Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka psychologii

Badanie komunikacji w związku

Polecane posty

Witam Jestem studentką V roku psychologii. Prowadzę badania nad komuniacją między partnerami w bliskim związku.Wyniki będą wykorzystane w mojej pracy magisterskiej. Chciałabym Was poprosić o wzięcie udziału w tym badaniu. Kwestionariusz znajduje się na stronie [url=http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=02095016384359199512]bad_int.doc[/url] Dzi ękuję z góry za pomoc

mam nadzieje ze to nie ty ukladałas te pytania, sa baaadzo monotonne i bez przerwy pytasz o jedno i to samo, nawet jesli ma to badac kłamstwo czy chec pokazania sie w dobrym swietle to pytania sa malo podchwytliwe,licz sie z tym, ze ktos moze zmienic odpowiedz jak sie zorientuje o co chodzi, nie radzilabym tak udostepniac kwestinariuszy chocby ze wzgledu na mozliwe poprawienie odpowiedzi :/

w Opolu

Gość maciek_poznan
link nie działa to raz ;-) dwa, wyniki tych badań będą baaardzo mało miarodajne :-)

są monotonne, bo takie mają być, nie ma w tym żadnej tajemnicy. dzięki za uwagi

mi link dziala bez zarzutu.malo miarodajne? wlasnie chce się dowiedzieć jak ludzie odpowiadają

maja doswidczenia z rozniastymi kwestionariuszami nie widac jednak tej monotonii, przy 10pytaniu mialam dosc, chodzi wlasnie o tajemnice, ktora ujawniasz dopiero na koncu badania!

Gość maciek_poznan
mało miarodajne, bo odpowiedzi mogą być zafałszowane, chyba że chcesz badać ile odpowiedzi jest ewidentnie skrzywionych szkoda niestety ze mi link nie działa, chętnie bym wypełnił

Gość maciek_poznan
ech, działa, widać enteligencją nie grzeszę ;-)

Gość serio
serio Tobie wyniki zaakcepuja do pracy?? bez wiadomosci kto skad ilelatjaki staz zwiazku jaki masz temat ??

to są wstępne badania. będą bardziej rozbudowane. nie mogę zdradzić wszytkiego. Nie podam narazie tematu, wybaczcie. Nie o dyskusję na temat moich zdolności metodologicznych tu chodzi.

Jestem wdzieczna za uwage na temat metryczki, szczegolnie jesli chodzi o staz zwiazku.

Gość czapeczka
nie działa mi link

ja ja robie wlasnie mam wyslac na emalila?? dostane wyniki?

Hej Kala Badanie ma charakter zbiorowy i anonimowy, w zwiazku z tym bede mogla jedynie wyniki takich badan kiedys Ci wyslac, tj. jak wszytskie będą zakończone.

ącha czyli nie potrzebnie go zrobilam ale pytania beznadziejne

Gość no ja juz tez mam z glowy
Ja nie musze wysylac, bo na wszystkie pytania odpowiadam 1. Mozna by je zamknac zreszta w jednym: czy manipulujesz partnerem? Ja nie. Pytania wzbudzily we mnie odraze.

Badania nad komunikacją? Chyba MANIPULACJĄ. Monotonne pytania, wszystkie na jedno kopyto. Zdrowy człowiek o zdrowej psychice, żyjący w zdrowym związku będzie miał generalnie same 1, może gdzieniegdzie 2/3 ( w końcu nikt nie jest idealny ;) ).

Gość m*t
przeslij jeszcze raz link

http://s004.wyslijto.pl/?file_id=011034910369840909237772221 Jeszcze raz wlejam link do pliku, trzeba kliknać dwa razy, wtedy działa. Dziękuję za wasze uwagi i demaskowanie celu badania. Podziwiam spryt. Ankieta ta nie jest stworzona do zapewniania nikomu rozrywki, bardzo mi przykro, że niektorym pytania wydają się monotonne. Byc może takie właśnie mają być... Jednoczesnie dziękuję wszystkim, którzy do tej pory mi pomogli. Pozdrawiam

A nie lepiej \"ping -t\"? Jak laska/facet odpowie to jest komunikacja! :P

Gość studentki psychologii same sa
psychiczne!! wex sie do porządnej roboty a nie jakies ciągłe badania opini publicznej gówno dające!!!!!