki i pozdrawiam!

Gość dominika**
ja brałam cilest ale po 17 dniach stosowania miałam straszne bóle głowy i musiałam odstawic no i moj cudowny lekarz stwierdził ze jak nie moge brac cilestu to nie moze brac zadnych tabletek!:( chyba na złego lekarza trafiłam a cena cilestu u mnie dokładnie 16,90zł

Gość Naatka
Hej ja na poczatku bralam minulet,ale sa to podobno tabletki dla dojrzalych kobiet teraz biore cilest i jest ok nie mialam zadnych skutkow ubocznych czuje sie dobrze,ale kazdy moze na nie reagowac inaczej...

Gość ja biore je juz prawie
rok, zadnych skutkow ubocznych, sa na prawde dobre :) nie tyje sie po nich ani nic nie boli

Gość Naatka
aha jesli chodzi o cene to zależy w jakiej aptece ja na początku placilam ok 30zł teraz to nie cale 20 więc szukaj :))

ja mam małe pytanko do was, przez jakies 3lata brałam mercilon i były dla mnie idealne, lecz pani ginekolog postanowila mi je zmienic na ciles. Po kilku dniach brania, zaczełam czuc ze po kazdej tabletce robi mi sie niedobrze, a do tego wogole niechce mi sie jesc, a brzuszek rośnie. Czy to jest wina tabletek czy czegos innego. Prosze o pomoc!! :)

Belatka - pomoc jest jedna - zmienić panią ginekolog.dobrze dobrane tabletki stosuje się bez limitu, tj nie zmienia się ich.Założę się, że pani ginekolog zaczęła dostawać profity od producenta cilestu. Czy w ogóle przed zmianą zrobiła Ci jakiekolwiek badania krwi? Do gazu z takimi "lekarzami".

zrobiła mi badania na krzepliwość krwi i proby wątrobowe, wyniki miałam dobre, lecz miałam ciagle upławy i postanowila mi zmienic te tabletki, i juz sama nie wiem:( przeraza mnie to ze jest mi tak niedobrze po nich, bo po poprzednich tak nie było. Może powinna zrobic test ciazowy??

Ale nie zrobiła badania estradiolu a to jest podstawa przy dobieraniu odpowiedniego rodzaju pigułek. Możesz zrobić test, jesli istniała ryzykowana sytuacja ale wg mnie to typowe efekty uboczne źle dobranego preparatu hormonalnego.

Gość aleve7
durny topic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazda reaguje inaczej na tabletki!!!!!

Gość eddesa
dokladnie, durny, to ze u kogos wystepuja skutki uboczne nie oznacza ze u wszystkich wystapia

Każda kobieta INACZEJ reaguje na ten sam preparat! Zanim zaczniecie brac hormony, zróbcie sobie badania hormonalne, które określi wasz profil hormonalny i stwierdzi w ogóle czy jest sens brac pigułki (=czy w ogóle jestescie płodne). dla informacji: http://www.we-dwoje.pl/zabojcza;antykoncepcja,artykul,16040.html http://www.insomnia.pl/Yasminelle%2FYasmin%2FYaz__skutki_uboczne__zab%C3%B3jcza_antykoncepcja-t628047.html