Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

stosowal ktos lek na tradzik Unidox Solutab ?

Polecane posty

lekarka przepisala mi dzis te tabletki i ciekawa jestem czy szybko daja jakies efekty i czy nie ma jakis skutkow ubocznych...

Gość to sa antybiotyki
więc powoduja takie same skutki uboczne jak każdy antybiotyk.

Gość miss strawberry
tak zazywałam je. Znikniecie trądziku na czas brania, wypadanie włosów, stan zapalny dróg rodnych, kruche paznokcie. Po odstawieniu wszystko wraca... łacznie z trądzikiem

Gość aqq23
ja rowniez odradzam, to silny antybiotyk, obciaza watrobe, na mnie nie podzialal... lekarz (podobno super specjalista, ale moim zdaniem taka opinie mial tylko dlatego, ze wszystkim silne leki od razu dawal) zapisal mi tego kilka opakowan, az sie aptekarka dziwila, zeby antybiotyki w takich ilosciach serwowac... po wielu latach walki polecam naturalne metody - picie bratka (fiolek trojbarwny), mycie twarzy protexem albo mydlem siarkowym, najlepiej z przegotowana woda.. wieczorem mozna przemywac twarz woda z namoczonymi platkami owsianymi... zanim do tego doszlam wydalam kupe kasy na nieskuteczne zele, toniki, plyny, mleczka, sztyfty... apteczne rowniez :/

Gość aqq23
poszukaj troche na ten temat w necie, jest sporo naturalnych srodkow ktore bardzo dobrze dzialaja, kosztuja przyslowiowy grosz i w ogole :)

Gość ale pierdzielisz.............
Sory, ale z nicku wnioskuję, ze masz juz 23 lata:o Jeżeli ktos ma trądzik bakterujny, to bratkiem i płatkami owsianymi może się nacierać do woli:o Jeżlei komus takie kuracje nie pomagają, to pewnie ma problemy hormonalne, nadwrażliwość na testosteron. Ewentualnie jakiegos nurzeńca. Naturalne metody to mogą załagodzić skórę, która jest przesuszona, ale tylko trochę. Nie zwalczą tradziku. Może po prostu z wiekiem ci przeszło, bo miałaś syfy w związku z hormonami i nadmierną produkcją gruczołów łojowych oraz rogowaceniem naskórka. jeżeli ktoś ma poważny trądzik, to moze pić, co chce, ale nic mu to nie pomoże.

moj syn bral go w 1-szym roku leczenia ( mial 13 lat) tradzika bral dosc dlugo jakos cala zime ale je sie tak wlasnie dlugo stosuje ,mial olbrzymi tradzik z ropnymi krostami -cala twarz i szyja ,pozostalo troche dziur i blizn po ok.2 miesiacach zniknelo 3/4 krost ,pojawialy sie nowe ale nie tajkie ogromne i szybciej znikaly bez sladu ,pozniej kolejne 2 sezony zimowe leczyl tetracyklina -tez po kilka miesiecy ,nalezy pamietac o oslonie na zoladek i teraz w 4 sezonie juz nie potrzeba antybiotyku bo malo sie ich robi ,acha do tego stosowal masc Differin ,teraz juz tylko masc

Gość aqq23
madralo, jak kos ma problemy hormonalne, to mu antybiotyk tez nie pomoze, hormonami tez sie nie warto faszerowac bez zbadania czy to jest przyczyna... ja bym radzila wizyte u endokrynologa...

Gość aqq23
poza tym panie/pani 'ale pierdzielisz' skad wiesz, ze autorce postu bratek nie pomoze? znam wielu lekarzy, ktorzy na dzien dobry wala antybiotyki... ja wychodze z zalozenia, ze szkoda watroby, jesli mozna sie tego swinstwa pozbyc w inny sposob...

Gość aqq23
i jeszcze jedno - proponuje zapoznac sie z opiniami innych, chociazby zajrzec do archiwum kafeterii ( wyszukac haslo unidox)

Gość ja brałam unidox na coś innego
i żyję:o