Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój jest szmaciarzem

Czy w noc poślubną mieliście zaplanowany sex? Ciekawi mnie czy ktos to kultywuje

Polecane posty

Gość mój jest szmaciarzem

jeszcze? Bo w sumie wiekszosc z nas , nie jest już raczej dziewicą w dniu ślubu i kochała sie juz ze swoim mężczyzną.

Mozna zrobic noc poslubna, jesli wesele trwa gora do 2:00 lub jesli sie urwie z wlasnego wesela. Nasze wesele trwalo do 6:00 rano. O tej porze oboje padlismy na lozko i zasnelismy niemal z marszu.

Gość daniela
Trzeba kultywowac tradycje

Gość onnan
My nawet nie mieliśmy zamiaru kochać się na zawołanie tego dnia. To głupota, jak obowiązek jakiś. Cały dzień na nogach a potem jeszcze sie uśmiechaj i nadstaw dupy.

Trudno o noc poslubną, jeśli wesele kończy się o świcie. Wtedy wszyscy idą spać i raczej nikomu w głowie sex :P W naszym dodatkowo przypadku, że w hotelu, w którym spaliśmy, jako mloda para dostalismy apartament z .... dwoma łóżkami jednoosobowymi :D

My mamy maly problem z noca poslubna, bo nie wiemy gdzie sie podziac. Lokal w ktorym odbywa sie nasze wesele nie dysponuje pokojami hotelowymi. Glupio bym sie czula spedzajac noc poslubna w moim panienskim pokoiku w rodzinnym domu i obco czulabym sie u Jego rodzicow bo krotko ich znam. Krepowalabym sie ta sytuacja. Czy wynajmowac pokoj hotelowy do tego celu? Tak jakos dziwnie we wlasnym rodzinnym miescie. Co innego gdy jest to prezent od hotelu, w ktorym organizuje sie wesele, a co innego gdy po weselu wsiada sie w bialej sukni w taxi i jedzie do hotelu. Problem rozwiazal by sie pewnie sam gdybysmy mieli zostac po slubie w naszym miescie ale my na codzien mieszkamy gdzie indziej i razem wynajmujemy dom. Chodzi tylko o ta slawetna noc poslubna. Chcemy by byla wyjatkowa i nie chodzi tu tylko o sex.

Gość bleebe
a ja znam taka sytuacje ze panstwo mlodzi mieli weslee w restauracji a na noc poslubna pojechali do pobliskiego hotelu, gdzie w trakcie zabawy ich swiadek zawizol rzeczy do hotelu wzial dla nich klucz i po sprawie ;) pojechali na gotowe ;)